ErvaringenSite

  Ervaringen Cuyana

  Heb jij je weleens afgevraagd welke producten er het meest verkocht worden in online shops? Het antwoord daarop is moeilijk te geven omdat er tegenwoordig ontelbaar veel van dat soort webshops bestaan. Je hoeft maar een zoekterm in te geven en je krijgt lange lijsten met online winkels te zien. Het wordt je niet veel makkelijker gemaakt als je op zoek gaat naar kleding en mode. Daarom willen wij je een handje helpen zodat je beter te zien krijgt wat al die online shops doen en welke service ze bieden. Hoe we dat doen? Door je op onze website de reviews te presenteren die klanten geschreven en gepubliceerd hebben. Zij beschrijven daarin wat zij hebben meegemaakt en wat zij de voor- en nadelen van online shops vinden. Jij hoeft alleen maar die reviews te lezen om het belangrijkste te weten te komen.

  Over Cuyana

  Karla Gallardo en Shilpa Sha zijn de oprichters van Cuyana, een kledingmerk dat is ontstaan met de filosofie dat minder beter is. Het merk moedigt klanten aan om minder kledingstukken te kopen die van betere kwaliteit zijn zodat zij er langer gebruik van kunnen maken. De aangeboden producten worden in de Verenigde Staten in een aantal winkels in onder andere San Francisco en Chicago verkocht. Klanten uit andere delen van de wereld kunnen gebruik maken van de online shop. Deze online shop heeft een klantenservice waar je met vragen terecht kunt. Zo kun je vragen stellen over de producten, de levertijden én je kunt er terecht als je klachten over een bestelling hebt. Vergeet niet dat deze klantenservice in Amerika is gevestigd dus een e-mail sturen is een makkelijke manier om antwoord te krijgen.

  How to Start An Online Store In 5 Simple Steps

  De producten van Cuyana

  Cuyana verkoopt diverse modeartikelen en accessoires. Je kunt hier shoppen als je op zoek bent naar kleding zoals jurken of sweatshirts, tassen, kleine lederwaren en accessoires zoals hoeden en bandana's. Op het moment dat je een order wilt plaatsen kun je besluiten om een account aan te maken of om als gast te betalen. In beide gevallen kun je voor het afrekenen gebruik maken van veilige methodes zoals creditcard, PayPal en Afterpay. Tijdens het betaalproces staat vermeld hoeveel bezorgkosten je moet betalen, standaard zijn bestellingen naar België en Nederland ongeveer 10 tot 12 werkdagen onderweg. Cuyana accepteert op dit moment geen retourzendingen vanuit Europese landen, alle verkopen zijn definitief.

  Reviews over Cuyana

  Juist in dit geval hebben consumenten jouw hulp als klant van deze online shop nodig. Als online shop die vanuit Amerika werkt en het feit dat je de gekochte producten niet terug kunt sturen is het van belang dat jij hen laat weten wat hen te wachten staat. Is de kwaliteit goed genoeg om het risico te nemen dat je iets niet terug kunt sturen? Hoe snel worden bestelde producten echt geleverd? Schrijf hierover en plaats jouw review op onze website. Door dat te doen zul je meer duidelijkheid geven dan Cuyana zelf doet. Je kunt in jouw beoordeling alle positieve en negatieve kanten van het shoppen bij Cuyana belichten. Andere consumenten zullen je er nu al dankbaar voor zijn. Aan de hand van jouw ervaring kunnen ze beter beslissen of zij ook klant willen worden bij dit modemerk.

  Cuyana
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Cuyana

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Cuyana een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Cuyana. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Cuyana actief?

  Cuyana is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Cuyana gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.