ErvaringenSite

  Ervaringen Converse

  Converse is een Amerikaanse schoenen bedrijf dat verschillende soorten schoenen ontwerpt en distribueert. Voorbeelden van dit soort schoenen zijn sneakers, skateboard schoenen, lifestyle schoenen etc. Maar naast schoenen verkoopt het Amerikaanse bedrijf ook kleding en accessoires zoals bijvoorbeeld tassen. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Converse lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent.

  Over Converse

  Het bedrijf is opgericht in het jaar 1908, en is sinds het jaar 2003 een dochteronderneming van Nike, Inc. Tijdens de Tweede Wereldoorlog veranderde Converse zijn productie om schoenen voor het leger te maken. Het was een van de weinige producenten van sportschoenen en gedurende meer dan een halve eeuw domineerde het bedrijf de Amerikaanse sportschoenenmarkt. Vanaf de jaren zeventig verloor het bedrijf zijn dominante positie doordat concurrenten hun eigen stijlen presenteerden. Vanaf 2019 verkocht Converse producten via 109 van hun eigen winkels in de Verenigde Staten en 63 winkels op internationale markten, zoals bijvoorbeeld België.

  Shop Update | Es wird ERNST!!!

  Producten en diensten van Converse

  Tegenwoordig omvat de portefueille van het Amerikaanse bedrijf producten onder diverse handelsmerken: Converse, Cons, Chuck Taylor All-Star (ook wel "Chucks" genoemd), Jack Purcell, One Star en Star Chevron. Converse werkt regelmatig samen met andere merken zoals John Varvatos aan productreleases voor speciale edities. Converse schoenen onderscheiden zich van andere schoen fabrikanten en bedrijven door een aantal kenmerken, waaronder de ster-insignes van het bedrijf, de rubberen zool van de All Star, de gladde ronde neus en de omwikkelbare strip.

  Er zijn verschillende speciale edities van Converse schoenen gemaakt, waaronder DC Comics, Pink Floyd,The Ramones, AC/DC, Sailor Jerry, Metallica, The Clash, Dr. Seuss, Grateful Dead, Ozzy Osbourne, Jimi Hendrix, Miley Cyrus (die al eerder hielp met adverteren van de ontworpen Converse schoenen van Pride Month 2017), Drew Brophy, Nirvana, Bad Meets Evil, Green Day, Gorillaz, Matt en Kim, Black Sabbath, the Control in groene bruine of camouflage editie, Super Mario en Danny Potthoff. Er zijn ook drie nieuwe ontwerpen gemaakt voor hoge tops, geïnspireerd door The Who. In België zijn er een aantal fysieke winkels die Converse schoenen verkopen maar u kunt ook online de schoenen, kleding en accessoires van het merk bestellen.

  Aanbevelingen, klachten en tips over Converse

  Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf Converse? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Converse op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Converse vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Converse of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het Amerikaanse bedrijf Converse nu achter.

  Converse
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Converse

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Converse een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Converse. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Converse actief?

  Converse is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Converse gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.