ErvaringenSite

  Ervaringen Van De Moer Instruments

  Altijd al een instrument willen bespelen of ben je op zoek naar een nieuw instrument? Kijk eens bij Van De Moer Instruments, je vindt er een groot aanbod van verschillende muziekinstrumenten. Wat klanten vinden van het aanbod en de service van Van De Moer Instruments lees je hier, op ErvaringenSite Heb je ervaring met Van De Moer Instruments? Laat dan zeker een reactie achter!

  Over Van De Moer Instruments

  Van De Moer Instruments, vroeger gekend als 'Orgelmelodie' is een muziekhandel met een ruim aanbod aan kwaliteitsinstrumenten en verzekert een persoonlijke, warme aanpak. Van De Moer Instruments heeft drie filialen, in Aalst, Geraardsbergen en Borsbeek (Antwerpen). In zowel de winkel als de webshop kan iedereen vinden wat hij of zij zoekt. Het bedrijf heeft een uitgebreide catalogus en interessante aanbiedingen. Van De Moer Instruments vindt service ook heel belangrijk. De medewerkers staan altijd klaar met technische en andere ondersteuning. Van De Moer Instruments wil een plek waar iedere muzikant zich thuis voelt, andere muzikanten kan vinden en in een vrije sfeeralles kan testen en uitproberen.


  Introductiefilmpje van Van De Moer Instruments

  Diensten van Van De Moer Instruments

  Bij Van De Moer Instruments vind je een ruim aanbod van gitaren en bassen, drums, toetsinstrumenten, orgels, blaasinstrumenten, zaken voor licht en geluid, voor in de studio studieboeken, accessoires en meer. Je krijgt er ook alle nodige uitleg en ondersteuning voor het maken van een goede keuze. Bij Van De Moer Instruments kan je ook muzieklessen nemen, privélessen met een leerkracht, zodat je al het potentieel uit je instrument haalt. Als er een probleem is met je instrument kan je die altijd binnenbrengen bij de hersteldienst.

  Klachten of vragen voor Van De Moer Instruments

  Heb je vragen of een klacht over Van De Moer Instruments?

  Ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via een contactformulier op de website of je kan ook bellen naar de dichtstbijzijnde winkel of gewoon even langsgaan. Op de website vind je ook heel wat informatie en veelgestelde vragen, misschien wordt jouw vraag hier beantwoord.

  Schrijf je eigen review!
  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Van De Moer Instruments?

  Heb je net een prachtig instrument gekocht? Heb je ervaring met de muzieklessen? Wat vond je van de service? Laat het weten in de reviews! Mogelijke klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service van Van De Moer Instruments. Zo help je hen bij het maken van een beslissing!

  Sta je op het punt om een aankoop te doen bij Van De Moer Instruments? Lees dan zeker enkele van de betrouwbare reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  Van De Moer Instruments
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  4.6
  33% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4.6
  Service
  rating
  4.6
  Prijs
  rating
  4.6
  Leveren
  rating
  4.6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Fender American Ultra, VOX ac30, accessoires

  Al jaren klant, zowel in Aalst als in Geraardsbergen. Kennen de producten heel goed, en zijn zeer hulpvaardig. Al paar keer in Aalst geweest voor herstellingen en afstellingen en professioneel geholpen door de luthier van dienst.

  Door: Jef Goetvinck29-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Herstelling marshall amp

  Versterker op 7 februari binnen gebracht met defecte jack input.
  Er was ook een beschadigde nut aan deze jack.
  Ik wil toegeven dat een covid crisis niet echt helpt. Op 4 JUNI was hij na veel gemaild en gevoel met de nodige uitvluchten klaar. Er was wel een nut beschadigd tijdens het vervoer. Heel bijzonder dat dit precies dezelfde nut is als hoger in dit verhaal.
  Maar deze zou later opgestuurd worden zodat alles in orde zou zijn.
  Weer verschillende mails later en de nodige uitvluchten. Heb ik vandaag, 17 AUGUSTUS, het stukje ergens anders besteld..
  Ik heb dus het gevoel dat er van ver naar gekeken is en dat ik aan het lijntje ben gehouden.
  Van De Moer krijgt van mij een zeer slechte score.

  Door: Vanhamel ivan17-08-2020
  Van De Moer Instruments Borsbeek18-08-2020

  Beste meneer Vanhamel Eerst en vooral mijn oprechte excuses voor het gebrek aan service. Het heeft inderdaad heel lang geduurd en dat is niet van onze gewoonte. De coronamaatregelen hebben het allemaal wat vertraagd. Wel ben ik versteld dat de stukken niet zijn aangekomen. De versterker is weldegelijk perfect hersteld. Ik heb hem persoonlijk een kwartiertje getest en er viel me niets meer op van de problemen. Omdat we tijdens de coronatijd heel veel herstellingen binnen kregen heb ik ze bij verschillende herstellers binnen gebracht om wat tijd te winnen. Helaas duurde het bij deze hersteller veel te lang. Omdat dit zo lang duurde ben ik hem dan toch bij deze hersteller gaan halen om hem dan te droppen bij onze vaste hersteller, die toen weer werk kon aanvaarden. De uren namen we inderdaad op ons en aangezien de hersteller 50 euro per uur vraagt, liep het al snel op. De Marshall Amp nuts waren inderdaad wel laat toegekomen in de winkel omdat de leverancier van Marshall ze niet op voorraad had. Deze moesten van Marshall UK komen. Ik heb er vijf besteld en twee naar u opgestuurd met de Post. Dit is al wel enkele weken geleden. Aangezien ik niets meer van u hoorde, dacht ik dat alles goed was aangekomen en opgelost. Ik snap volledig de teleurstelling in deze zaak. Moest u de bestelling van de amp nuts nog kunnen annuleren, wil ik met plezier vanavond tot Schoten rijden om deze persoonlijk af te geven. Zo niet, betaal ik met plezier de nuts terug of krijgt u dit terug samen in een fikse korting op een product naar keuze. Ten slotte wil ik me nog eens persoonlijk excuseren. Hopelijk kunnen we dit op een of andere manier goedmaken. Met vriendelijke groeten Tom Van De Moer Instruments Borsbeek

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Gitaarsnaren + stemmen

  Plaatsen van snaren + stemmen ,totaal niet aan de verwachtingen voldaan 20 euro betalen zonder betaalticket voor het stemmen van gitaar waaruit achteraf blijk dat dit alles behalve behoorlijk is uit gevoerd . Zal bij deze eerste en laatste maal zijn.

  Door: Rudy Van Buynder20-02-2020
  Stijn 29-05-2020

  Beste Rudy, als de herstelling niet naar wens was zetten we dit graag voor je recht in één van onze winkels (Aalst, Geraardsbergen, Borsbeek). Mvg Team Van de Moer Instruments

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Schrijf zelf een review over Van De Moer Instruments

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Van De Moer Instruments een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over Van De Moer Instruments. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.6 gekregen, waarbij 33% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Van De Moer Instruments actief?

  Van De Moer Instruments is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Van De Moer Instruments gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.