ErvaringenSite

  Ervaringen DreamLand

  Kinderen hebben is een hele reis, en op die reis zal je heel wat speelgoed moeten kopen om ze bezig te houden. Er bestaat zoveel variatie, zoveel speelgoed, waar kun je in godsnaam beginnen? Bij DreamLand heb je een hele selectie aan allerlei speeltjes, samen met een heleboel andere zaken. Denk je erover om zelf ook eens iets aan te schaffen bij DreamLand? Lees dan zeker goed verder, want hier op Ervaringensite kun je ontdekken wat de mening is van andere mensen over dit bedrijf. Hieruit kun je dan opmaken of Dreamland betrouwbaar is, of de producten van goede kwaliteit zijn, of de prijzen meevallen, enzovoort.

  Over DreamLand
  DreamLand is een Belgisch speelgoedbedrijf dat al meer dan 40 jaar bestaat. De eerste vestiging werd opgericht in Liedekerke, maar momenteel zijn er al reeds 47 winkels, met meer dan 800 medewerkers. In Kortrijk, Namen en Waterloo zijn er ook pop-ups Tuin & Terras te bezichtigen. DreamLand is een familiebedrijf en maakt deel uit van de Colruyt Groep. Wil je de klantendienst van DreamLand contacteren dan kan dat per telefoon (van maandag tot zaterdag van 8u30 tot 20u, en op vrijdag zelfs tot 21u) of via een contactformulier op de site. Je kunt je ook aanmelden voor hun nieuwsbrief en hen volgen op Facebook, Instagram, Pinterest en YouTube.

  Producten en diensten van DreamLand
  DreamLand is vooral bekend om hun aanbod van speelgoed. Je kunt hier terecht voor allerlei soorten speeltjes voor kinderen én volwassenen, zoals videogaming, buitenspeelgoed, voetbal, zwembaden en waterpret, enzovoort. Maar ook meer educatief materiaal kun je hier kopen, denk aan schoolgerief, boeken en multimedia. DreamLand heeft hun aanbod ook uitgebreid naar meubels, Kamers en Bureau, Terras en Tuin. Tevens zijn er cadeaubonnen en pretparktickets te koop. Ben je op zoek naar wat originele cadeaus en gadgets, dan kun je eens kijken bij de relevante sectie van DreamLand, zo zijn er cadeaus voor allerlei doelgroepen (beauty queens, binge watchers, gadget fans, foodies, enzovoort). Is je kind fan van een bepaalde “held” zoals Harry Potter, Beyblade, Frozen, Peppa Pig of Barbie? Dan kun je eenvoudigweg selecteren op speelgoed hiervan.

  De producten van DreamLand komen vaak van bekende merken, zoals Activision, Bumba, Canon, Eastpak, Ferrari, Fujifilm, Hasbro, Interline, Logitech, Playmobil, Ravensburger, Xbox One en Vtech. Je kunt online betalen voor de producten en diensten van Dreamland per VISA, Mastercard en Bancontact Mister Cash. Een bankoverschrijving is ook mogelijk, maar hou er rekening mee dat je die minstens 8 dagen voor de thuislevering zal moeten uitvoeren. In de winkel kun je daarbovenop met cash en andere methodes betalen.

  Klachten, complimenten en tips voor DreamLand
  Wil je een klacht melden over DreamLand? Misschien was je echt niet tevreden over je bestelling of over het product in kwestie? Was er iets mis met de klantendienst? Laat jouw mening dan horen, jouw stem heeft waarde, want zo kun je andere mensen op de hoogte stellen van de gebeurtenissen en wat jij denkt van dit bedrijf. Schrijf dus zeker een review. Ook als je een complimentje wil geven aan het bedrijf voor een uitmuntende service kun je dat doen, want jouw ervaringen zijn zeer interessant.

  MY SUBSCRIBERS DO MY ONLINE SHOP! 😅

  DreamLand
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over DreamLand

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is DreamLand een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over DreamLand. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is DreamLand actief?

  DreamLand is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kinderen & baby, Cadeauwinkels

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van DreamLand gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.