ErvaringenSite

  Ervaringen MAGIX software

  De wereld staat niet stil, en de vooruitgang die we de laatste jaren hebben meegemaakt op het vlak van technologie is verbazend. Je hebt tegenwoordig software om erg realistische video’s te maken, beelden te bewerken en muziek volledig te stroomlijnen. Uiteraard komt er met zo’n vooruitgang ook veel competitie op de markt. MAGIX is een aanbieder van video, foto&design en muziek-software. Als je op zoek bent naar software om je multimedia te bewerken, is er zoveel keuze. En vooral dan op het vlak van SaaS (Software As A Service). Hoe kan je nu in godsnaam zeker weten dat je investeert in kwaliteitssoftware? Simpel! Lees gewoon alle reviews van mensen die reeds ervaring hebben opgedaan met MAGIX, en leer van hun beoordelingen. Hier op ErvaringenSite hebben we een collectie van eerlijke reviews van MAGIX, dus begin meteen om die te lezen!

  Over MAGIX Software
  MAGIX software is een internationale aanbieder van allerlei software in de wereld van video, muziek en design. Het bedrijf bestaat al 25 jaar en is actief in meer dan twintig landen en talen. MAGIX is een van oorsprong Duitse softwareonderneming, en hun hoofdkantoor bevindt zich in Berlijn. In 1993 werd MAGIX opgericht in München onder de naam Magix Technology GmbH en richtte zich vooral op het ontwikkelen van muzieksoftware. In 1996 kwam hier nog foto- en videobewerkingssoftware bij. In 2004 gingen ze van start met het aanbieden van online video-, muziek- en fotodiensten. Er zijn ook vestigingen in Canada, Nederland, Frankrijk, Italië, Taiwan, de Verenigde Staten en Groot-Brittannië. Hun SaaS-software heeft momenteel ongeveer 35 miljoen particuliere klanten en duizenden bedrijven, vooral dan netwerken en filmproductiehuizen. MAGIX Software is actief op Twitter, YouTube, Facebook, LinkedIn, Soundcloud en Instagram.

  Producten en diensten van MAGIX Software
  MAGIX Software is actief in de wereld van video-, muziek- en foto&designsoftware. Op het vlak van videosoftware hebben ze programma’s zoals VEGAS Pro 18, MAGIX Video deluxe 2021 Premium, proDAD Defishr V1 en MAGIX Video Sound Cleaning Lab. Hiermee kan je de opnamen van webcams, smartphones, videocamera’s, digicams, enzovoort, bewerken, monteren, optimaliseren van het geluid en tot slot branden op dvd, Blu-ray of publiceren op YouTube of Facebook.

  Met hun muziekprogramma’s bieden ze software aan waarmee je muziek kan maken, opnemen, bewerken, digitaliseren of beheren. Denk onder andere aan wizardFX Suite, Music Maker, SOUND FORGE, Samplitude, coreFX VolumeFormer, enzovoort. Je kan ook lp’s digitaliseren met het programma MAGIX Red uw LPs!. Tot slot hebben ze ook een muziekprogramma voor dj’s, genaamd Digital DJ. Voor sommige van deze programma’s kan je een testversie downloaden en gebruiken voor 30 dagen.

  Het aanbod van MAGIX Software op het vlak van Foto en Design omvat programma’s zoals Photo & Graphic Designer, MAGIX Photo Premium, Xara Designer Pro X en MAGIX 3D Maker 7. Hiermee kan je dan allerlei bewerkingen uitvoeren op afbeeldingen, vectorafbeeldingen, logo’s 3D-objecten, enzovoort. Je kan al deze producten aankopen via de website. Op de website kan je ook een magazine/blog vinden met allerlei artikelen over video en audio.

  Klachten, complimenten en tips voor MAGIX Software
  Heb jij als professional of gewoon als amateur al eens een softwareprogramma van MAGIX geprobeerd? Laat andere mensen dan zeker weten wat jij daarvan vond! Hier op ErvaringenSite is jouw mening erg waardevol want door jouw ervaringen te delen kan jij aan andere mensen een goed idee geven wat ze kunnen verwachten van MAGIX Software!

  E-Commerce Tipps: Die TOP 12 Erfolgsfaktoren für deinen Onlineshop

  MAGIX software
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over MAGIX software

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is MAGIX software een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over MAGIX software. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is MAGIX software actief?

  MAGIX software is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van MAGIX software gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.