ErvaringenSite

  Ervaringen Home8 Alarm

  Zeg nu zelf, is er iets belangrijker dan jouw veiligheid en die van je gezin? We leven immers in gevaarlijke tijden en het baat om op alles voorbereid te zijn. Bij Home8 Alarm kan je alarm- en zorgsystemen aanschaffen, zowel online als offline. Je huis of kantoor zo veilig mogelijk maken is van het uiterste belang. Maar waar veel mensen aan twijfelen is hoe ze hieraan moeten beginnen! Of waar, met wie in zee te gaan? Er zijn immers veel voorzieners van alarmsystemen en dergelijke op de markt, maar hoe weet je wie je de beste diensten kan leveren? Dat kan door alle reviews en beoordelingen van klanten van Home8 Alarm te lezen. Informeer je goed over wat de ervaringen waren van andere mensen met dit bedrijf, en je bent een stapje dichter bij een goed doordachte beslissing te nemen.

  Over Home8 Alarm
  Home8 Alarm is een Nederlands bedrijf gevestigd in Papendrecht, waar het een winkel heeft en waar je allerlei demonstratie-opstellingen kan proberen. De winkel is open doorheen de week van 8u30 tot 17u. Je kan de producten van Home8 Alarm ook kopen op Amazon, Coolblue, Bol.com, Hubo en Kieskeurig.nl. Home8 Alarm is opgericht in 2010 en is onderdeel van Fémur B.V. Home8, wat op zijn beurt een dochteronderneming is van Corneille van Huët BV.

  Producten en diensten van Home8 Alarm
  Home8 Alarm richt zich voornamelijk op het aanbieden van allerlei alarmsystemen, zorgsystemen, uitbreidingen en aanverwante installatieservice. De alarmsystemen zijn bedoeld voor woningen, bedrijfspanden of kantoren. Er zijn draadloze alarmsystemen die werken met sensoren zoals op de deur/raam, een infrarood sensor en beveiligingscamera’s. Buiten het standaard systeem kan je ervoor kiezen om allerlei extra zaken toe te voegen aan je beveiligingskit, denk aan een bewegingsmelder, magneetcontact, afstandsbediening, binnencamera, buitencamera, enzovoort.

  Zorgsystemen zijn producten die ervoor zorgen dat oudere mensen (en andere hulpbehoevenden) snel contact kunnen leggen met contactpersonen. Dit is dus met een paniekknop of op basis van sensordetectie, een valalarm en ingebouwde GPS tracker. Je kan deze producten aankopen via de webshop op hun site, of op locatie in de winkel in Papendrecht. Hiernaast heeft Home8 Alarm ook een aantal apps en software, zoals de Home8 App, Care24 App, IoT Link app en allerlei monitoring software. Met dergelijke apps kan je altijd en overal je systeem bedienen en configureren, videomateriaal bekijken, deuren openen of de politie waarschuwen.

  Bij Home8 Alarm heb je een bedenktijd van 30 dagen om het product te bekijken, voelen en aanraken. Hierna kan je indien gewenst het product retourneren. Je kan ook serviceplannen aankopen, om je alarmsystemen te laten onderhouden. Home8 Alarm is bereikbaar via de chat op de site, Facebook, telefoon, email en in de winkel. Je kan betalen via iDeal, PayPal, Bancontact, VISA, MasterCard, Maestro, Overboeking of achteraf betalen via Klarna.

  Klachten, complimenten en tips voor Home8 Alarm
  Een alarmsysteem kan je veel problemen vermijden als het dan al eens misloopt, zo ook met een zorgsysteem zoals een paniekknop. Heb je hier zelf goede (of slechte!) ervaringen mee? Laat dan je tevredenheid (of ongenoegen) weten via ErvaringenSite. Jouw mening is erg belangrijk voor potentiële klanten van Home8 Alarm! Deel je oordeel van dit bedrijf met de wereld!

  online shop with me! (online shopping spree in quarantine)

  Home8 Alarm
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Home8 Alarm

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Home8 Alarm een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Home8 Alarm. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Home8 Alarm actief?

  Home8 Alarm is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Home8 Alarm gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.