Conrad

Alle reviews

Conrad

0% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

H
H
Wat een bedrijf, ben nu al 4 weken aan het wachten op een artikel, en over de klanten service maar niet te spreken, stuurt je telkens met een kluitje in het riet.Lees verder
P
Peter Schraeyen
Levering van bestelling is misgelopen. Klanten service van conrad is ZEER SLECHT. Na 6 dagen pas een reactie van hun gehad ze gingen het opnieuw versturen. We zijn nu alweer 6 dagen verder en ge...Lees verder

Alle reviews (2)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  online

  Wat een bedrijf, ben nu al 4 weken aan het wachten op een artikel, en over de klanten service maar niet te spreken, stuurt je telkens met een kluitje in het riet.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  slechte service

  Levering van bestelling is misgelopen.
  Klanten service van conrad is ZEER SLECHT.
  Na 6 dagen pas een reactie van hun gehad ze gingen het opnieuw versturen.
  We zijn nu alweer 6 dagen verder en geen gevolg.
  Heb conrad opnieuw met veel moeite gecontacteerd en wacht nu opnieuw op hun reactie?
  Het is nu al 12 dagen verder van de normale leveringstijd.


Anderen bekeken ook

Skala merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten

Skala

2 reviews

Skala: Ervaringen Full HD Smart TVs, Apple iMacs, hybride gazelles… voor een paar tientjes. Te mooi om waar te zijn of gewoon een hele goed...

JBL merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten

JBL

2 reviews

Top of niet? Wat anderen van dit bedrijf vinden. JBL is een online shop op het gebied van elektronica en multimedia. Het is een bedrijf welke jaarl...

Megagadgets merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten

Megagadgets

1 reviews

Megagadgets.be, goed, leuk, slecht, waardevol, interessant? Lees het hier allemaal. Het is goed om de ervaringen te delen met anderen en om te ontd...

Geeektech.com merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten

Geeektech.com

5 reviews

Heeft u elektronica of gadgets nodig maar kunt u dat niet vinden in de winkels? Dan kunt u gadgets via de webshop geeektech.com gadgets bestellen. ...

Conrad

Conrad Electronic is een leverancier in de elektronica sector in bijna heel Europa. Vanuit België wordt alleen gewerkt met een webshop en geen fysieke winkels. In deze webshop vind je alles met betrekking tot elektronica. Met meer dan 700.000 producten zit er voor iedereen wel iets tussen.

De producten
Op Conrad.be zijn de producten onderverdeeld in verschillende categorieën:
-    Auto & eMobility
-    Computer & Kantoor
-    Huistechniek
-    Automatisering
-    Development-kits
-    Kabels
-    Batterijen & Opladers
-    Elektromechanica 
-    Meettechniek & Voedingen
-    Componenten-Actief
-    Gereedschap & Werkplaats
-    Modelbouw & Modelspoor
-    Componenten-Passief
-    Vrije tijd & Huishouden
-    Multimedia

Per categorie worden de producten verdeeld onder productgroepen. Zo kan de consument makkelijk en snel bij het juiste product komen. Op de productpagina wordt het product duidelijk vermeld met een of meerdere afbeeldingen. De pagina’s beschikken ook over een beschrijving en productspecificaties. Accessoires worden ook goed vermeld, je kunt die gemakkelijk meebestellen. Per artikel kan er een review worden geschreven. Na aanschaf krijg je een mail of je schrijft die meteen onder elke product. 


De Levering 
Conrad Electronic is dus alleen een webshop en beschikt niet over een afhaal adres. Het magazijn bevindt zich in Duitsland, hier worden de producten verwerkt en verzonden. Als er boven een bedrag van €35,- besteld wordt, worden er geen verzendkosten verrekend. Conrad geeft een garantie periode van 2 jaar na aankoop. 
 


Wanneer je de bestelling hebt gedaan en het is afgeleverd, heb je 30 dagen bedenktijd. Je krijgt dan het aankoop bedrag terug. Hier zijn geen kosten aan verbonden. 

Betalingen kunnen op verschillende manieren gebeuren: 
-    Ideal
-    Acceptgiro
-    Automatische Incasso
-    Creditcard (MasterCard, VISA, American Express, Diners Club)

Opmerkingen of klachten?
Voor vragen, opmerkingen of klachten kun je bij Conrad op vele manieren terecht. Het is mogelijk om te bellen maar ook om te appen. Op de Conrad website staan alle gegevens duidelijk vermeld. Het is natuurlijk ook mogelijk om via de mail of social media contact te zoeken.

Keurmerk
Conrad Electronic beschikt over twee keurmerken: Thuiswinkel Waarborg en het Ecommerce Europe Trustmark.

 

 

 

Wat vindt u van conrad? Bekijk wat anderen vinden en weet waar u koopt. Hoe is het bestelprocess en de klantenservice? Klanten die u voorgingen vertellen het op ErvaringenSite!