ErvaringenSite

  Ervaringen Verisure

  Wil je je huis optimaal beveiligen en beschermen? Kijk dan zeker eens bij Verisure! Je vindt er een groot aanbod beveiligingsproducten voor een optimaal veilig en gerust gevoel in je woning. Wat klanten vinden van Verisure lees je hier op ErvaringenSite.

  Over Verisure

  Verisure is een merk van Securitas Direct die al 25 jaar actief is. Het is één van de grootste beveiligingsbedrijven ter wereld. Securitas is actief in 50 landen en heeft meer dan 300 000 medewerkers. Verisure is het meest geïnstalleerde huisalarm in België. Dankzij hun sterke focus op kwaliteit en service behoren de klanten van Verisure tot de meest tevreden klanten in de beveiligingssector. Dankzij hun duurzaam platform en samenwerking met professionele specialisten kunnen ze hun klanten een uniek assortiment producten en diensten aanbieden voor huisalarmen. Klanten van Verisure krijgen ook een verbinding met de meldkamer van Verisure met 24/24 bewaking, gratis interventie van een bewakingsagent en professionele installatie. Alle producten en diensten van Verisure worden ontwikkeld in hun eigen innovatiecentrum.


  De deinsten van verisure! 

  Diensten van Verisure

  Bij Verisure kan je terecht voor een groot aanbod alarmsystemen en inbraakbeveiliging. Je vindt er ook Verisure producten tegen brand zoals rookmelders maar ook producten om energie te besparen, zo hebben ze een toestel die de stroom afsluit op bepaalde stopcontacten, dit kan je bedienen via een App. Ben je bang dat een leiding kan springen of durft je vaatwasser of wasmachine wel eens lekken? Ook hier heeft Verisure een oplossing voor, de Waterdetector. Je kan er tijdig lekkages en overstromingen mee opsporen. Verisureproducten hebben meestal ook een SOS-functie, als je deze functie gebruikt kom je meteen terecht in de Securitas Direct meldkamer. Ze kunnen dan, afhankelijk van het probleem, helpen, de hulpdiensten bellen of een bewakingsagent langssturen.

  Klachten of vragen voor Verisure

  Heb je vragen of een klacht over Verisure? Neem dan zeker contact op met de klantendienst ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken per telefoon of e-mail. Verisure heeft ook een zeer uitgebreide FAQ met heel wat veelgestelde vragen. Misschien wordt jouw vraag hier wel beantwoord.

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Verisure? Heb je net de perfecte oplossing gevonden voor het beveiligen van je woning? Hoe verliep de service? Laat het weten in de reviews! Mogelijke gebruikers zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service van Verisure. Zo help je hen bij het maken van een beslissing!

  Ben je van plan om je huis te laten beveiligen door Verisure? Lees dan zeker enkele van de reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  Verisure
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  3.8
  25% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4
  Service
  rating
  4
  Prijs
  rating
  3.6
  Leveren
  rating
  4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Perfect

  Het toetsen klavier mist gekleurde lichtjes.
  1x rood = alarm uit
  1x groen = alarm aan
  1x oranje = gedeeltelijk alarm aan
  Wij behelpen ons nu met 3 kartonnen bordjes

  Door: Marie-Jeanne Caenen23-07-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  alarm

  kutbedrijf geen service reteduur oplichters na verkoop
  je kan beter laten inbreken dan zo een alarm te steken.
  zei zijn de echte dieven !!!
  70 euro per maand en als een batterijtje plat is of zo laten ze u in de kou staan

  Door: koen09-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Verisure alarmsysteem

  Het systeem werkt naar behoren. Ik vul via de site een formulier in om een rekeningnummer te wijzigen maar na een paar weken kwam er geen antwoord. Na een twee poging kwam het in orde. De maand nadien kreeg ik een overschrijving met een excuus maar ook met een boete van 10€. Bedankt Verisure.

  Door: Geert Seye14-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Alarm

  Jammer dat je een ster moet geven want deze firma verdient dit niet...

  1 veel te duur voor wat je krijgt
  2 we hadden gezegd duidelijk bij installatie niet boren in onze frames van de ramen... Wat doen ze ze boren erin... Dit is een huurwoning... Als je ze dan zegt achteraf hoe gaan jullie Dit probleem oplossen duidelijk antwoord niet want wij zijn niet in fout gegaan want jullie moesten dit vermelden bij aanschaf hallo dit hadden we gedaan... Wat doen ze dan dan blokkeren ze de commentaar die je geeft op hun pagina en je kan geen privé berichten meer sturen... Alle negatieve commentaar wordt altijd verwijderd op hun pagina...

  Zeer ontevreden enige wat je mag doen als klant betalen...

  Ik heb test aankoop al ingelicht over dit probleem...

  Mvg een zeer ontevreden klant

  Door: Wim03-03-2020
  Carlo Schepens29-11-2020

  Het is hen enkel te doen om de abonnementen. 52 euro per jaar is enorm duur. Je krijgt een systeempje met een waarde van +- 450 euro en na een aantal jaren verplicht abonnement heb je intussen het systeempje wel 5 keer betaald !!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Schrijf zelf een review over Verisure

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Verisure een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over Verisure. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.8 gekregen, waarbij 25% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Verisure actief?

  Verisure is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige diensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Verisure gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.