Discount Glasses Reviews

: 9
56% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

R
R. Grégoire
Als je voorschriftbrillen draagt, moet je zeker eens een kijkje nemen op deze website. Ik ben nog niet zo bekend met dit alles, maar begin wel te beseffen dat mijn zoon ze nodig heeft. Hier hebben ...Lees verder
J
Jade
Mijn ervaring bij Discount Glasses was echt super! Ik heb een Hello Kitty bril besteld met voorgeschreven lenzen voor maar $40. Het was echt de beste ervaring die ik ooit heb gehad met het bestelle...Lees verder
P
Pauline Goossens
Ik kocht twee leesbrillen voor mijn vrouw, maar er was er een te sterk, dus heb ik ze teruggestuurd. De retourzending ging heel vlot. Spijtig genoeg hadden ze de juiste sterkte niet meer in voorraa...Lees verder
C
Coppens
Ik heb 2 zonnebrillen gekocht bij de brillenwinkel en ze kwamen snel aan. Mijn voorschrift lijkt perfect te zijn en er zijn vaak kortingen beschikbaar om wat geld te besparen. Ze zijn misschien nie...Lees verder
J
Jonas
Mijn bestelervaring was wel oké. De eerste keer dat ik bestelde, kwam het pakketje beschadigd aan. Gelukkig hebben ze de volgende bestelling met expresslevering gestuurd zodat ik de eerste kon teru...Lees verder

Alle reviews (9)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van brillen

  Als je voorschriftbrillen draagt, moet je zeker eens een kijkje nemen op deze website. Ik ben nog niet zo bekend met dit alles, maar begin wel te beseffen dat mijn zoon ze nodig heeft. Hier hebben ze geweldige prijzen, maar nog belangrijker is de geweldige klantenservice. Ze vervangen brillen binnen het jaar als er iets mis is, geen gedoe met terugsturen of moeilijke vragen. Als je voorschrift verandert in dat jaar, passen ze je bril aan of sturen ze je een nieuwe, zonder extra kosten. Ik had vandaag problemen met het bestellen van brillen voor mijn zoon, maar uiteindelijk kreeg ik gratis vervanging, een nieuw paar en voorschriftzonnebrillen voor €100. De klantenservice heeft me zonder enige problemen door het hele proces geholpen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Hello Kitty bril met voorgeschreven lenzen

  Mijn ervaring bij Discount Glasses was echt super! Ik heb een Hello Kitty bril besteld met voorgeschreven lenzen voor maar $40. Het was echt de beste ervaring die ik ooit heb gehad met het bestellen van een bril. De bestelling werd snel geplaatst en binnen 4 dagen geleverd, inclusief een brillenkoker, doekje en reiniger. Ik zou zeker opnieuw bestellen van deze site.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Besteld twee paar leesbrillen voor mijn vrouw

  Ik kocht twee leesbrillen voor mijn vrouw, maar er was er een te sterk, dus heb ik ze teruggestuurd. De retourzending ging heel vlot. Spijtig genoeg hadden ze de juiste sterkte niet meer in voorraad, maar ik kreeg snel mijn geld terug. Ik zal zeker nog eens terugkomen om hier te winkelen. Dankjewel voor de geweldige klantenservice!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Twee zonnebrillen

  Ik heb 2 zonnebrillen gekocht bij de brillenwinkel en ze kwamen snel aan. Mijn voorschrift lijkt perfect te zijn en er zijn vaak kortingen beschikbaar om wat geld te besparen. Ze zijn misschien niet de goedkoopste, maar wel van goede kwaliteit.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bestelling

  Mijn bestelervaring was wel oké. De eerste keer dat ik bestelde, kwam het pakketje beschadigd aan. Gelukkig hebben ze de volgende bestelling met expresslevering gestuurd zodat ik de eerste kon terugsturen. Jammer genoeg is mijn tweede bestelling nooit aangekomen en ondanks verschillende e-mails hebben ze geen vervanging opgestuurd of zelfs gereageerd. Uiteindelijk moest ik de klantendienst van de bank bellen om een claim in te dienen en mijn geld terug te krijgen. Ik zou aanraden om ergens anders te gaan winkelen, want je weet nooit hoe ze met problemen omgaan tot het te laat is.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van een paar brilglazen

  Ik had een paar brillenglazen besteld en het duurde 2 weken voordat ze arriveerden en ze waren gekrast. Dus, ze stuurden een ander paar en een week later arriveerden die ook gekrast! Ik wilde het nog een laatste kans geven en tot mijn verbazing waren ze uitverkocht in mijn montuur en kon ik een andere kleur proberen of nog eens 3-4 weken wachten om de retourzending van mijn brilglazen te krijgen en deze monturen te gebruiken. Nee bedankt! 2 maanden wachten op een paar brilglazen om ongekrast aan te komen, gaat niet werken. Ze zeiden dat ze de lenzen dubbel hadden gecontroleerd voor verzending, maar misschien zijn ze beschadigd tijdens het transport. Nou, als je denkt dat dat het geval is, misschien zou je ze dan met meer padding moeten verzenden of zoiets. Dus, ik heb de bestelling geannuleerd en kan niet wachten tot ze mijn bril misschien goed krijgen! Een maand verspild voor een paar brilglazen die hun taak is. Niet tevreden en zou niet aanbevelen. De enige reden dat ik ze 2 sterren geef, is omdat de retourzending eenvoudig was. Nu moet ik op zoek naar een andere plek die de bril heeft die ik wil.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bril met expedited shipping

  Ik wilde eigenlijk maar 1 ster geven, maar omdat mijn eerste bestelling goed verliep, geef ik toch 2 sterren. Ik was echt tevreden met het montuur van de eerste bestelling en dacht meteen dat ik het ideale bedrijf had gevonden voor de bril van mijn tienerzoon (zijn voorschrift verandert elk jaar, dus hij heeft regelmatig nieuwe glazen en/of bril nodig). Maar bij de tweede bestelling, een maand later, koos ik voor versnelde verzending en toch kwamen ze niet op tijd aan en kreeg ik geen melding. Toen ik belde, nam Ivette op en vertelde me dat de bril niet door de kwaliteitscontrole was gegaan en opnieuw moest worden gemaakt. Ik vond dat ik dit op zijn minst had moeten weten. Ik heb toen maar de glazen geüpgraded, wetende dat het nog eens minstens 2 weken zou duren. Ik vroeg om een terugbetaling van de extra verzendingskosten van 11,99 euro, maar ze weigerden en zeiden dat ze geen slechte brillen kunnen versturen. Ik vond dat hun fout was en dat ik nu bijna een maand zonder bril zou zitten. Uiteindelijk dreigden ze mijn zaken te verliezen en dat ik een eerlijke recensie zou schrijven over mijn ervaring. Ik ben een zeer actieve reviewer op Google en altijd eerlijk, dus ze zullen zeker klanten verliezen door deze situatie. Hopelijk houden die 11,99 euro jullie bedrijf draaiende, want ik zou normaal elk jaar brillen voor mijn kinderen kopen. Nu heb ik elders een goedkopere vervangende bril besteld, nadat mijn zoon zijn bril meer dan 2 weken geleden in de oceaan verloor bij een ander bedrijf. Mijn advies: vermijd dit bedrijf!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van brillenglazen

  De lenzen die ik besteld had bij jullie bedrijf, waren helemaal verkeerd geleverd. Na verschillende e-mails en smeekbeden om antwoord, hebben ze uiteindelijk mijn geld terugbetaald. Ik zal nooit meer overwegen om nog eens iets bij hen te bestellen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  mooie montuur

  Dit was de eerste keer dat ik een bril kocht bij Discount Glasses. Ik was helemaal blij met het montuur dat ik gekozen had en ook dat ik er niet zoveel geld aan moest uitgeven als vroeger. Ik heb de bril al 5 maanden en plots, zomaar uit het niets, braken ze gewoon! Normaal ben ik altijd voorzichtig met mijn brillen, zeker omdat ik meestal maar één paar heb. Discount Glasses heeft echt mooie monturen en betaalbare prijzen, maar nu twijfel ik of ik er opnieuw zou bestellen. Een product zou niet zo snel mogen breken na slechts een paar maanden, dat is me nog nooit overkomen. Als ik de bril langer had gehad, zou ik het begrijpen. Maar nee, na slechts 5 maanden gebruik mag dit niet gebeuren. De volgende keer zal ik waarschijnlijk brillen online bestellen van een andere website. Discount Glasses is zeker geen slecht bedrijf, ik vind gewoon dat ze stevigere brillen moeten maken die veel langer meegaan.


Anderen bekeken ook