ErvaringenSite

  Ervaringen Eibmarkt

  Heb je wel eens vernomen dat het lezen van reviews je beter op weg helpt? Ben je iemand die het ook leuk vind om een review achter te laten? Dan mag je gerust door lezen. Het is altijd goed om reviews te lezen om zo een goed beeld te hebben van een product die je graag zou willen aanschaffen. Op onze website vind je een reeks van reviews die klanten hebben achtergelaten.

  Over Eibmarkt

  Eibmarkt is een van de toonaangevende online winkels in Europa. Hier bestaat de mogelijkheid tot de selectie van een groot aantal producten. Het bedrijf heeft meer dan 300.000 beschikbare producten gemaakt voor meer dan 2.700 vooraanstaande fabrikanten. Eibmarkt is ATLAS gecertificeerd door de Duitse douane. Producten worden vanuit dit bedrijf al meer dan 20 jaar geleverd aan consumenten en zakelijke klanten over de hele wereld. Het bedrijf opereert in zijn handelsveld met enkele partnerbedrijven. Het bedrijf is opgericht met als doel om de focus te leggen op competenties én technologie. Het bedrijf heeft zich jarenlang gespecialiseerd in 3D producten en professionele applicaties. Eibmarkt heeft de mogelijkheid zich in eindeloze technische oplossingen te focussen. Voor nu heeft Eibmarkt zich ontwikkelt en produceert hardware producten.

  online shop with me! (online shopping spree in quarantine)

  Producten en diensten van Eibmarkt

  Het bedrijf ontwikkelt software- aanpassingen, hardware componenten, zeker voor facility management. De ideeën van klanten staan voor het bedrijf centraal. Tot op dit moment maakt het bedrijf onderscheid tussen woning en gebouwautomatisering. De voorraad van het bedrijf bestaat uit hoofdzakelijk; IDE, Compiler, testsoftware, testlogica en systemen zoals; EIB, KNX en LON. Hiernaast heeft Eibmarkt ook elektronische assemblage die in het veld wordt gebruikt voor bussystemen en externe interfaces. Ook bestaat de voorraad van het bedrijf uit interfaces voor verwarming, ventilatie, klimaattoepassingen, sensoren, regelaars, voedingen en nog veel meer. Het bedrijf kan aan consumenten ook de EIB/KNX zoals bewegingsmelders, schakel- en actoren, binair ingangen en interfaces leveren. Alle apparaten van Eibmarkt zijn getest en gecertificeerd volgens de normen van de KNX-vereniging. Dit maakt dat het bedrijf zekerheid kan bieden aan klanten. Als er vragen zijn over de producten en diensten van Eibmarkt dan kun je gerust contact opnemen met de klantenservice van het bedrijf. Dit kan online of telefonisch of zelfs per mail. Op de website van het bedrijf kun je ook via een contactformulier in contact komen met het team van het bedrijf. Zij zullen ervoor zorgen dat je verder wordt geassisteerd.

  Complimenten, klachten en tips voor Eibmarkt

  Heb je al gebruik gemaakt van de diensten en producten van Eibmarkt? Wat vind je van de service? Heb je enkele complimenten, klachten of tips over het bedrijf? Dan mag je jouw review en ervaring achterlaten op onze website; Ervaringen.be. Hier kunnen andere personen die graag gebruik willen maken van de producten en diensten van het bedrijf jouw ervaring lezen. Is jouw review positief of negatief, geen probleem. Help op zo een manier iemand die de informatie nodig heeft. In de toekomst kunnen klanten altijd een goede keuze maken door middel van de informatie die je eerder gedeeld hebt op onze website.

  Eibmarkt
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Eibmarkt

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Eibmarkt een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Eibmarkt. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Eibmarkt actief?

  Eibmarkt is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Eibmarkt gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.