ErvaringenSite

  Ervaringen Dag Allemaal

  Wat is Dag Allemaal en wat is de ervaring van lezers met Dag Allemaal? Dag Allemaal noemt zichzelf het lijfblad voor wie houdt van echte verhalen van bekende en onbekende Vlamingen, maar zijn ze dat wel? Wat vindt Vlaanderen van Dag Allemaal? Lees de reviews om erachter te komen of Dag Allemaal echt het weekblad is voor iedereen.

  Over Dag Allemaal

  Dag Allemaal is een Vlaams weekblad dat wordt uitgegeven door de Persgroep. Het blad werd in 1984 opgericht door Guido Van Liefferinge. De huidige algemeen directeur van Dag Allemaal is Koen Verwee, de hoofdredacteur is Ditte Van de Velde die in 2015 Ilse Beyers opvolgde als hoofd van de redactie. Dag Allemaal is momenteel het meest gelezen blad in Vlaanderen, het bereikt wekelijks meer dan 1.5 miljoen lezers. Het blad brengt iedere week onthullend nieuws over binnen- en buitenlandse sterren, van bekende Vlamingen tot Hollywood-sterren, verhalen over de man in de staat, entertainment, actualiteit en een complete tv-gids. Dag Allemaal heeft een samenwerking met Studio 100. Iedere week zit een 'Dag Kids' in het magazine, dit zijn 4 pagina's met spelletjes voor kinderen.

  Diensten van Dag Allemaal

  Dag Allemaal biedt abonnementen aan, zo kan je een abonnement afsluiten voor één, twee of drie jaar. Je kan kiezen als je de papieren en digitale versie neemt of enkel de digitale versie van het tijdschrift. Het blad biedt ook acties aan, zo kan je meestal een abonnement nemen met een extra, bijvoorbeeld een nieuwe smartphone of koffiezet.


  Dag Allemaal zet graag haar lezers in de bloemetjes zoals hier voor moederdag!

  Klachten of vragen over Dag Allemaal

  Heb je klachten of vragen over Dag Allemaal? Neem dan contact op met de klantenservice. De gegevens van de klantendienst staan op de website, je kan ze telefonisch of via mail bereiken. Ze zijn beschikbaar van maandag tot vrijdag van 8 uur tot 18 uur en op zaterdag van 8 uur tot 13 uur. Ook op sociale media zijn ze gemakkelijk te bereiken.

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten wat jij vindt van Dag Allemaal? Laat dan zeker een reactie achter op ErvaringenSite! Hierdoor geef je potentiële lezers een goede indruk van wat ze mogen verwachten van het tijdschrift. Vind je een bepaalde rubriek super interessant? Zou je willen dat er een extra rubriek in het tijdschrift komt te staan? Laat het weten!
  Ben je een potentiële lezer van Dag Allemaal of hou je gewoon van tijdschriften? Lees dan zeker de reviews! Op ErvaringenSite vind je honderden reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf die je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  Dag Allemaal
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  5.8
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  5

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Abonnement 2 j

  Eerst mail krijgen om te betalen volgens hen een achterstand dus direct betaald blijkt nu een fout bij hen daar ze oude mails opnieuw zouden verzonden hebben en blijkbaar ben ik nu nog m’n geld kwijt ook volgens hun telefoniste, heb direct m’n Abbott opgezegd

  Door: Freddy Dugardein18-01-2021
  Deleye Caroline20-09-2021

  Beste, heb nog een gratis ticket voor Bellewaerde, wilde reserveren voor 22/9, maar blijkbaar kan je alleen nog met dat ticket terecht tot 10/10 alleen in het weekend volgens internet. Nochtans staat er duidelijk te lezen op de papieren versie, geldig tot 10/10 en in september op weekdagen, wat is het probleem?

  Elza Vleminckx22-09-2021

  heb deze week geen dag allemaal gekregen 22-09-2012

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6.5
  rating

  27.10.2020

  Abonnement via site gekocht, voor de betaling meteen doorverwezen nr banking app. Na 3 keer aan de telefoon te hangen met een duurtijd ten 27 en 38 min.!!!!! blijkt dat er iets fout is gegaan en dat ze de betaling hadden vergeten te linken aan het abonnement en dat kon wel eens gebeuren !!!!

  Door: Isabelle Binnemans24-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Schrijf zelf een review over Dag Allemaal

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Dag Allemaal een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Dag Allemaal. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.8 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Dag Allemaal actief?

  Dag Allemaal is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Multimedia & Bladen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Dag Allemaal gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.