ErvaringenSite

  Ervaringen De Babykraam

  Ben je zwanger of al bevallen? Kijk zeker eens bij De Babykraam! Je vindt er alles dat je als (aanstaande) moeder nodig hebt om je kind veilig en goed te laten opgroeien. Ben je benieuwd wat klanten vinden van de Babykraam? Je leest het hier op ErvaringenSite!
  Heb je zelf ervaring met De babykraam? Laat dan zeker een reactie achter op deze pagina, zo help je andere bij het maken van een beslissing.

  Over De Babykraam

  De Babykraam is een Belgische winkel in Hamont-Achel waar je alles vindt voor baby's en kinderen. Ze hebben ook een webwinkel. Het bedrijf werd in 2003 opgericht door Frances die een loopbaan als kraamverzorgster achter de rug heeft. In de winkel kan je dus ook terecht voor heel wat informatie en advies. De babykraam is een unieke babyspeciaalzaak in Achel, 20 minuten met de auto van Eindhoven en 5 minuutjes van Valkenswaard.


  Ontdek de winkel van De Babykraam

  Diensten van De Babykraam

  Bij De Babykraam kan je terecht voor alles wat met baby's en kinderen te maken heeft. Je vindt er kleding, voeding, speelgoed en cadeaus, producten voor vervoer (babydragers, autostoeltjes, kinderwagens en buddy's, reisbedjes, fietsstoeltjes, …), boeken en alles voor als je een feestje gaat geven! Ook als moeder kan je er terecht voor heel wat zaken zoals borstvoedingskleding en producten om terug in vorm te raken. Maar ook als je zwanger bent kan je er al terecht voor zwangerschapskledij, positiekleding, kraampakketten en geboortekaartjes.

  Klachten of vragen voor De Babykraam

  Heb je vragen of een klacht over De Babykraam? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken per telefoon, post, e-mail, een live chat op de website of je kan gewoon langsgaan in de winkel. De Babykraam heeft ook een FAQ met heel wat vaak gestelde vragen. Misschien wordt jouw vraag hier wel beantwoord.

  Schrijf je eigen review!
  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met De Babykraam? Heb je er leuke producten voor jou en je kind gevonden? Laat het weten in de reviews! Potentiële klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service van De Babykraam. Zo help je anderen bij het maken van een beslissing!

  Ben je van plan om een bestelling te plaatsen bij De Babykraam? Lees dan zeker enkele van de reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  De Babykraam
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over De Babykraam

  Uw beoordeling