ErvaringenSite

  Ervaringen Condooms

  Condooms gebruiken, beschermt niet u alleen uzelf tegen seksueel overdraagbare aandoeningen, maar ook uw wederhelft die geen kennis draagt van het feit dat u vreemd gaat. Heb plezier en ongekend seksgenot! Maar bescherm uzelf en uw gezin. Condooms nodig voor die spannende one-night-stands en geen zin het huis uit te gaan? Waar kunt u online bestellen en de condooms snel bezorgd krijgen? ErvaringenSite helpt u uit de brand. Check de reviews en maak uw keuze in aankoop. De ervaringen van personen vermeld in de reviews vergemakkelijkt uw zoektocht naar condooms online. Laat u evaringensite.be ook weten hoe de condooms hebben gesmaakt?

  Over Condooms
  Condooms.nl is een online condoomshop en wordt beheerd door CLS Healthcare BV, welke is gevestigd aan de Maziestraat 22A 2514GT in Den Haag. CLS Healthcare is opgericht in 2009 en heeft diverse webwinkels en lifestyle platformen speciaal gericht op de Europese markt. Naast deze internetondernemingen heeft CLS ook een Wholesale divisie, waarbij producten worden verkocht en ontwikkeld, zoals condooms, zelftesten, intiem producten, gels en lingerie. En daar is Condooms.nl 1 van.

  Producten en diensten van Condooms
  Condooms.nl is een webshop, waar u de keuze kunt maken uit de diverse soorten condooms, waaronder de ultradunne condooms, standaard condooms, condooms met ribbels & noppen, extra sterke condooms, XL-condooms en latexvrije condooms. Ook voor Condoompakketten met een samenstelling van verschillende condooms, zoals het Safe Try-Out Pakket. Het betreffen artikelen van onder meer de merken Safe Condooms, Condoomfabriek Condooms & Durex. Naast het assortiment condooms vindt men ook de erotische artikelen, glijmiddelen, massage producten en seksspeeltjes. De categorie glijmiddel biedt glijmiddel op waterbasis, op siliconenbasis, verzorgend glijmiddel, stimulerend glijmiddel met een verkoelend of verwarmend effect en glijmiddel voor anaal, met een dikkere structuur. Voor massage vindt men de fijnste massageoliën en massagekaarsen. Ook voor een zelftesten, waaronder SOA testen, zwangerschapstesten en vruchtbaarheidstesten kan men terecht bij Condooms.nl.

  Verzending, garantie & betaling bij Condooms
  Alles wat u op Condooms.nl vóór 23:30u hebt besteld, wordt de volgende dag tot aan huis geleverd. Ook als u in België woont gelden deze levervoorwaarden! Condooms bestellen gebeurt geheel anoniem en de verzending geschiedt discreet in een blanco verpakking.

  Bij Condooms.nl kan worden betaald met iDEAL, PayPal, Creditcard(visa en Mastercard), handmatige bank/giro-overschrijving, AfterPay, Mr. Cash / Bancontact en per telefoon door te bellen naar een 0900-nummer. Klanten maken recht op tenminste de wettelijke garantie en de garanties welke de fabrikant biedt.

  Complimenten, klachten en tips voor Condooms
  Klachten en retourzendingen dienen binnen 14 werkdagen na ontvangst gerapporteerd te worden bij de klantenservice van Condooms.nl en wel tijdens kantooruren op het nummer 070 82 000 928 of info@clshealthcare.nl. Na goedkeuring zal het aankoopbedrag binnen 5 tot 10 werkdagen terug worden gestort.

  Hoe zitten de condooms van Condooms.nl? Wat vindt u het assortiment van Condooms.nl? Hebt u alles wat bescherming tijdens het vrijen betreft kunnen betrekken bij hen? Het advies dat wordt verstrekt, is deze duidelijk genoeg? Laat het ons weten op onze website. U bent zelf ook welkom om de overige reviews te lezen op onze site over Condooms.nl.

  Nog niet bekend met Condooms.nl, haar dienstverlening en producten? Dan mag u hier op onze evaringensite.be de reviews lezen.

  5 GAME-CHANGING Online Wardrobe Shopping Tips to Help You Shop Like a PRO!!!

  Condooms
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Condooms

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Condooms een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Condooms. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Condooms actief?

  Condooms is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Seksshops

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Condooms gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.