ErvaringenSite

  Ervaringen Elysee

  Om een horloge van een bekend merk aan te schaffen hoef je tegenwoordig niet meer naar een juwelier. Door de komst van het internet is de kans groot dat je terecht komt bij de online shop van je favoriete merk. Maar dat betekent nog niet alles. Omdat ook grote en bekende merken moeten samenwerken met leveranciers en daardoor voor de kwaliteit afhankelijk zijn van externe factoren is het belangrijk om voor aanschaf de juiste informatie in te winnen. En dat kun je heel eenvoudig doen door de reviews te lezen die klanten op onze website geplaatst hebben. Zo kom je precies te weten hoe het staat met de service en klantvriendelijkheid van een online shop, ongeacht of deze dure horloges of goedkope kleding verkoopt. Door je deze reviews te bieden hopen we dat je bespaart blijft van een miskoop of nare ervaring.

  Over Elysee

  Elysee is het merk dat in 1920 werd opgericht door de Zwitserse horlogemaker Jacques Beaufort toen hij begon met het maken van horloges voor heren en dames. Tegenwoordig is het bedrijf dat de horloges produceert en verkoopt gevestigd in Düsseldorf in Duitsland en kunnen klanten wereldwijd de aangeboden artikelen bestellen. Deze webshop is beschikbaar in het Engel en Duits en je kunt in deze talen contact opnemen met de medewerkers van de klantenservice. Dit kan telefonisch op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur of je kunt een e-mail sturen. Voor de betalingen maakt Elysee gebruik van veilige opties zoals PayPal en creditcard zodat elke aankoop gewaarborgd is. Binnen twee dagen na ontvangst van de betaling wordt een bestelling verzonden.

  ASMR packing orders, info keperluan online shop

  De producten van Elysee

  Elysee verkoopt meerdere collecties horloges voor mannen en vrouwen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit automatische of kwarts modellen die geleverd worden met verschillende soorten polsbanden. Je kunt hier ook terecht voor nieuwe en extra polsbanden en er worden meerdere horlogekasten te koop aangeboden. In deze kasten worden horloges bewogen zodat ze niet stil komen te staan. Alle horloges van Elysee hebben 24 maanden garantie en moeten iedere 3 tot 5 jaar onderhouden worden. Door gebruik te maken van het digitale formulier kun je jouw horloge opsturen voor een grondige revisie. Voor alle modellen zijn er op de website handleidingen te downloaden. Klanten die op de hoogte willen blijven van aanbiedingen kunnen zich opgeven voor de nieuwsbrief.

  Review over Elysee

  Wij willen iedereen de mogelijkheid bieden om meer te weten te komen over Elysee. Vooral onderwerpen zoals de kwaliteit van de producten en de vriendelijkheid van de medewerkers zijn belangrijk. Minstens zo belangrijk is dat alle consumenten weten wat hen te wachten staat als ze niet tevreden zijn met een bestelling. Hoe wordt dat door deze website afgehandeld? Om dat te weten te komen hebben we jouw hulp als klant van Elysee nodig. Door jouw ervaring met ons te delen kun je antwoord geven op een aantal van deze belangrijke zaken. Zodra jij jouw review op onze website plaatst zorgen wij dat hij gebundeld wordt met die van andere klanten. Zo ontstaat een duidelijk beeld dat nieuwe klanten inzicht geeft in de hier omschreven onderwerpen. Jouw beoordeling zal dus zeker op prijs gesteld worden.

  Elysee
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Elysee

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Elysee een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Elysee. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Elysee actief?

  Elysee is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Elysee gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.