ErvaringenSite

  Ervaringen Stuntpakker

  Ben je op zoek naar een website waar je online drogisterijartikelen kunt kopen? Dan zou het aanbod van Stuntpakker misschien wel iets voor jou kunnen zijn. Of heb je ooit al haarverf, sneakersokken, afslankbroeken of een van de vele andere artikelen via deze webshop gekocht? Indien dit het geval is, zouden we het oprecht waarderen als je enkele minuten van je kostbare tijd zou willen opofferen om op deze pagina een bondige review te schrijven. Een verslag van jouw persoonlijke ervaring met Stuntpakker kan andere mensen namelijk helpen beslissen of de producten en diensten van deze onderneming aansluiten bij hun persoonlijke wensen en behoeften.

  Over Stuntpakker

  Stuntpakker is een Nederlands bedrijf dat is gevestigd in Geldermalsen in de provincie Gelderland. Van haarverf tot gezondheids- en erotische artikelen ... Op de website van Stuntpakker zou je kunnen kiezen uit een breed scala aan items en kunnen profiteren van lage prijzen. Dit zou mogelijk zijn doordat deze onderneming veelverkochte artikelen groot inkoopt in zowel binnen- als buitenland. Hierbij focussen ze zich ook op de verkoop van bepaalde producten die je tegenwoordig niet meer vindt bij de meeste drogisten om de hoek. Winkelketens nemen namelijk bepaalde artikelen uit het assortiment omdat ze er eenvoudigweg te weinig van verkopen. In dat geval koopt Stuntpakker de resterende voorraad op bij de fabrikant of bij de winkelketen in kwestie.

  How to Create an Online Store With Wix

  Producten en diensten van Stuntpakker

  Als je naar een specifiek product of een bepaalde categorie op zoek bent, kun je dit op de website van Stuntpakker bovenaan in het zoekvenster ingeven. Je kunt ook rechtstreeks op een categorie klikken, zoals 'mooi & verzorgd', 'haarverf', 'baby & kind' of 'gezondheid'. Stuntpakker stelt ook bepaalde producten in de kijker en er zijn verschillende recensies van klanten beschikbaar. Volgens de informatie op de website mag je bij elke bestelling vanaf € 49 rekenen op gratis verzending en een levering de daaropvolgende dag als je je bestelling voor 23.30 uur afrondt. Wil je geen enkele update of aanbieding missen? Dan kun je je via de website ook inschrijven op de nieuwsbrief van Stuntpakker. Tot slot zou de klantenservice van dit bedrijf niet alleen telefonisch, maar ook per e-mail, whatsapp en een contactformulier bereikbaar zijn.

  Complimenten, klachten en tips voor Stuntpakker

  Ben je al vertrouwd met het aanbod van Stuntpakker en heb je ooit al een bestelling bij deze webshop geplaatst? Indien ja, zou je dan bereid zijn om een bondige, eerlijke review over je ervaring willen schrijven? Het maakt niet uit of je met een positief of negatief gevoel terugdenkt aan je samenwerking met dit bedrijf, omdat we op deze pagina alle reviews hoe dan ook publiceren. Zo kan elke van onze bezoekers in de best mogelijke omstandigheden voor zichzelf uitmaken of de producten en diensten van deze onderneming iets voor hem of haar zou kunnen zijn. Klopt het dat je bij Stuntpakker kunt rekenen op gratis verzending voor elke bestelling vanaf € 49? Worden producten inderdaad de dag daarna geleverd als je je bestelling voor 23.30 uur plaatst? En is de klantenservice vlot bereikbaar wanneer je vragen of opmerkingen voor het team van Stuntpakker hebt? Laat het ons en onze bezoekers zeker weten! Op deze pagina kun je trouwens ontdekken wat mensen over hun ervaringen met andere bedrijven schrijven.

  Stuntpakker
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Stuntpakker

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Stuntpakker een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Stuntpakker. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Stuntpakker actief?

  Stuntpakker is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Stuntpakker gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.