Decathlon

Alle reviews

Decathlon

29% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

S
Sabrina Putten
Ik had een fiets online besteld bij decathlon. Het duurder andere halve week, maar hij netjes werd hij geleverd. Echter kwam ik er snel achter dat de fiets te groot was. Ik ben naar de winkel gegaa...Lees verder
Bestelling van een trainingsbroek. Geen retour bon aanwezig! Sterk bezig mensen ????????????Lees verder
K
kim
Fiets besteld nog steeds niks ontvangen alleen maar constant andere datums.je Beld ervoor ze doen niks.geen service .afwachten.heb wel fiets nodig voor te werken daar sta je ... Ze willen er zelfs ...Lees verder
B
Baan
Als het spatbord van de fiets na 366 dagen beschadigd blijk je geen spatbord meer na te kunnen bestellen die erop past! Klantenservice lacht zich rot erom. Fiets kan in de prullenbak van 499,00.Lees verder
W
wim sterckx
Gekocht bij decathlon webshop, maar waren te klein. Ik kan deze niet wisselen in de winkel maar moet het product op mijn kosten terug naar frankrijk sturen waar "hun partner" gevestigd is...Lees verder

Alle reviews (14)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Fiets

  Ik had een fiets online besteld bij decathlon. Het duurder andere halve week, maar hij netjes werd hij geleverd. Echter kwam ik er snel achter dat de fiets te groot was. Ik ben naar de winkel gegaan, waar ik netjes geholpen bij. De winkelmedewerker heeft met mij meegekeken en meegedacht. We kwamen er inderdaad op uit dat een maat kleiner beter zou zijn. Het advies was om even te bellen met decatlon. Dit heb ik gedaan. Ook daar werd ik netjes te woord gestaan en verder geholpen. De fiets zou worden opgehaald en worde. Om geruild voor een maat kleiner. Dit is vandaag ook netjes gebeurd. Ik vind dit wel echt hele goede service!!! Ik kom zeker terug!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bestelling van een trainingsbroek. Geen retour bon aanwezig! Sterk bezig mensen ????????????


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  fiets

  Fiets besteld nog steeds niks ontvangen alleen maar constant andere datums.je Beld ervoor ze doen niks.geen service .afwachten.heb wel fiets nodig voor te werken daar sta je ... Ze willen er zelfs geen meegeven toch simpel geef die 15€ in cadeaubon terug.koop hier niks meer online het deugd niet .niet tevreden.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Fiets

  Als het spatbord van de fiets na 366 dagen beschadigd blijk je geen spatbord meer na te kunnen bestellen die erop past! Klantenservice lacht zich rot erom. Fiets kan in de prullenbak van 499,00.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  sportschoenen adidas

  Gekocht bij decathlon webshop, maar waren te klein. Ik kan deze niet wisselen in de winkel maar moet het product op mijn kosten terug naar frankrijk sturen waar "hun partner" gevestigd is.... Ik heb gekozen om bij decathlon te bestellen, niet ergens anders.........
  Deel 2 van de online aankoop is na 14 nog steeds niet aangekomen, alhoewel er een datum van levering weergegeven staat op mijn bestelling.......


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  3 jacht/ trekking blouses

  Prima blouses, maar niet netjes verzonden. In plaats van opgevouwen gewoon in de doos gepropt. Een gebroken hanger, het getuigd van onzorgvuldige medewerkers en geen respect voor het product en de klant.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Halterstang

  Er is geen enkel pluspunt!

  2weken geleden halterstang online besteld, nu hoor k dat het niet in voorraad zou zijn. Maar het wordt wel nog steeds online verkocht. Misleiden vd klant! Uit op puur geldgewin! Triestige medewerkers die onbekwaam zijn, onbeschoft en helpen als het hen past. Mails worden niet beantwoord.

  Paar maanden geleden een zogenaamde "waterdichte" Forclass anorak gekocht. Paar keer gedragen en is van de eerste keer zo lek als een mandje. Waardeloos spul dus...


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Fitbit Ace


  Op 13 november bestelde ik een Fitbit Ace als sintcadeau voor mijn zoon. (verwachte levertermijn: 1-3 dagen) Op 25 november had ik nog steeds niets ontvangen. Omdat de fysieke winkels op dat moment gesloten waren nav de corona-maatregelen en er heel veel online werd gekocht, kon ik hier nog begrip voor opbrengen, maar 12 dagen was nu toch al lang. Dus mailtje naar Decathlon: geen antwoord.
  Omdat 6 december stilaan dichtbij kwam, besloot ik de Fitbit ergens anders te bestellen en stuurde ik nogmaals een mail naar Decathlon.
  Op 7 december kreeg ik dan plots toch een bericht dat het pakketje van Decathlon was gearriveerd in mijn afhaalpunt. Ik antwoord onmiddellijk dat het niet meer nodig was en dat ze het pakketje retour mochten ophalen en mij mochten terugbetalen. Geen reactie.
  Nog eens een ander emailadres geprobeerd en uiteindelijk op 14 december bericht gekregen dat ze het pakje retour zullen halen en mij dan zullen betalen.
  Vandaag is het 14 januari en nog steeds geen bericht en geen betaling...


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Zwakste webwinkel die ik ken

  Geen pluspunten te vinden.
  Als je een bestelling niet kan leveren binnen de 2 weken, dan ben je niet waard een halve ster te krijgen!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Ra cket

  Na enke!e spellen brak racket. Klacht via testaankoop. Resultaat valse belofte belofte van terugbetaling. Willen op geen enkele wijze garantie geven !!!!! Onbetrouwbare firma !


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kinderfiets

  Prijsaanduidingen niet correct met artikel. Prijs kwaliteit artikel stemmen niet ok. Geen correcte info en medewerkers niet vriendelijk!!!!!!!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Verschillende sport artikelen

  Op 20/03 verschillende fitness artikels gekocht op hun website.
  Ondertussen 6 contact formulieren ingevuld, zonder enige antwoord wanneer mijn bestelling verstuurd zal worden.
  Geen enkele van de medewerkers kunnen mij een datum geven, deze bestelling werd bijna één maand geleden geplaatst.
  Absoluut slechtste dienstverlening ooit.
  Tot op heden nog geen nieuws of antwoord


Anderen bekeken ook

Sinner merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

Sinner

1 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

websa

1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

Autovendi merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

Autovendi

2 reviews

Ongekend of niet? Autovendi.be! Het idee van de site ErvaringenSite is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo...

Subside Sports merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

Subside Sports

1 reviews

Ben je op zoek naar de shirts van alle voetbalclubs die dit seizoen de Champions League gehaald hebben? Of kan je dat shirt van jouw favoriete club...

Decathlon

Lees hier, wat anderen over dit bedrijf zeggen! Het idee van de site ErvaringenSite is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo anderen te helpen. Met een onafhankelijke beoordeling door echte mensen is het namelijk mogelijk om zo een goed oordeel te vellen over een bedrijf. Je kunt dan beslissen om wel of geen zaken met ze te gaan doen. Het is heerlijk om ook je mening achter te laten over dit bedrijf om anderen juist te helpen. We weten zeker, dat ook jij hier in behulpzaam zult zijn als je dat kunt. Lees snel meer over dit bedrijf op deze pagina. 

Over Decathlon
Dit bedrijf is de grootste sportwinkel van België. Ze hebben een ruim assortiment met scherp geprijsde sportschoenen, voetbalschoenen, sportkleding en hardloopschoenen. Ook zijn er tal van andere sportartikelen welke geschikt zijn voor iedereen. De producten worden allemaal in house ontwikkeld, waardoor het mogelijk is om de prijs laag te houden. Natuurlijk zonder een compromis te sluiten als het om kwaliteit gaat. 
In België zijn er acht fysieke vestigingen in Amsterdam, Best, Kerkrade, Leeuwarden, Apeldoorn, Rotterdam, Breda en Arnhem. De verwachting is dat er snel nog veel meer bijkomen.  

Er zijn op dit moment voor 65 verschillende sporten sportartikelen te verkrijgen. Het maakt niet uit of je naar de webshop gaat of een winkel: Alle producten zijn per sport ingedeeld. Het is ook opgesplitst naar beginners en gevorderden. 

Los daarvan kun je ook spullen kopen voor het kamperen. Er is een volwaardige outdoorwinkel bij hun.  Het is goed om te zien, dat er een compleet assortiment is binnen dit deel. 


Producten van Decathlon
Het aanbod van producten is zeer divers. Er zijn maar liefst 65 verschillende sporten vertegenwoordigt in het assortiment van sportkleding. Ook zijn er fietsen en is er een complete outdoor sectie. 

Klachten, tips en complimenten over Decathlon
Een klacht kun je bij de winkel zelf indienen, via de telefoon, per post en natuurlijk ook per mail. Het bedrijf is niet zo groot geworden door haar klanten niet optimaal te helpen. Het is dan ook niet vreemd, dat er een professionele klantenservice is bij dit bedrijf. 

Heb jij ervaring met Decathlon? 
ErvaringenSite maakt het mogelijk voor je om een review achter te laten over Decathlon. Vind je het een goed bedrijf? Of is het geen goed bedrijf? Ontdek de mogelijkheden om jouw mening te delen. Goed of slecht!

Hoe beoordelen klanten Decathlon? Hoe zijn hun sportartikelen, zoals sportschoenen, sportkleding en wintersportartikelen? En: snelle, gratis verzending en goede service?