ErvaringenSite

  Ervaringen De Horeca Bazaar

  Wanneer je zelf een horecazaak hebt, dan weet je dat je soms nood hebt aan het organiseren van allerlei evenementen: denk aan met kerst, een opening, een nieuw product, enzovoort. Ook voor tijdelijke gelegenheden en feestdagen wordt het bijna van je verwacht dat je leuks doet. En hiervoor heb je nood aan allerlei gadgets, versieringen en andere (sfeer)producten. Bij De Horeca Bazaar kun je terecht om dit allemaal online aan te kopen, dat is nog zo handig. Maar bekijk zeker eerst eens de reviews die klanten van dit bedrijf hebben geschreven op Ervaringensite, zo kun je leren wat de algemene mening is over De Horeca Bazaar, en of je zelfs ook hier je aankopen kan doen.

  Over De Horeca Bazaar
  De Horeca Bazaar is een Nederlands bedrijf dat zich richt op het voorzien van horecazaken van allerlei evenementenartikelen. Dit bedrijf is gevestigd in Liempde, bestaat al sinds 2014 en heeft als doel om horeca, festivals en andere evenementen te helpen met merchanise tegen lagere prijzen dan op de markt gehanteerd werden op dat moment. De Horeca Bazaar is een webshop onder het overkoepelende bedrijf Brego Entertainment Group B.V. De Horeca Bazaar is actief op sociale media, dus je kunt hen volgen en contacteren op Facebook, Instagram en LinkedIn. Ook e-mail, telefoon, WhatsApp en een contactformulier op de website zijn mogelijk. Wil je wat video’s bekijken? Dat kan via hun YouTubekanaal.

  Producten en diensten van De Horeca Bazaar
  De Horeca Bazaar is een online webshop waar je sfeerproducten, merchandise en andere zaken kan aanschaffen voor festivals, evenementen en horecazaken. Concreet gaat dit dan om zaken zoals shotglaasjes, partygadgets, strandballen, opblaasartikelen ballonnen, lampionnen, confetti, kunstkerstbomen (en toebehoren), promotionele artikelen, allerlei goederen voor feestdagen en andere themafeesten.

  Je kunt betalen voor al die zaken per iDeal, PayPal, Bancontact Mister Cash, SoFort Banking en uiteraard vooruit betalen via bankoverschrijving. Let op dat de prijzen bij De Horeca Bazaar exclusief 21% BTW zijn. Wanneer je bestelt voor 16:00 uur, zal deze normaal gezien de volgende dag in huis zijn. Ook verzenden naar België is mogelijk. Indien je voor een bepaalt bedrag bestelt, is je levering ervan gratis. Mits het pakket door de brievenbus past, zal je ook een track & trace code ontvangen. Wil je om één of andere reden je pakketje retour sturen, dan is dat zeker mogelijk – mits wat voorwaarden, zoals in originele verpakking terugsturen, binnen 14 dagen na ontvangst, geen maatwerk, en alleen voor particuliere bestellingen. Tot slot kun je je ook nog inschrijven voor de nieuwsbrief, of informatie over deze sector vinden op hun blog.

  Klachten, complimenten en tips voor De Horeca Bazaar
  Indien je reeds klant bent bij De Horeca Bazaar, heb je hier ongetwijfeld een mening over. Wat denk jij van dit bedrijf? Ben je tevreden over hun diensten en denk je dat ze een complimentje verdienen? Laat dat dan weten! Of heb je toch wat opmerkingen en wil je De Horeca Bazaar wat tips geven hoe ze het beter kunnen doen? Of misschien zelfs een klacht? Schrijf een review en informeer andere mensen over wat jij denkt van De Horeca Bazaar.

  buying my dream wardrobe//online shop w me (Part 1)

  De Horeca Bazaar
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over De Horeca Bazaar

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is De Horeca Bazaar een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over De Horeca Bazaar. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is De Horeca Bazaar actief?

  De Horeca Bazaar is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kantoor, hobby & feest

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van De Horeca Bazaar gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.