ErvaringenSite

  Ervaringen Bax Music

  Zoek je die ene speciale plaats waar je terecht kan voor als je vragen omtrent muziek en geluid? Zoek je dé muziekwinkel van je dromen? Kijk eens bij Bax Music! Je vindt er alles dat je zoekt. Wat klanten vinden van Bax Music, hun aanbod, service en meer lees je op ErvaringenSite! Heb je al ervaring met Bax Music? Laat dan zeker een reactie achter, zo komen potentiële klanten te weten wat ze mogen verwachten van Bax Music.

  Over Bax Music

  Bax Music is de grootste muziekwinkel van België. Momenteel hebben ze een magazijn van 21 000 vierkante meter en meer dan 46 000 muziekproducten in hun assortiment. Bax Music levert in België, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg en het Verenigd Koninkrijk. Bax Music heeft twee vestigingen, ze heeft een winkel in Antwerpen, België en eentje in Goes, Nederland.


  Ontdek de service van Bax Music!

  Diensten van Bax Music

  Bij Bax Music kan je terecht voor alles wat te maken heeft met muziek. Ze hebben een zeer groot assortiment met honderden verschillende artikelen. Tot hun assortiment behoren onder andere gitaren, basgitaren, drums, piano's, keyboards, verlichting & special effects, bekabeling, trussen en statieven, hoofdtelefoons, microfoons, flightcases en bags, … Bax Music garandeert de laagste prijs, gratis verzending bij bestellingen vanaf 50 euro en 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie.

  Bax Music organiseert ook workshops, demo's en clinics in haar winkels. Ze willen dat iedereen, van beginnende dj en aanstormend talent tot ervaren artiesten geïnspireerd wordt en ze willen hen ondersteunen om het beste uit zichzelf te halen. Daarom organiseert Bax Music vaak themadagen als Groove Day, Digital Playground en Bax Lights Up Your World.

  Klachten of vragen over Bax Music

  Heb je vragen of een klacht over Bax Music? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via de telefoon en via e-mail. Je kan ook altijd langsgaan in één van de winkels van Bax Music. De site van Bax Music heeft ook een FAQ waar je alle veelgestelde vragen vindt, misschien wordt jouw vraag hier wel beantwoord.

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Bax Music? Was je blij met je bestelling en waren de producten van goede kwaliteit? Laat het weten in de reviews! Mogelijke klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service van Bax Music. Zo help je anderen bij het maken van een beslissing!

  Ben je van plan om een bestelling te plaatsen bij Bax Music? Lees dan enkele van de betrouwbare reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  Bax Music
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  6
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Digitale piano

  Besteld en afgehaald in de winkel van Antwerpen. Alles dik in orde en prima service

  Door: John Demarre04-08-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Retourzendingen worden bij BAX Music België niet terug betaald.

  Bax Music betaald retour zendingen niet terug, en houden ze u aan het lijntje. Verkopen en betalen is Bax Music Belgie 10/10

  Retourneren zou ik zeggen nooit iets kopen bij Bax Music België. Ze kunnen geen bewijs van betaling of banktransactienummer doorgeven.

  * Op 20 jan 2020 heeft mijn echtgenoot bij Bax Music België recorder, ... 3 items gekocht en online betaald 226,95 euro ,
  * op 21 jan 2020 hebben we een retourzending aangevraagd voor de 3 items, en alsook een andere merk van recorder bestelt en online betaald 201 euro. (Samen al 427,xx euro betaald)
  * op 24 jan 2020 hebben we pas deze retoursticker ontvangen via mail, voor de verkeerdelijk bestelde recorder en de andere 2 items en dezelfde dag bij Bpost retour verzonden.
  * op 30 jan 2020 Bax Music heeft een creditnota voor de eerste bestelling van 226,95 aangemaakt (6 dagen na verzending Bpost)
  * Vandaag 17 februari 2020 is er nog niets terug gestort, 3 weken na de retour op 24 jan 2020, en houd Bax Music België ons aan het lijntje van het is gestort op uw rekening … en sturen ze nog maar eens de creditnota's via mail … Op de creditnota's staat niet vermeld op welke bankrekening ze dat terug gestort hebben, noch wanneer. Terug een klacht neergelegd bij Bax Music België

  * Smoesje is wat Bax Music 'het zou normaal al op uw bank moeten staan' of 'ga met de creditnota's naar de bank' op de creditnota staat geen bankrekening vermeld waarop ze gestort hebben, noch een datum van storting, een creditnota is geen bewijs van betaling.

  * Wij vragen al van vorige week een bankuittreksel, of een bewijs van betaling of een bankreferentie dat ze gestort hebben. Zodat wij hiermede naar de bank kunnen, maar tot op heden, willen of kunnen ze geen bewijs van betaling voorleggen.

  Wij hebben een sterk vermoeden dat Bax Music België, indien de klanten retourneren, hetzelfde meemaken, en de retours niet terug betaald worden.

  Verkopen en betalen daar is Bax Muisic België een 10/10.
  Retourneren van goederen, is Bax Music zeer onbetrouwbaar en zou ik aanraden om daar nooit meer iets kopen.
  Welke services zouden geven bij defecten? als Retourneren al een ramp is.

  Door: Dujardin17-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Schrijf zelf een review over Bax Music

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Bax Music een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Bax Music. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Bax Music actief?

  Bax Music is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Bax Music gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.