ErvaringenSite

  Ervaringen Enjoy The Wood

  Ben je op zoek naar iets speciaals aan de muur? Heb je een paar lege vierkante meters en weet je niet wat je er wil ophangen? Misschien is een houten wereldkaart van Enjoy The Wood iets voor u? Het bedrijf biedt diverse varianten aan en misschien vindt u daar je nieuwe blikvanger. Maar is het bedrijf betrouwbaar? Zijn de kaarten van een goede kwaliteit? Houden ze zich aan de opgegeven levertijden? Hier op Ervaringensite.be krijgt u antwoord op deze vragen en leest u daarnaast meningen en ervaringen van anderen. In eerlijke reviews leest u wat u van het bedrijf Enjoy The Wood en haar producten kan verwachten.

  Over Enjoy The Wood

  Enjoy The Wood is een Oekraïens familie bedrijf dat in 2014 is opgericht. Ze produceren handgemaakte decoraties en accessoires van hout en leer. Via de verkoop vanuit haar webwinkel zijn haar producten de gehele wereld over gegaan. De meeste naam bekendheid hebben ze verkregen met het maken van houten wereldkaarten voor aan de muur. Er is veel aandacht voor ontwerp, kwaliteit en het persoonlijk maken van de handgemaakte producten. Enjoy The Wood levert in principe wereldwijd met een uitzondering van een paar landen na.

  buying my DREAM wardrobe! (online shop with me)

  Product en Diensten Enjoy The Wood

  Enjoy The Wood heeft een divers aanbod van wereldkaarten gemaakt van hout. Je kunt als klant kiezen voor verschillende kleur stijlen en of manieren van afwerking, zowel in 2D als in 3D. Er zijn kaarten gemaakt van volledig hout, kurkof plaatmateriaal. Ze hebben zelfs varianten met LED-verlichting. Wanneer je een wereldkaart kiest dan is er een optie om de stukken zonder tekst geleverd te krijgen. Daarnaast heb je de basis-optie en prime-optie. Het verschil tussen beiden is het onder anderen het wel of niet meegeleverd krijgen van de zuidpool. Naast de diverse wereldkaarten, hebben ze ook kaarten van enkel Amerika, Canada, Europa en verscheidene stedenkaarten. Tevens bieden ze speciale pinnen om in de kaarten drukken ook weer met diverse ontwerpen; effen kleuren, teksten, vlaggen of bijvoorbeeld als papieren vliegtuigjes. Mocht er in het aanbod kaarten jouw gewenste kaart niet bij zitten dan kun je ook een mail sturen naar Enjoy The Wood en helpen ze je graag verder. Tegen extra betaling is vrijwel iedere kaart te maken. Op de website hebben ze ook andere decoratie te vinden als houten wereldbollen en foto hexagonen.

  Ervaringen, klachten, meningen, reviews, suggesties Enjoy The Wood

  Heeft u in uw huis of kantoor een houten wereldkaart hangen van Enjoy The Wood? Heeft u onlangs iets besteld via de website van Enjoy The Wood? Bent u misschien aan het wachten op uw bestelde product van het bedrijf? Wanneer u contact heeft gehad met Enjoy The Wood willen we u vragen om een review hier op onze site achter te laten. Hopelijk deelt u met ons uw mening en ervaringen en stelt u andere consument daarmee op de hoogte van wat ze daadwerkelijk van het bedrijf mogen verwachten. Misschien heeft u wel klachten over Enjoy The Wood of suggesties hoe ze bepaalde zaken anders zouden mogen aanpakken. Dit alles zien we natuurlijk ook graag terug in uw review.

  Enjoy The Wood
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Enjoy The Wood

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Enjoy The Wood een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Enjoy The Wood. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Enjoy The Wood actief?

  Enjoy The Wood is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Enjoy The Wood gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.