ErvaringenSite

  Ervaringen Design Bestseller

  Bent u opzoek naar een mooi design meubelstuk voor in uw huis, maar weet u nog niet precies hoe het eruit moet komen te zien? Dan kunt u naar de plaatselijke woonboulevard, maar u kunt er ook voor kiezen om op internet te gaan zoeken. Al gauw zult u merken dat er veel aanbod online te vinden is, zowel echte als namaak design producten die op de plaatjes nauwelijks van echt te onderscheiden zijn. Design Bestseller is een webwinkel dat claimt alleen echte en nieuwe design meubelen, - verlichting en - woonaccessoires aan te bieden. Hier op ErvaringenSite helpen we u met een gedegen beeld te krijgen van het bedrijf en haar producten. U leest reviews met daarin ervaringen en reviews van consumenten die daadwerkelijk bekend zijn met Design Bestseller en haar producten.

  Over Design Bestseller

  Het bedrijf Design Bestseller is opgericht in 2011 en is onderdeel van moeder bedrijf Mathes uit Aken, Duitsland. Het moederbedrijf heeft meer dan honderd jaar ervaring in design en inrichting van woningen. En biedt meubelen, verlichting en woonaccessoires in verschillende stijlen. Het bedrijf Design Bestseller is opgezet met het idee om online de producten van Mathes aan te bieden. De eerste websites waren actief in Duitsland, Frankrijk, België en Nederland. Intussen is Design Bestseller uitgegroeid tot een toonaangevend internationaal bedrijf. Het personeel dat werkzaam is bij Design Bestseller wordt geselecteerd op ervaring, kennis en creativiteit. U kunt bij het bedrijf terecht voor een snel advies met betrekking tot een bepaald product, maar ook voor bijvoorbeeld hele woonprojecten. Wanneer u de producten van de webwinkel in het echt wil bekijken, dan kan dat in de showroom in Aken. De showroom is 2500 vierkante meter groot en hier kunt u design klassiekers vinden, maar ook nieuwe ontwerpen van over de gehele wereld. Het aanbod is uitgebreid en divers.

  How to Start An Online Store In 5 Simple Steps

  Producten en Diensten Design Bestseller

  Design Bestseller verkoopt op haar website uitsluitend originele en nieuwe producten, met betrekking tot designmeubilair, -verlichting en accessoires. De producten worden op de site aangeboden in verschillende groepen, te weten; zitmeubels, tafels, slapen, opbergen, licht en accessoires. Daarnaast hebben ze ook producten voor in de tuin. Op de website kunt u ook zoeken naar een specifiek merk of designer en alle producten van deze naam worden dan vervolgens getoond. Er is een pagina op de website geweid aan Sale en ook laten ze apart zien welke artikelen er nieuw toegevoegde zijn aan het assortiment. Het aanbod op de website kunt u tevens sorteren op fabrikant, ontwerper, materialen, prijs, kleur en levertijd. Zo u kunt u bijvoorbeeld wanneer u opzoek bent naar een cadeau voor iemand aangeven in welke range u iets zoekt. Wanneer u producten bestelt via Design Bestseller en de waarde van de bestelling is groter dan tachtig euro dan worden deze gratis en binnen twee tot 3 werkdagen bezorgd. Wanneer u het geleverde product wilt retourneren kan dat mits u binnen 14 dagen dit meldt. Het is mogelijk om via diverse kortingscodes aanvullende korting te verkrijgen op de diverse producten.

  Bevindingen, Oordeel, Review Design Bestseller

  Bent u reeds bekend met het bedrijf Design Bestseller en haar producten? Dan horen we graag van u wat u mening en ervaring met betrekking tot het bedrijf is. We willen u dan ook vragen om hier op onze website een review achter te laten en uw bevindingen met de bezoekers die na u komen te delen. Hoe uitgebreider de informatie is die u met ons deelt, hoe helderde het beeld van het bedrijf geschetst wordt. Bij voorbaat onze dank.

  Design Bestseller
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Design Bestseller

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Design Bestseller een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Design Bestseller. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Design Bestseller actief?

  Design Bestseller is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Design Bestseller gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.