ErvaringenSite

  Ervaringen REPEAT cashmere

  REPEAT Cashmere

  Bent u al bekend met de kledinglijn REPEAT Cashmere? Nog niet? Wenst u meer te weten over de producten en de dienstverlening van REPEAT Cashmere en een bezoek brengen? Iets elegants of juist casual? Bij ErvaringenSite bent u ook terecht voor de informatie over REPEAT Cashmere en haar producten! Wij helpen u graag op weg met het vinden van iets naar wens! Van de allernieuwste trends kleding en schoeisel in moderne stijlen gemaakt van het beste materiaal te combineren met ontwerpen van de hoogste kwaliteit tot de bijpassende accessoires van andere kledingzaken. Alle items waarmede u die unieke, individuele stijlen en complete outfits mee kunt creëren. Daar kunnen wij van ErvaringenSite u professioneel mee van dienst zijn! Ook om u te helpen met het nemen van een nuchter besluit, om te beschikken over het beste bij uw aankopen heeft ErvaringenSite reviewsverzameld.

  Over REPEAT Cashmere

  Kledinglijn REPEAT Cashmere opende haar deuren, 43 jaren terug en wel in het jaar 1978, voor het publiek. Dames en heren kunnen er terecht voor diverse kledingsoorten in vele merken. In 2008 werden de eerste Flagship stores geopend en wel in Bern en Amsterdam. Vele flagship stores volgden kort daarna en de artikelen van REPEAT Cashmere werden zowel nationaal als internationaal bekend. Om haar klanten tegemoet te komen opent zij steeds meer winkels en nieuwe Shop-in-Shop locaties.

  Producten en diensten van REPEAT cashmere

  Naast te zijn gespecialiseerd in de verkoop van gebreide kleding en producten gemaakt van de zachtste 100% kasjmier, biedt REPEAT Cashmere kledingstukken van natuurlijke vezels, zoals katoen, linnen en zijde. Enkele labels zijn de REPEAT Easy Knit, REPEAT Silver Edition, REPEAT The Shirt en REPEAT Leather. REPEAT Easy Knit werd in 2013 op de markt gebracht. De REPEAT Easy Knit betreft de kasjmieraccessoiresen een selecte collectieve kleding geproduceerd van kasjmier, merino en katoen. De REPEAT Silver Edition betreft kleding met uitzonderlijke details, zoals trends in prints, applicaties, leer en kleuren. Een collectie ontworpen om perfect met elkaar te combineren. Naast de gebreide artikelen biedt REPEAT cashmereunieke tops en blouses vervaardigd van superieure materialen, grote verscheidenheid aan kleuren en snitten. REPEAT Leather omvat een selectie van hoogwaardige lederwaren, welke een passende afwerking zijn bij de gebreide collectie kleding voor dames en heren.

  Complimenten, klachten en tips voor REPEAT Cashmere

  De mogelijkheid tot 1* 24 uur online kunnen winkelen bij REPEAT Cashmere, maakt het voor de consument veel makkelijker om kleding, schoeisel en accessoires te betrekken. De levering is binnen een dag. Betaalmethodes zijn door de Credit of Debit card en Paypal. Meteen na te hebben betaald voor uw bestelling ontvangt de klant een tracking nummer, waarmede hij of zij de bezorgdienst makkelijk op de voet kan volgen. Niet tevreden? Binnen 14 dagen mag het bestelde artikel worden terug gestuurd.

  Hebt u al een bezoek gebracht bij één van de Shop-in-Shop winkels van REPEAT Cashmere? Hoe vindt u haar klantenservice? Hebt u ook ervaring met REPEAT Cashmere, haar artikelen en haar dienstverlening? Graag vernemen wij het van u! Laat uw mening achter op onze website.

  Zelf ook nog niet bekend met REPEAT Cashmere kleding, schoeisel en accessoires. Lees hier op onze ErvaringenSite de reviews.

  cheap clothing stores online *aesthetic*

  REPEAT cashmere
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over REPEAT cashmere

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is REPEAT cashmere een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over REPEAT cashmere. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is REPEAT cashmere actief?

  REPEAT cashmere is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van REPEAT cashmere gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.