50% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

J
Jana
Ik ben blij met de producten die ik gekocht heb, maar de klantenservice was echt slecht. Ik heb meerdere dagen achter elkaar gebeld, maar kreeg geen antwoord. Op e-mails kreeg ik ook geen reactie (...Lees verder
L
Lucas Hajji
Geen klantenservice, ik had iets besteld dat de volgende dag zou aankomen, maar heb het pas na meer dan 5 dagen ontvangen. Als ik het telefoonnummer bel, zeggen ze dat er niemand beschikbaar is en ...Lees verder
D
De Ridder
De klantenservice was echt top, zo vriendelijk en oplettend voor elk detail van mijn bestelling. Ze hebben mijn probleem meteen aangepakt en ervoor gezorgd dat ik helemaal tevreden was. Dikke merci...Lees verder
J
janne
Ik was echt onder de indruk van de kwaliteit van de spullen die ik besteld had en ze kwamen ook supersnel aan. Maar man, wat een teleurstelling dat ik geen enkele reactie kreeg na 3 keer te mailen ...Lees verder
L
Lowie Renard
Onlangs heb ik een handtas gekocht en ik was echt teleurgesteld in de klantenservice. Nadat ik mijn bestelling had geplaatst, probeerde ik contact op te nemen met de klantendienst voor meer informa...Lees verder

Reviews (12)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Goede kwaliteit producten

  Ik ben blij met de producten die ik gekocht heb, maar de klantenservice was echt slecht. Ik heb meerdere dagen achter elkaar gebeld, maar kreeg geen antwoord. Op e-mails kreeg ik ook geen reactie (ze gaven me gewoon een referentienummer en dat was het). Ik was jarenlang een trouwe klant, maar nu ik met hun klantenservice te maken heb gehad, begin ik te twijfelen. Voortaan zal ik twee keer nadenken voordat ik online bestel.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Te late levering

  Geen klantenservice, ik had iets besteld dat de volgende dag zou aankomen, maar heb het pas na meer dan 5 dagen ontvangen. Als ik het telefoonnummer bel, zeggen ze dat er niemand beschikbaar is en als ik een e-mail stuur, krijg ik gewoon een antwoord van de helpdesk dat het probleem is opgelost.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Customer support

  De klantenservice was echt top, zo vriendelijk en oplettend voor elk detail van mijn bestelling. Ze hebben mijn probleem meteen aangepakt en ervoor gezorgd dat ik helemaal tevreden was. Dikke merci aan het klantenserviceteam!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kwaliteitsproducten

  Ik was echt onder de indruk van de kwaliteit van de spullen die ik besteld had en ze kwamen ook supersnel aan. Maar man, wat een teleurstelling dat ik geen enkele reactie kreeg na 3 keer te mailen over een retourzending. Uiteindelijk moest ik mijn creditcardmaatschappij bellen om het te regelen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  aankoop handtas

  Onlangs heb ik een handtas gekocht en ik was echt teleurgesteld in de klantenservice. Nadat ik mijn bestelling had geplaatst, probeerde ik contact op te nemen met de klantendienst voor meer informatie. Maar het telefoonnummer dat ik belde was gewoon een antwoordapparaat dat zei dat ze niet konden opnemen en dat ik een e-mail moest sturen die op basis van 'first come, first served' zou worden beantwoord. Dat is toch helemaal geen klantenservice? Voor een tas van €400 verwacht je toch wel iets beters. Als ik dit had geweten, had ik niets besteld.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Purchased a bag

  Ik heb een tas gekocht, maar toen het arriveerde was het helemaal gekreukt aan één kant. Het leek alsof het op een slechte manier was gevouwen of zo. Daar was ik helemaal niet blij mee. Ik hoop dat ze het de volgende keer beter kunnen doen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Juwelendoos

  Ik zou minpunten hebben gegeven als dat mogelijk was. Echt een van de slechtste klantendiensten ooit. Ik heb een bestelling geplaatst voor een juwelendoos op 4 december en sindsdien heb ik geen enkele informatie ontvangen over mijn item. Vandaag is het al 18 december. Ik heb verschillende berichten online gestuurd omdat niemand aan de telefoon antwoordde. Dit was mijn allereerste aankoop bij hen en ik zal zeker nooit meer iets bij hen kopen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Myn klèdinkaamst in waarklik paarkeeping en rappe levering

  Myn klassieke taaszje is aangekomen na 3 dagen na bestelling en ik woon in Singapur. De verpakking was eenvoudig met het tasje gevouwen in een stoffen zak in een belspellenpakje. Het taaszje is prachtig en van zeer hoge kwaliteit, en ik heb helemaal geen problemen gehad na de eerste weken van dagelijks gebruik tijdens het reizen. Over het algemeen ben ik heel blij met de kwaliteit van het taaszje, het gemak van bestellen en de snelle levering.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  prachtige tassen

  Ik ben echt blij met mijn aankoop van die mooie tassen. Ze zijn echt goed gemaakt en het leer is van topkwaliteit. De prijzen vallen ook goed mee voor wat je krijgt. Ik zou deze tassen zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar duurzame en trendy accessoires.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Super leuke spullen maar slechte klantenservice

  De dingen die ik heb gekocht waren echt tof, maar de klantenservice was verschrikkelijk. Ik kon het retourlabel niet printen, kreeg geen antwoord op mijn e-mails en de muziek die ik moest aanhoren terwijl ik aan de telefoon hing, maakte me helemaal gek.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  mislukt rits tabblad

  Ik heb in de loop der jaren al verschillende spullen bij hen gekocht en het laatste item dat ik kocht, brak het rits tabblad af, waardoor ik de portemonnee niet meer kon openen en sluiten. Ik vroeg om het terug te sturen ter reparatie en kreeg te horen dat ze geen aankoopgegevens hadden en eigenlijk gewoon zeiden 'jammer dan'. Ik heb al mijn producten verkocht en zal nooit meer reclame maken voor hen of een ander stuk van hen kopen. Voor de prijzen die ze vragen, zouden ze achter hun producten en vakmanschap moeten staan. Beter niet bij hen kopen, je kunt beter voor een ander merk gaan.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aangenaam aankoopervaring

  Mijn aankoopervaring was top! Ik had per ongeluk het verkeerde adres opgegeven voor de verzending, maar toen ik de klantendienst belde, hebben ze meteen geholpen en het probleem opgelost. Mijn tas kwam snel op de juiste plaats aan. Dit was mijn tweede aankoop bij hen en ik ben super tevreden over de kwaliteit van de tassen en de service. Ik zie dat er wat negatieve reviews zijn, maar blijkbaar hebben ze die intern aangepakt. Bedankt!


Anderen bekeken ook