ErvaringenSite

  Ervaringen desertcart

  Bij tijd en wijle kan uw boodschappenlijst divers zijn, wat inhoudt dat u verschillende locaties gaat moeten aflopen om uw inkopen te doen. Maar weet u dat u online op slechts één site bijna alles kunt vinden? Bent u op zoek naar een online shop waar u echt van a tot z kan vinden? Op zoek naar aanbieders, die er alles in het werk stellen om u hierin tegemoet te komen? Kijk dan op ErvaringenSite voor meer informatie over deze ‘alles onder één dak’ winkels. U bespaart hierdoor veel tijd en energie. Lees de ervaringen van klanten in de reviews en laat uw keus positief beïnvloeden. De ervaringen van anderen helpen u het ‘bos’ van online winkels te doorwaden.

  Over desertcart
  Desertcart is een online one-stop-shop en heeft meer dan 100 miljoen gecatalogiseerde producten. Het is een online winkelservice, die u de mogelijkheid geeft om producten bij winkels overal ter wereld te kopen en deze rechtstreeks bij u thuis te laten bezorgen. Hun distributiecentra en consolidatiecentra zijn onder andere in de VS, VK en India.

  Producten en diensten van desertcart
  Bij desertcart vindt u producten, zoals parfum, kleding, games, make-up, elektronica, meubels en woninginrichting. U vindt er artikelen van baby tot de ouden van dagen, van binnenshuis tot buitenshuis, van op en aan uw lichaam tot producten voor de versterking van uw geest. U kunt producten vinden op desertcart, die u nergens anders zou kunnen vinden. Ze beschikken over een enorm aanbod en over een catalogus van meer dan 100 miljoen producten, die ze verzenden over de hele wereld. Desertcart maakt gebruikt van geavanceerde technologie en supply chain-beheer om haar doelen te bereiken. Ze beschikken dus over een grote distributiecentra op belangrijke locaties over de hele wereld, in landen als VS, VK en India.

  Verzending, betaling & klachten bij desertcart
  Als uw bestelling USD 150 of hoger is, wordt uw bestelling gratis bezorgd. Als het bestelde artikel van een bepaalde grootte is, kunnen er extra verzendkosten in rekening worden gebracht. Bij fysieke schade in de verpakking bij de levering kunt u onmiddellijk contact opnemen met de bezorger en het pakket direct terugsturen. Als blijkt dat het defect vanuit desertcart komt zal uw product geruild worden voor een nieuw exemplaar. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw product zult u een volledige terugbetaling of winkeltegoed voor het product ontvangen. Als u het product wenst terug te sturen dient u binnen 14 kalenderdagen na uw levering contact op te nemen met desertcart. Bij desertcart kunt u betalen met elke geldige creditcard of betaalpas. Elke kaart met een visa/Mastercard-logo kan worden gebruikt voor uw aankoop bij desertcart. Voor sommige producten is de cash on delivery optie mogelijk. Voor vragen of klachten kunt u telefonisch contact opnemen met +97145245555, chatten met de 24/7 live chat of mailen op support@desertcart.com

  Complimenten en tips voor desertcart
  Vind meer dan 100 miljoen producten! Luidt de uitnodiging op de pagina van desertcart. Hebt u al eerder wat bestelt bij dessertcart? Wat vindt u van de producten en diensten die desertcart aan de markt biedt? Van hun productassortiment, de klantenservice en van hun levering? Maak uw mooie en minder mooie ervaringen bekend op ervaringensite.be.

  U bent uiteraard ook welkom om de reviews van anderen te lezen. Bezoekt u de site van Ervaringensite en wees geïnformeerd.

  MURANG SUPPLIER NG ALAHAS! New Jewelry Online Shop (Delivery Lady for a Day) Legit Gold! Pawnable!

  desertcart
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over desertcart

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is desertcart een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over desertcart. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is desertcart actief?

  desertcart is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging, Kinderen & baby, Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van desertcart gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.