ErvaringenSite

  Ervaringen JBL

  Top of niet? Wat anderen van dit bedrijf vinden. JBL is een online shop op het gebied van elektronica en multimedia. Het is een bedrijf welke jaarlijks vele mensen helpt om een product in een van deze twee categorieën te vinden en aan te schaffen. Mischien ken je het bedrijf nog niet zo goed? Dan is het slim om deze pagina goed te lezen. Je krijgt dan een beter beeld van JBL. Ken je het bedrijf al wel en ben je er misschien ook al een klant? Dan zouden we het op prijs stellen wanneer je ook anderen helpt om een goed beeld te krijgen van JBL. Je kunt je positieve review of je negatieve oordeel op deze website ErvaringenSite.be achter laten en anderen helpen om een goed beeld te krijgen van deze organisatie en dit bedrijf. We bedank je graag al voor het geven van een mening over deze organisatie. Top!

  Over JBL

  JBL is een online website waar je tal van elektronica en multimedia producten. Denk hierbij aan hoofdtelefoons, audioluidsprekers en ook auto media apparatuur. Het is goed om te zien welke verschillende mogelijkheden er zijn. Kijk naar de opties en mogelijkheden om hier van te genieten.


  Wat is dat eigenlijk, multimedia?

  Diensten van JBL

  JBL is een website met een ruim assortiment van audio producten en multimedia producten. Het is goed om hier gebruik van te maken om zo te kunnen genieten van deze mooie producten.
  Bij JBL staat service, garantie en gemak voorop! Lees ook de onderstaande klanttevredenheidsgarantie. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal kan.

  Klachten, tips en complimenten over JBL

  Bij JBL is er de mogelijkheid om de producten binnen de eerste dertig dagen terug te sturen. Wanneer je niet tevreden bent, niet blij of om een andere reden het product niet wilt houden dan kun je het gewoon terugsturen. Het product kan omgeruild worden en ook kun je het volledige aankoopbedrag terugkrijgen. Het is goed om hier gebruik van te maken. Als de waarde onder de 40 euro is dan geldt er wel een verwerkingstarief en verzendtarief van 7,95 euro.

  Er is dus eigenlijk geen enkel risico wanneer je een product gaat kopen op JBL. Het is een manier om je te helpen om sneller nog meer tevreden klanten te krijgen. Wordt jij de volgende?

  Heb jij ervaring met JBL?

  Het is goed om je mening met anderen te delen. Laat ons weten welke mening jij hebt over dit bedrijf. Het is heerlijk om te zien hoe ook jij volop van de mening van anderen kunt leren. Deel met hun ook jouw mening over dit bedrijf op ErvaringenSite

  Lees hier de ervaringen en reviews van echte klanten van JBL Harman! Moet je hier zijn voor speakers, headphones, soundbars, subwoofers en home cinema sets? Lees je in voordat je besluit hier te kopen!

  JBL
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  9
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  9
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  9

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Fantastische speakers gekocht bij JBL

  JBL is echt gruwelijk. Heb er afgelopen week een set speakers gekocht voor in mijn auto. Wat een fantastisch geluid produceren die dingen hee. Dat had ik dus echt niet verwacht voor dat bedrag. Zit er nu nog aan te denken om een subwoofer aan te schaffen, maar daar denk ik nog ff over na.

  Door: Thom Odink31-05-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8,5
  rating

  Koptelefoons gekocht goede prijs

  Koptelefoons gekocht goede prijs
  Kwaliteit is echt goed en die dingen zitten prima

  Door: Yilmaz 16-09-2016
  wilma19-10-2016

  hallo kunt u miij een emailadres van boohoo geven of een telefoonnummer ook ik zit tijden op me geld te wachen triest zo`n bedrijf om zo bedonderd te worden gr wilma

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9,5
  rating

  Schrijf zelf een review over JBL

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is JBL een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over JBL. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is JBL actief?

  JBL is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Electronica, Multimedia & Bladen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van JBL gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.