ErvaringenSite

  Ervaringen Doggi

  Wil jij een smakelijke beloning of traktatie geven dan kun je die bestellen bij Doggi.nl, maar is dit wel een goede webwinkel. Blijf lezen voor het antwoord op die vraag. En, ben je al wel bekend met deze online webwinkel dan willen we je vragen om jouw ervaring met ons te delen en te vertellen of je tevreden bent over de service en kwaliteit van de traktaties.

  Doggi.nl is een online webshop waar je taarten, cupcakes, koekjes en andere traktaties voor je hond kunt kopen. Je kunt hierbij je taart of cupcakeje laten personaliseren.

  We zijn in dit geval niet alleen benieuwd of jij tevreden bent over deze webwinkel, maar ook of je hond ervan heeft genoten. Het is voor ons als mens uiteraard niet te bepalen of de taarten lekker zijn, maar voor je hond wel. We zijn benieuwd of je vind dat er voldoende keuze was en of je snel het beste product voor jouw hond kon vinden.

  Over Doggi.nl
  Doggi.nl is opgericht door Barbora dankzij de aanwezigheid van alle hondjes in haar leven zoals Filip, Alf, en Donna. Haar eerste ‘eigen’ hond was Whiskey, een ietwat minder knappe Labrador. Om haar verjaardag te vieren maakte ze zelf met een beetje creativiteit verjaardagstaarten. Maar al snel bleek dat Whiskey nogal kieskeurig was. Als gevolg daarvan is Barbora zelf hondenkoekjes gaan bakken met natuurlijke producten zodat haar hondje ze zeker op zou peuzelen. Daarna is ze haar eigen bedrijf begonnen met de verkoop van koekjes, cakjes, en taarten voor honden.

  Het kopen van een taart of cakeje voor een hond is nog niet heel gebruikelijk, maar we zien het steeds vaker, ook in de pers. Zo kon je bij Hart van Nederland zien dat Frenkie, de hond van Andre Hazes, zijn eigen taart kreeg. Daarnaast was Doggi.nl aanwezig op de filmpremière van “A Dog’ s Journey”. En ook op Radio 3FM, Radio538 en het televisieprogramma "Jill" op NPO hoorde, of zag, je de hondentaarten of cakejes van Doggi.nl.

  Producten en diensten van Doggi.nl
  Bij Doggi.nl kun je terecht voor taarten, cupcakes en donuts speciaal voor honden. Je kunt hierbij kiezen voor taartjes zonder, of met vlees. Het meest populair zijn de hondentaarten. Je kunt hierbij kiezen voor de smaak banaan, kip, of rund. Alle taarten zijn gemaakt van natuurlijke producten en zonder conserveermiddelen.

  Als je jouw hond echt graag wil verwennen kun je een abonnement nemen op een maandelijks verwenpakket met koekjes, hondensnacks en taartjes zodat je hond de hele maand iets te knabbelen heeft. En, voor de verjaardag van je hond kun je ook hoedjes, ballonnen en slingers kopen om het feest compleet te maken.

  Ervaringen, klachten en tips over Doggi.nl
  We zijn niet alleen benieuwd naar de ervaring van jouw hond met de taartjes en cakejes van deze webshop. We zijn ook benieuwd of je tevreden bent over de service en snelheid van deze winkel. Hoe gingen ze om met eventuele problemen, vragen, of klachten? Jouw antwoord op deze vragen kan heel wat vraagtekens wegnemen bij mogelijk nieuwe klanten.

  Online Shop erstellen | Alles Wichtige & Tipps für deinen Shop-Aufbau

  Doggi
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Doggi

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Doggi een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Doggi. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Doggi actief?

  Doggi is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Dierenwinkels

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Doggi gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.