De Horeca Bazaar

Alle reviews

De Horeca Bazaar

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Inktwereld merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten

Inktwereld

1 reviews

Moet je voor persoonlijke of professionele doeleinden documenten printen en wil je graag weten waar je online printerinkt kunt kopen? Dan zou het a...

Disposables.bio merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten

Disposables.bio

1 reviews

In de huidige tijd wordt men zich gelukkig steeds meer bewust van het feit dat we goed moeten zorgen voor de omgeving waarin wij leven. Het gebruik...

Printwinkel merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten

Printwinkel

1 reviews

Printers zijn vandaag de dag niet meer uit ons bestaan weg te denken. Even snel een document uitprinten, in zwart/wit of kleur. En dan blijken bijv...

HEMA merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten

HEMA

1 reviews

HEMA: wie kent deze winkel niet? De HEMA is een van de bekendste warenhuisketens en verkoopt zowel food als non-food.Over HEMA Ooit wel eens naged...

De Horeca Bazaar

Wanneer je zelf een horecazaak hebt, dan weet je dat je soms nood hebt aan het organiseren van allerlei evenementen: denk aan met kerst, een opening, een nieuw product, enzovoort. Ook voor tijdelijke gelegenheden en feestdagen wordt het bijna van je verwacht dat je leuks doet. En hiervoor heb je nood aan allerlei gadgets, versieringen en andere (sfeer)producten. Bij De Horeca Bazaar kun je terecht om dit allemaal online aan te kopen, dat is nog zo handig. Maar bekijk zeker eerst eens de reviews die klanten van dit bedrijf hebben geschreven op ErvaringenSite, zo kun je leren wat de algemene mening is over De Horeca Bazaar, en of je zelfs ook hier je aankopen kan doen.

Over De Horeca Bazaar
De Horeca Bazaar is een Nederlands bedrijf dat zich richt op het voorzien van horecazaken van allerlei evenementenartikelen. Dit bedrijf is gevestigd in Liempde, bestaat al sinds 2014 en heeft als doel om horeca, festivals en andere evenementen te helpen met merchanise tegen lagere prijzen dan op de markt gehanteerd werden op dat moment. De Horeca Bazaar is een webshop onder het overkoepelende bedrijf Brego Entertainment Group B.V. De Horeca Bazaar is actief op sociale media, dus je kunt hen volgen en contacteren op Facebook, Instagram en LinkedIn. Ook e-mail, telefoon, WhatsApp en een contactformulier op de website zijn mogelijk. Wil je wat video’s bekijken? Dat kan via hun YouTubekanaal.

Producten en diensten van De Horeca Bazaar
De Horeca Bazaar is een online webshop waar je sfeerproducten, merchandise en andere zaken kan aanschaffen voor festivals, evenementen en horecazaken. Concreet gaat dit dan om zaken zoals shotglaasjes, partygadgets, strandballen, opblaasartikelen ballonnen, lampionnen, confetti, kunstkerstbomen (en toebehoren), promotionele artikelen, allerlei goederen voor feestdagen en andere themafeesten.

Je kunt betalen voor al die zaken per iDeal, PayPal, Bancontact Mister Cash, SoFort Banking en uiteraard vooruit betalen via bankoverschrijving. Let op dat de prijzen bij De Horeca Bazaar exclusief 21% BTW zijn. Wanneer je bestelt voor 16:00 uur, zal deze normaal gezien de volgende dag in huis zijn. Ook verzenden naar België is mogelijk. Indien je voor een bepaalt bedrag bestelt, is je levering ervan gratis. Mits het pakket door de brievenbus past, zal je ook een track & trace code ontvangen. Wil je om één of andere reden je pakketje retour sturen, dan is dat zeker mogelijk – mits wat voorwaarden, zoals in originele verpakking terugsturen, binnen 14 dagen na ontvangst, geen maatwerk, en alleen voor particuliere bestellingen. Tot slot kun je je ook nog inschrijven voor de nieuwsbrief, of informatie over deze sector vinden op hun blog.

Klachten, complimenten en tips voor De Horeca Bazaar
Indien je reeds klant bent bij De Horeca Bazaar, heb je hier ongetwijfeld een mening over. Wat denk jij van dit bedrijf? Ben je tevreden over hun diensten en denk je dat ze een complimentje verdienen? Laat dat dan weten! Of heb je toch wat opmerkingen en wil je De Horeca Bazaar wat tips geven hoe ze het beter kunnen doen? Of misschien zelfs een klacht? Schrijf een review en informeer andere mensen over wat jij denkt van De Horeca Bazaar.