ErvaringenSite

  Ervaringen Topsexpop.nl

  Tegenwoordig heb je helemaal geen nood meer aan relaties. Er zijn genoeg mannen (en vrouwen!) die zich perfect gelukkig voelen zonder een partner. Maar natuurlijk zijn er nog steeds bepaalde noden die vervuld moeten worden! Je kunt vandaag de dag zeerrealistische sekspoppen aanschaffen, waarmee je dan je ding kan doen. Bij Topsexpop.nl kun je deze online aanschaffen via een webshop. Dit is natuurlijk wel een sector waar je op voorhand eerst informatie moet vergaren, en dan liefst ervaringen van andere klanten lezen. Op ErvaringenSite kun je hiervoor terecht! Wat denken andere mensen van de sekspoppen die ze hebben aangeschaft? Zijn ze over het algemeen tevreden of kun je toch veel klachten ontdekken? Lees meteen verder en informeer je zo goed mogelijk.

  Over Topsexpop.nl
  Topsexpop.nl is een Nederlands bedrijf dat zich specialiseert in het verkopen van sekspoppen via hun webshop. Dit bedrijf is gevestigd in Drachten. De winkel is open van maandag tot zondag (09:00 uur tot 22:00 uur) maar alleen op afspraak. De missie van TSP is kwalitatieve sextoys voor iedereen betaalbaar te maken. Je kunt hen bereiken per e-mail, op WhatsApp en per telefoon. Op de website kun je ook een contactformulier invullen. TSP zit ook op Facebook, waar je hen kan volgen of contacteren.

  Producten en diensten van Topsexpop.nl
  Topsexpop.nl is een webshop waar je allerlei sekspoppen en bijhorende accessoires kan kopen. Deze staan ook bekend onder: Love Doll, Sexdoll, Real Doll, en opblaaspoppen. De seksdolls zijn volledig van siliconen (TPE) met een metalen skelet. Je kunt poppen kopen in allerlei huidskleuren, cupmaten, en lichaamstypen. Je kunt ook een extra hoofd bestellen, dat je gemakkelijk kan monteren en zo een nieuwe pop samenstellen. Ook pruiken zijn beschikbaar. Alle hoofden zijn te combineren met alle lichaamstypes, dus je kunt ook je eigen pop naar keuze samenstellen. Op de website kun je ook andere accessoires bestellen, denk aan ogen, schaamhaar, glijmiddel, voeten, ophangsysteem, enzovoort.

  De levertijd van je bestelling is doorgaans 2 werkdagen. De verzending wordt in een discrete verpakking geleverd. Alle prijzen op de website zijn inclusief BTW en verzendkosten. Via de webshop kun je betalen per iDEAL, PayPal, Bancontact of Sofort. Het is mogelijk om in 12, 18, 24 of 36 termijnen te betalen via SprayPay, of zonder rente in drie termijnen via in3. Dit is alleen voor klanten uit Nederland. Achteraf betalen via Klarna is ook mogelijk, 14 of 30 dagen na ontvangst van je bestelling. Je kunt de producten ook afhalen in Drachten, waar je contant, per bankoverschrijving of per pin kan betalen. Het is aan te raden om deze sexdolls te gebruiken met een glijmiddel op waterbasis, zo zijn ze na gebruik gemakkelijk schoon te spoelen.

  Klachten, complimenten en tips voor Topsexpop.nl
  Heb je zelf al eens een sekspop gekocht bij deze website en wil je hiervoor echt een complimentje neerleggen? Dan kun je dat via onze site doen! Zo kun je andere potentiële klanten gerust stellen en aangeven dat je tevreden bent met je aankoop. Maar ook als je een klacht hebt over de pop, het bedrijf, de bestelling, of wat dan ook, kun je dat hier doen. Jouw ervaringen en mening zijn belangrijk, dus schrijf zeker een review over Topsexpop.nl!

  PRODUCTS YOU NEED TO START AN ONLINE STORE!

  Topsexpop.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Topsexpop.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Topsexpop.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Topsexpop.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Topsexpop.nl actief?

  Topsexpop.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Seksshops

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Topsexpop.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.