ErvaringenSite

  Ervaringen CondoomFabriek

  Ben jij op zoek naar een webshop waarop jij anoniem condooms, vibrators, masturbators, dildos en glijmiddel kunt bestellen? Maar vind jij het lastig om een geschikte webshop te vinden? Wellicht is CondoomFabriek dan wel een interessante partij voor jou. Condoomfabriek is namelijk een online aanbieder van allerlei soorten condooms en andere producten voor je seksleven. Maar hoe weet je nou of CondoomFabriek betrouwbaar is? Of de producten van CondoomFabriek veilig en van goede kwaliteit zijn? En hoe de klantenservice van CondoomFabriek met jouw vragen omgaat? Op deze pagina van ErvaringenSite hebben wij informatie, reviews en beoordelingen van voorgaande klanten van CondoomFabriek voor jou op een rijtje gezet. Op die manier kun jij meer te weten komen over het bedrijf en de producten, zodat je uiteindelijk gemakkelijker kunt beslissen of je jouw condooms op deze webshop wilt bestellen of toch nog even verder wilt kijken. Heb je zelf al wel eens anoniem condooms op de webshop van CondoomFabriek besteld? Vergeet dan niet om een review op deze pagina achter te laten.

  Over CondoomFabriek

  Dit bedrijf is in korte tijd uitgegroeid tot één van de marktleiders op het gebied van de online verkoop van voorbehoedsmiddelen. Bovendien is CondoomFabriek in veel radio- en tv campagnes verschenen, waardoor dit merk één van de grootste condoommerken in Nederland is geworden. De condooms die je op CondoomFabriek tegenkomt zijn CE gekeurd en worden altijd anoniem en discreet verzonden.

  Een aantal merken die je op de webshop van CondoomFabriek zult vinden zijn Durex, CondoomFabriek, Lelo, MySize, Eros, Tenga, Doc Johnson, OVO, Fleshlight en We-Vibe.

  Wil jij graag door het bedrijf op de hoogte worden gehouden van nieuwe producten? Dan kun je je op de website inschrijven voor de online nieuwsbrief. Daarnaast kun je het bedrijf ook volgen op de social media kanalen Facebook, Twitter, Pinterest, YouTube en Instagram.

  online shop - доо яаж хүмүүсээ идэвхжүүлэх вэ?

  De producten van CondoomFabriek

  CondoomFabriek heeft een breed assortiment condooms op haar webshop. Denk bijvoorbeeld aan producten als standaard condooms, smaak condooms, ultra dunne condooms, orgasme vertragende condooms, Glow In The Dark condooms, ribbel condooms, noppen condooms etc.

  Naast condooms kun je ook bij CondoomFabriek terecht voor andere erotische producten als glijmiddel, speeltjes, stimulerende producten en massage olie. Daarnaast vind je er ook drogisterij producten zoals SOA testen, toycleaners, zwangerschapstesten en vruchtbaarheidstesten.

  CondoomFabriek retour

  Heb je toch je bedenkingen over je bestelde product van CondoomFabriek? En heb je het product nog niet uit de originele verpakking gehaald? Dan kun je je condooms of erotische speeltjes binnen 14 werkdagen na ontvangst aanmelden voor retournering. (Let op: lingerie mag nooit retour worden gezonden in verband met hygiënische redenen).

  Je kunt je producten aanmelden voor retournering door het retourformulier op de website in te vullen. Vervolgens dien je de pakbon of orderbevesting uit te printen en toe te voegen aan je retourzending. De kosten voor retourzending zijn voor eigen rekening.

  Zodra CondoomFabriek je retourzending heeft ontvangen, zal de zending meteen in behandeling worden genomen. Vervolgens zal het bedrijf je op de hoogte houden.

  Klachten, Complimenten en Tips voor CondoomFabriek

  Heb jij wel eens condooms op de webshop van CondoomFabriek besteld? Dan horen wij graag wat jouw ervaring met deze webshop is. Was jij tevreden met jouw product van CondoomFabriek? Wat is de kwaliteit van de producten van CondoomFabriek? En hoe heb jij het contact met de klantenservice van CondoomFabriek ervaren? Laat jouw review over CondoomFabriek achter op deze pagina.

  CondoomFabriek
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over CondoomFabriek

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is CondoomFabriek een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over CondoomFabriek. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is CondoomFabriek actief?

  CondoomFabriek is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Seksshops

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van CondoomFabriek gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.