Kluizen.nl

Alle reviews

Kluizen.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
websa
1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

Loungeset.be merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
Loungeset.be
1 reviews

Let op en lees hier eerst wat anderen over dit bedrijf vertellen. Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijg...

Lampentotaal merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
Lampentotaal
2 reviews

Waarom zou ik kopen bij lampentotaal.be? Lampentotaal.be valt in de categorie online shoppen woonwinkel. Het is een online shop waar je vele versch...

Dekoria merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
Dekoria
1 reviews

Wat zeggen anderen over dit bedrijf? Dekoria.be, lees de meningen van anderen op onze site. Waarom zou je nog wachten met het delen van jouw mening...

Kluizen.nl

Bent u op zoek naar een kluis om kostbare spullen veilig in te bewaren? Of het nu gaat om emotionele waarde, belangrijke documenten, waardevolle kostbaarheden, de dagopbrengst van uw eigen zaak of een laptop met belangrijke informatie, het beschermen van dergelijke zaken tegen diefstal en brand kan veel leed voorkomen. Welke kluis is het beste geschikt voor het doel wat u voor ogen heeft, en waar schaft u een goede kluis aan? Laat u voorlichten door onafhankelijke consumenten. Leer meer over Kluizen.nl door de meningen van anderen over dit bedrijf. U bent natuurlijk ook van harte welkom om uw eigen review over Kluizen.nl bij ons achter te laten.

Over Kluizen.nl
Het bedrijf Kluizen.nl is een dochteronderneming van MB Safety, een familiebedrijf dat in 1989 in Barendrecht werd opgericht. Het bedrijf verkoopt online veiligheidsproducten zoals kluizen, brandkasten, maar ook brandblussers en andere veiligheidsproducten zoals elektronische sloten en veiligheidsspiegels De fysieke winkel van Kluizen.nl kunt u vinden in het bedrijfspand van MB Safety in Barendrecht. Kluizen.nl biedt een laagste prijs garantie op het hele assortiment. Ze produceren ook producten onder eigen certificaat. De technische monteur is in het bezit van een VCA-certificaat en het bedrijf zelf heeft een ISO 9001 & 14001 certificaat, waarmee het voldoet aan de door de wet gestelde veiligheidseisen. Het bewaren van kostbaarheden in een gecertificeerde kluis die door een vakman is geplaatst kan ertoe bijdragen dat u een korting op uw kostbaarheden- of inboedelverzekering kunt ontvangen. 

Producten en diensten van Kluizen.nl
in de online shop van Kluizen.nl treft u een groot aanbod aan kluizen geschikt voor verschillende doeleinden. Er zijn privé kluizen voor het opbergen van uw waardevolle zaken, sleutelkluizen, laptopkluizen, afstortkluizen voor het MKB, kluizen die speciaal ontwikkeld zijn om geweren en pistolen in te bewaren, inbouwkluizen, hotelkluizen en zo verder. Er wordt ook een duidelijk verschil gemaakt tussen inbraakwerende kluizen en kluizen die brandbestendig of brandvertragend zijn. Naast kluizen verkoopt het bedrijf ook hangsloten, elektronische codesloten en andere producten om uw pand en uw bezittingen tegen verschillende calamiteiten te beschermen. 

Behalve de verkoop van kluizen en andere veiligheidsmethoden biedt Kluizen.nl ook deskundig advies en voorziet in de behoefte van de juiste installatie van het door u gekochte product. De fysieke winkel in Barendrecht is 5 dagen per week open waar u alle producten kunt bekijken. Via de website kan een terugbelafspraak worden gemaakt. Kluizen en andere online aankopen boven de 25 euro worden gratis thuisbezorgd.

 

Complimenten, Klachten en Tips voor Kluizen.nl
Heeft u wel eens iets besteld bij Kluizen.nl? Bent u tevreden over de dienstverlening, het geleverde product en de installatie? Welke kluis vind u niet goed en over welk product bent u juist wel tevreden? Geef hier uw persoonlijke review en laat anderen weten wat uw ervaringen zijn met dit bedrijf. Uw mening telt!