Deposit Photos Reviews

: 9
89% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

E
Elise
Ik heb onlangs een paar foto's gekocht op deze site en ik ben blij met hoe goed ze eruit zien. Er waren veel verschillende opties waaruit ik kon kiezen en het voldeed aan wat ik zocht. Maar ik...Lees verder
E
Estelle
Ik ben echt blij met mijn ervaring op de website. Ze hebben zo veel foto's van topkwaliteit om uit te kiezen en de prijzen zijn eerlijk. Ik kon zelfs profiteren van wat speciale aanbiedingen. ...Lees verder
A
Alexia
Het was echt makkelijk om de juiste foto's te vinden tussen zo veel keuzes en dan gewoon makkelijk te downloaden. De zoekfunctie was super handig en de website was echt overzichtelijk. En de k...Lees verder
X
Xander Ceulemans
Ik heb wat mooie foto's gekocht en ze zijn echt van topkwaliteit. Alles was perfect in orde en de klantenservice was super vriendelijk en behulpzaam. Ik ben echt blij met mijn aankoop en zou z...Lees verder
D
De Wilde
Ik ben best teleurgesteld dat ik na een jaar plots hetzelfde bedrag moest betalen zonder dat er iets werd gezegd. Gelukkig kon ik na wat gedoe het geld uiteindelijk terugkrijgen, maar 't blijf...Lees verder

Alle reviews (9)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Fotoverzameling

  Ik heb onlangs een paar foto's gekocht op deze site en ik ben blij met hoe goed ze eruit zien. Er waren veel verschillende opties waaruit ik kon kiezen en het voldeed aan wat ik zocht. Maar ik vind het niet leuk hoeveel e-mails ik krijg met aanbiedingen waar ik echt niet in geïnteresseerd ben. Het voelt als spam en het maakt me minder enthousiast om mijn account te houden. Ik zou het waarderen als ze meer rekening houden met mijn privacy, zoals bij een andere vergelijkbare dienst.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Ruime keuze, interessante prijzen en regelmatige aanbiedingen.

  Ik ben echt blij met mijn ervaring op de website. Ze hebben zo veel foto's van topkwaliteit om uit te kiezen en de prijzen zijn eerlijk. Ik kon zelfs profiteren van wat speciale aanbiedingen. Het bestellen was makkelijk en als ik een vraag had, hielp de klantenservice me meteen. De levering was super snel en ik kreeg mijn digitale foto's zonder enig probleem.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van foto's

  Het was echt makkelijk om de juiste foto's te vinden tussen zo veel keuzes en dan gewoon makkelijk te downloaden. De zoekfunctie was super handig en de website was echt overzichtelijk. En de kwaliteit van de foto's was echt top.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  aankoop van mooie foto's

  Ik heb wat mooie foto's gekocht en ze zijn echt van topkwaliteit. Alles was perfect in orde en de klantenservice was super vriendelijk en behulpzaam. Ik ben echt blij met mijn aankoop en zou zeker opnieuw bij hen bestellen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop ongedaan gemaakt

  Ik ben best teleurgesteld dat ik na een jaar plots hetzelfde bedrag moest betalen zonder dat er iets werd gezegd. Gelukkig kon ik na wat gedoe het geld uiteindelijk terugkrijgen, maar 't blijft toch ambetant.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Fantastisch foto's, grote variëteit voor website, Facebook en MailChimp.

  Wow, ik ben echt super blij met de foto's die ik hier gevonden heb! Er is zoveel keuze en ik kon ze gebruiken voor mijn website, Facebook en zelfs voor MailChimp.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  regelmatige aanbiedingen

  Ik vind het echt cool dat ze regelmatig aanbiedingen hebben voor gratis foto's of speciale deals. Het is ook superhandig dat er zoveel keuze is in verschillende onderwerpen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Drie foto's, onduidelijk abonnement

  De diensten op deze website lijken goed te zijn voor professionals die vaak afbeeldingen nodig hebben, maar voor af en toe gebruik is het minder handig. Het systeem van abonnementen is verwarrend en dwingt je om een specifiek plan te kiezen, zelfs als je maar één foto nodig hebt. Dit kan vervelend zijn voor klanten die niet regelmatig gebruik maken van de diensten en gewoon af en toe een foto nodig hebben. Het feit dat er dubbele bedragen worden afgeschreven voor dezelfde foto's is ook verontrustend en kan voor verwarring en ontevredenheid zorgen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Abonnement verwarrend

  Het aanbod aan materiaal is echt wel oké en gevarieerd, maar het is zo frustrerend dat ik niet kan ontdekken welk abonnement ik nu eigenlijk heb. Telkens wordt er van mij verwacht dat ik een nieuw abonnement afsluit en dat zorgt alleen maar voor verwarring en irritatie. Ik zou graag wat meer duidelijkheid willen over mijn huidige abonnement en hoe ik dat allemaal kan beheren.


Anderen bekeken ook