Cuyana

Alle reviews

Cuyana

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Sinner merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

Sinner

1 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

Van Dalen merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten

Van Dalen

1 reviews

Loopt u al jaren het lekkerst in een echte Van Dalen schoen, of hecht u aan een hoge kwaliteit op schoenengebied maar bent u nog niet bekend met di...

Hipinderegen.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten

Hipinderegen.nl

1 reviews

Helaas regent het in België nog wel eens, dus moet je je saaie regenjas weer aan of dat oncomfortabele, lelijke regenpak. Je ziet er niet uit,...

To Be Dressed merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

To Be Dressed

13 reviews

Waar het kleding betreft, zijn veel mensen niet tevreden met een gewoon T-shirt of een gewoon leuk paar schoenen. Echte merken is wat zij zoeken. M...

Cuyana

Heb jij je weleens afgevraagd welke producten er het meest verkocht worden in online shops? Het antwoord daarop is moeilijk te geven omdat er tegenwoordig ontelbaar veel van dat soort webshops bestaan. Je hoeft maar een zoekterm in te geven en je krijgt lange lijsten met online winkels te zien. Het wordt je niet veel makkelijker gemaakt als je op zoek gaat naar kleding en mode. Daarom willen wij je een handje helpen zodat je beter te zien krijgt wat al die online shops doen en welke service ze bieden. Hoe we dat doen? Door je op onze website de reviews te presenteren die klanten geschreven en gepubliceerd hebben. Zij beschrijven daarin wat zij hebben meegemaakt en wat zij de voor- en nadelen van online shops vinden. Jij hoeft alleen maar die reviews te lezen om het belangrijkste te weten te komen.

Over Cuyana
Karla Gallardo en Shilpa Sha zijn de oprichters van Cuyana, een kledingmerk dat is ontstaan met de filosofie dat minder beter is. Het merk moedigt klanten aan om minder kledingstukken te kopen die van betere kwaliteit zijn zodat zij er langer gebruik van kunnen maken. De aangeboden producten worden in de Verenigde Staten in een aantal winkels in onder andere San Francisco en Chicago verkocht. Klanten uit andere delen van de wereld kunnen gebruik maken van de online shop. Deze online shop heeft een klantenservice waar je met vragen terecht kunt. Zo kun je vragen stellen over de producten, de levertijden én je kunt er terecht als je klachten over een bestelling hebt. Vergeet niet dat deze klantenservice in Amerika is gevestigd dus een e-mail sturen is een makkelijke manier om antwoord te krijgen.

De producten van Cuyana
Cuyana verkoopt diverse modeartikelen en accessoires. Je kunt hier shoppen als je op zoek bent naar kleding zoals jurken of sweatshirts, tassen, kleine lederwaren en accessoires zoals hoeden en bandana's. Op het moment dat je een order wilt plaatsen kun je besluiten om een account aan te maken of om als gast te betalen. In beide gevallen kun je voor het afrekenen gebruik maken van veilige methodes zoals creditcard, PayPal en Afterpay. Tijdens het betaalproces staat vermeld hoeveel bezorgkosten je moet betalen, standaard zijn bestellingen naar België en Nederland ongeveer 10 tot 12 werkdagen onderweg. Cuyana accepteert op dit moment geen retourzendingen vanuit Europese landen, alle verkopen zijn definitief.

Reviews over Cuyana
Juist in dit geval hebben consumenten jouw hulp als klant van deze online shop nodig. Als online shop die vanuit Amerika werkt en het feit dat je de gekochte producten niet terug kunt sturen is het van belang dat jij hen laat weten wat hen te wachten staat. Is de kwaliteit goed genoeg om het risico te nemen dat je iets niet terug kunt sturen? Hoe snel worden bestelde producten echt geleverd? Schrijf hierover en plaats jouw review op onze website. Door dat te doen zul je meer duidelijkheid geven dan Cuyana zelf doet. Je kunt in jouw beoordeling alle positieve en negatieve kanten van het shoppen bij Cuyana belichten. Andere consumenten zullen je er nu al dankbaar voor zijn. Aan de hand van jouw ervaring kunnen ze beter beslissen of zij ook klant willen worden bij dit modemerk.