ErvaringenSite

  Ervaringen ColourPop

  ColourPop Cosmetics, ook wel bekend als ColourPop, is een Amerikaans cosmetica merk gevestigd in Los Angeles, Californië. ColourPop producten worden verkocht via hun website en bij Ulta Beauty. Het bedrijf maakt voornamelijk producten voor de ogen, lippen en het gezicht. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over ColourPop lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het Amerikaanse bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken, dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent. Zo komt u dus nooit voor verrassingen te staan.

  Over ColourPop

  Het bedrijf ColourPop werd in 2014 opgericht door de broer en zus Laura en John Nelson. Medeoprichters van de broer en zus Laura en John Nelson begonnen een moederbedrijf genaamd Seed Beauty als een uitloper van hun vaders make-up bedrijf Spatz Laboratories, dat make up producten voor andere merken produceerde. ColourPop Cosmetics is een merk van het moederbedrijf Seed Beauty, dat ook eigenaar is van Kylie Cosmetics en KKW Beauty. Het bedrijf begon als een e-commerce bedrijf en breidde zich vervolgens uit met de verkoop van groothandel aan winkels. Het eerste retail partnerschap van het merk was met Sephora in 2017. In 2018 werd ColourPop beschikbaar in geselecteerde Ulta Beauty-winkels.

  online shop with me! (online shopping spree in quarantine)

  Producten en diensten van ColourPop

  Maar hoe onderscheidt ColourPop zich dan van andere soortgelijke bedrijven? Het merk staat vooral bekend om hun betaalbare prijzen, veel van hun producten variëren namelijk in prijs vn vijf dollar tot twintig dollar. Ook staat het merk bekend om samenwerkingen op basis van de huidige trends op social media. Wat ColourPop ook onderscheidt van andere cosmetica merken is dat hun make-up en cosmetica volledig dierproefvrij is. Het bedrijf heeft ook een huidverzorgingsmerk onder de naam Fourth Ray Beauty en een zustmerk gericht op lichaamsmake-up genaamd Sol Body.

  ColourPop staat ook bekend om het creëren van samenwerkingsproducten met verschillende beroemdheden op YouTube en sociale media. Waaronder bijvoorbeeld Isabelle Fuhrman, Karrueche Tran, Zoella, Becky G, Alexis Ren en Jenn Im. In 2018 filmde YouTuber James Charles bijvoorbeeld een video waarin hij make-up aan het maken was in een van de magazijnen van het bedrijf. Ook heeft het bedrijf meerdere samenwerkingen gedaan met grote merken zoals bijvoorbeeld Disney, My Little Pony, Hello Kitty en Sailor Moon.

  Aanbevelingen, klachten en tips over ColourPop

  Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf ColourPop? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over ColourPop op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over ColourPop vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over ColourPop of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het Amerikaanse bedrijf ColourPop nu achter.

  ColourPop
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over ColourPop

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is ColourPop een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over ColourPop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is ColourPop actief?

  ColourPop is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van ColourPop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.