Van De Moer Instruments

Alle reviews

Van De Moer Instruments

50% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

J
Jef Goetvinck
Al jaren klant, zowel in Aalst als in Geraardsbergen. Kennen de producten heel goed, en zijn zeer hulpvaardig. Al paar keer in Aalst geweest voor herstellingen en afstellingen en professioneel geho...Lees verder
D
Daniels
Het bestellen op zich verliep heel vlot via de digitale weg. Keurig afgehandeld en uiterst persoonlijke service. (Ze deden zelfs de extra moeite om tijdens een feestdag me het product op tijd te ku...Lees verder
B
Borremans
Zocht en vond een geweldige hulp bij de aankoop van mijn Martin gitaar. Kon alles vrij uitproberen, en kreeg een goede begeleiding en deskundige uitleg bovenop. Bovendien was de prijs ook bijzonder...Lees verder
K
Klaas
Ik had begin december een Korg keyboard besteld. Nam contact op in verband met de lever tijd. Dit was een paar weken. Helaas hoorde ik maar niets, kreeg geen antwoord op mijn mailtjes. Na aandr...Lees verder
V
Vanhamel ivan
Versterker op 7 februari binnen gebracht met defecte jack input. Er was ook een beschadigde nut aan deze jack. Ik wil toegeven dat een covid crisis niet echt helpt. Op 4 JUNI was hij na veel gem...Lees verder

Alle reviews (6)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Fender American Ultra, VOX ac30, accessoires

  Al jaren klant, zowel in Aalst als in Geraardsbergen. Kennen de producten heel goed, en zijn zeer hulpvaardig. Al paar keer in Aalst geweest voor herstellingen en afstellingen en professioneel geholpen door de luthier van dienst.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Dj 505

  Het bestellen op zich verliep heel vlot via de digitale weg. Keurig afgehandeld en uiterst persoonlijke service. (Ze deden zelfs de extra moeite om tijdens een feestdag me het product op tijd te kunnen leveren!) Toppers!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Martin D28

  Zocht en vond een geweldige hulp bij de aankoop van mijn Martin gitaar. Kon alles vrij uitproberen, en kreeg een goede begeleiding en deskundige uitleg bovenop. Bovendien was de prijs ook bijzonder competitief!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop keyboard

  Ik had begin december een Korg keyboard besteld. Nam contact op in verband met de lever tijd. Dit was een paar weken. Helaas hoorde ik maar niets, kreeg geen antwoord op mijn mailtjes.

  Na aandringen kreeg ik in januari een telefoontje. Levertijd Korg was heel lang, kon wel een half jaar duren. Daar zat ik dus te wachten op iets dat niet komt.
  Ben op advies van verkoper over gestapt op Yamaha psr-sx700. Dat is verder prima gegaan.

  Vervolgens was er een probleem met de Yamaha, ik een mail gestuurd. Geen antwoord. Gebeld, u krijgt vandaag een mail.

  Dat is dus anderhalve week geleden. Nog niets gehoord.

  Ik heb er spijt van dat ik met dit bedrijf in zee ben gegaan, ik ga zaken niet aandikken, maar ik heb de service niet echt hoog staan.

  Ontzettend jammer voor een bedrijf als van de Moer.

  Inmiddels contact gehad met van de Moer. Ze hebben keurig hun excuus aangeboden.

  Helaas kan ik bovenstaande niet meer verwijderen.

  Ik ben erg tevreden met het keyboard wat ik daar heb gekocht, jammer dat er omstandigheden waren waardoor een en ander zo is gelopen.

  Jammer.

  Klaas


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Herstelling marshall amp

  Versterker op 7 februari binnen gebracht met defecte jack input.
  Er was ook een beschadigde nut aan deze jack.
  Ik wil toegeven dat een covid crisis niet echt helpt. Op 4 JUNI was hij na veel gemaild en gevoel met de nodige uitvluchten klaar. Er was wel een nut beschadigd tijdens het vervoer. Heel bijzonder dat dit precies dezelfde nut is als hoger in dit verhaal.
  Maar deze zou later opgestuurd worden zodat alles in orde zou zijn.
  Weer verschillende mails later en de nodige uitvluchten. Heb ik vandaag, 17 AUGUSTUS, het stukje ergens anders besteld..
  Ik heb dus het gevoel dat er van ver naar gekeken is en dat ik aan het lijntje ben gehouden.
  Van De Moer krijgt van mij een zeer slechte score.

  Beste meneer Vanhamel

  Eerst en vooral mijn oprechte excuses voor het gebrek aan service. Het heeft inderdaad heel lang geduurd en dat is niet van onze gewoonte. De coronamaatregelen hebben het allemaal wat vertraagd. Wel ben ik versteld dat de stukken niet zijn aangekomen.

  De versterker is weldegelijk perfect hersteld. Ik heb hem persoonlijk een kwartiertje getest en er viel me niets meer op van de problemen. Omdat we tijdens de coronatijd heel veel herstellingen binnen kregen heb ik ze bij verschillende herstellers binnen gebracht om wat tijd te winnen. Helaas duurde het bij deze hersteller veel te lang. Omdat dit zo lang duurde ben ik hem dan toch bij deze hersteller gaan halen om hem dan te droppen bij onze vaste hersteller, die toen weer werk kon aanvaarden. De uren namen we inderdaad op ons en aangezien de hersteller 50 euro per uur vraagt, liep het al snel op.

  De Marshall Amp nuts waren inderdaad wel laat toegekomen in de winkel omdat de leverancier van Marshall ze niet op voorraad had. Deze moesten van Marshall UK komen. Ik heb er vijf besteld en twee naar u opgestuurd met de Post. Dit is al wel enkele weken geleden. Aangezien ik niets meer van u hoorde, dacht ik dat alles goed was aangekomen en opgelost.

  Ik snap volledig de teleurstelling in deze zaak. Moest u de bestelling van de amp nuts nog kunnen annuleren, wil ik met plezier vanavond tot Schoten rijden om deze persoonlijk af te geven. Zo niet, betaal ik met plezier de nuts terug of krijgt u dit terug samen in een fikse korting op een product naar keuze.

  Ten slotte wil ik me nog eens persoonlijk excuseren. Hopelijk kunnen we dit op een of andere manier goedmaken.

  Met vriendelijke groeten
  Tom
  Van De Moer Instruments Borsbeek


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Gitaarsnaren + stemmen

  Plaatsen van snaren + stemmen ,totaal niet aan de verwachtingen voldaan 20 euro betalen zonder betaalticket voor het stemmen van gitaar waaruit achteraf blijk dat dit alles behalve behoorlijk is uit gevoerd . Zal bij deze eerste en laatste maal zijn.

  Beste Rudy, als de herstelling niet naar wens was zetten we dit graag voor je recht in één van onze winkels (Aalst, Geraardsbergen, Borsbeek). Mvg Team Van de Moer Instruments


Anderen bekeken ook

Skala merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten

Skala

2 reviews

Skala: Ervaringen Full HD Smart TVs, Apple iMacs, hybride gazelles… voor een paar tientjes. Te mooi om waar te zijn of gewoon een hele goed...

Christine Le Duc merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten

Christine Le Duc

9 reviews

Wat zeggen anderen van Cristine le duc? Er zijn volop verschillende meningen over Cristine le duc. Het is niet vreemd, aangezien het een bedrijf is...

TomTom merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

TomTom

6 reviews

TomTom: Ervaringen ‘Probeer om te keren. Probeer om te keren. Probeer om te keren. Herberekenen. Herberekenen. Herberekenen.’ Gè...

ProbeerNu.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Voordeel & Winnen producten

ProbeerNu.nl

11 reviews

ProbeerNu.be: Ervaringen Voordat je jarenlang vast zit aan een tijdschrift waar je vervolgens maar zelden in bladert, doe je er goed aan om een pr...

Van De Moer Instruments

Altijd al een instrument willen bespelen of ben je op zoek naar een nieuw instrument? Kijk eens bij Van De Moer Instruments, je vindt er een groot aanbod van verschillende muziekinstrumenten. Wat klanten vinden van het aanbod en de service van Van De Moer Instruments lees je hier, op ErvaringenSite Heb je ervaring met Van De Moer Instruments? Laat dan zeker een reactie achter!  

Over Van De Moer Instruments 
Van De Moer Instruments, vroeger gekend als 'Orgelmelodie' is een muziekhandel met een ruim aanbod aan kwaliteitsinstrumenten en verzekert een persoonlijke, warme aanpak. Van De Moer Instruments heeft drie filialen, in Aalst, Geraardsbergen en Borsbeek (Antwerpen). In zowel de winkel als de webshop kan iedereen vinden wat hij of zij zoekt. Het bedrijf heeft een uitgebreide catalogus en interessante aanbiedingen. Van De Moer Instruments vindt service ook heel belangrijk. De medewerkers staan altijd klaar met technische en andere ondersteuning. Van De Moer Instruments wil een plek waar iedere muzikant zich thuis voelt, andere muzikanten kan vinden en in een vrije sfeeralles kan testen en uitproberen.  


Diensten van Van De Moer Instruments 
Bij Van De Moer Instruments vind je een ruim aanbod van gitaren en bassen, drums, toetsinstrumenten, orgels, blaasinstrumenten, zaken voor licht en geluid, voor in de studio studieboeken, accessoires en meer. Je krijgt er ook alle nodige uitleg en ondersteuning voor het maken van een goede keuze. Bij Van De Moer Instruments kan je ook muzieklessen nemen, privélessen met een leerkracht, zodat je al het potentieel uit je instrument haalt. Als er een probleem is met je instrument kan je die altijd binnenbrengen bij de hersteldienst.  

Klachten of vragen voor Van De Moer Instruments
Heb je vragen of een klacht over Van De Moer Instruments? Ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via een contactformulier op de website of je kan ook bellen naar de dichtstbijzijnde winkel of gewoon even langsgaan. Op de website vind je ook heel wat informatie en veelgestelde vragen, misschien wordt jouw vraag hier beantwoord. 

Schrijf je eigen review! 
Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Van De Moer Instruments?
Heb je net een prachtig instrument gekocht? Heb je ervaring met de muzieklessen? Wat vond je van de service? Laat het weten in de reviews! Mogelijke klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service van Van De Moer Instruments. Zo help je hen bij het maken van een beslissing! 

Sta je op het punt om een aankoop te doen bij Van De Moer Instruments? Lees dan zeker enkele van de betrouwbare reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!