ErvaringenSite

  Ervaringen Haarboetiek.be

  Op zoek naar professionele producten voor je haar? Dan moet je zeker eens kijken bij Haarboetiek. Wat klanten vinden van haarboetiek lees je hier op ErvaringenSite. Heb je reeds ervaring met Haarboetiek? Laat dan een reactie achter en vertel hoe jouw ervaring was!

  Over Haarboetiek

  Haarboetiek Megastore is een winkel met professionele haarproducten. Iedereen kan er terecht, zowel als particulier of als professional. Je kan er terecht voor haarproducten, kapsalons, benodigdheden voor kappers en alles dat te maken heeft met haar. Als je liever de producten eerst in het echt ziet kan je altijd terecht in de Beauty Megastore in Antwerpen. Je vindt er alles van haardrogers tot shampoo, gel, scharen, oefenpoppen, haarkleuring, krulspelden, ... Kortom, Haarboetiek heeft alles wat je nodig hebt om je haar professioneel te stylen en onderhouden. In de winkel hebben ze ook vaak acties en promoties, dit betekent dus dat er vaak extra korting te rapen valt op de al scherp geprijsde producten.


  Tips om je haar te stylen!

  Diensten van Haarboetiek

  Bij Haarboetiek kan je terecht voor alles dat met haar te maken heeft. In de winkel in Antwerpen kan je ook terecht voor professioneel advies bij een van de getrainde medewerkers? Ze hebben dé oplossing voor ieder haarprobleem of haarstijl. Voor professionals hebben ze ook heel wat verschillende producten zoals meubilair voor in een kapsalon, verzorgende haarproducten, professionele producten en veel meer. Voor professionals hebben ze speciale voordelige prijzen en aanbiedingen.

  Klachten of vragen voor Haarboetiek

  Heb je vragen of een klacht over Haarboetiek? Neem dan zeker contact op met de klantendienst ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken per telefoon, e-mail of via een online contactformulier. Je kan ook gewoon langsgaan in de winkel van Haarboetiek. Haarboetiek heeft ook een zeer uitgebreide FAQ met heel wat veelgestelde vragen. Misschien wordt jouw vraag hier wel beantwoord.

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Haarboetiek? Heb je net het perfecte product gevonden voor je haar? Hoe verliep de service? Laat het weten in de reviews! Mogelijke gebruikers zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service van Haarboetiek. Zo help je hen bij het maken van een beslissing!

  Ben je van plan om een bestelling te plaatsen bij Haarboetiek? Lees dan zeker enkele van de reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  Haarboetiek.be
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  7
  60% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6.8
  Service
  rating
  6.8
  Prijs
  rating
  7.2
  Leveren
  rating
  7.2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  stijltang

  geweldig geholpen aan de telefoon voor mijn keuze en dan nog leuke attentie erbij gekregen. super doe zo voort

  Door: Anne Marie24-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  tondeuse

  perfect verlopen

  Door: sheku16-02-2021
  gnkbiqsmoz09-03-2021

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Ultron Perfect Steam stijltang

  Supersnelle levering (volgende werkdag). Goedkoopste aanbieder van deze stijltang. Heel tevreden over alles.

  Door: Youandi Van Doren05-01-2021
  eestzsvryw09-03-2021

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  tondeuse

  Bij aankoop tondeuse blijkt deze gebruikt. Ze geven aan dat dit niet kan.
  Na enige tijd wil ik de tondeuse gebruiken, ze werkt niet.
  Geen reactie meer per mail. Telefonisch niet te bereiken.
  Je koopt hier beter nooit. Ik zal alvast niets meer bestellen bij haarboetiek. Dit heb ik met nog geen enkele webshop meegemaakt.

  Door: Liesbeth Van Wauwe17-08-2020
  mkjehsxizx09-03-2021

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Bestel hier nooit

  Bestel hier nooit! Product besteld wat sulfaatvrij zou zijn. Ik krijg het product binnen en lees dat er wel sulfaten in zitten. Als ik dit had geweten had ik dit uiteraard niet besteld. Aangezien ik een ander product heb ontvangen dan ik had besteld/onjuiste informatie verwachte ik de bijzonder hoge retour kosten die ik noodgedwongen moet maken terug.
  Wat voor een reactie krijg ik per mail: redken zegt sulfaatvrij dus het zal zo zijn?! Ze verzinnen het namelijk niet?! Uhm, waarom zou ik zoiets verzinnen?! Ze zullen dit niet even zelf checken op het product! Waanzinnig, nog nooit mee gemaakt zoiets. Raad dit bedrijf bij niemand aan.

  Door: Astrid21-05-2019
  Liesbeth 17-08-2020

  Bestel hier nooit! Kapotte tondeuse aangekregen. Geen reactie per mail. Telefonisch niet bereikbaar.

  jdohpracft09-03-2021

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Schrijf zelf een review over Haarboetiek.be

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Haarboetiek.be een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 5 ervaringen geplaatst over Haarboetiek.be. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 60% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Haarboetiek.be actief?

  Haarboetiek.be is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Haarboetiek.be gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.