ErvaringenSite

  Ervaringen Eterna

  Op deze pagina vind je reviews en ervaringen van klanten van Eterna. Voor iedereen die meer wil weten over dit bedrijf, en wil bepalen of dit bedrijf een goede optie is om kleding te kopen, is dit de juiste pagina. Lees verder om de review van anderen te lezen en te ontdekken wat hun ervaring is.

  Eterna staat bekend voor zijn blouses voor zowel mannen als vrouwen. Naast blouses kun je hier ook terecht voor shirts, polo’s en jassen.

  Vertel ons wat jouw ervaring is met Eterna zodat anderen een goed beeld krijgen van de kwaliteit en service van dit bedrijf. We horen graag van klanten direct of ze tevreden zijn met de kwaliteit die dit bedrijf bied. Ben jij tevreden over het product dat je hebt gekocht? Wij horen het graag.

  Over Eterna
  De geschiedenis van Eterna gaat terug tot het jaar 1863 toen de gebroeders Hönigsberg het bedrijf oprichtten in Wenen, Oostenrijk. Ze werden direct vanwege hun gepatenteerde dubbele stof die later de weg vrij baande om blouses te maken die niet gestreken hoeven te worden. In 1927 verhuisde het bedrijf naar Passau, waar ze nog steeds zijn gevestigd.

  In het jaar 2000 was het bedrijf de eerste producenten van shirts en blouses wereldwijd die het OEKO-TEX Standaard keurmerk kreeg. Dit geeft aan dat de kleding van Eterna geen schadelijke bestanddelen bevat en duurzaam word geproduceerd.

  In 2014 maakte het bedrijf een record omzet van 97,3 miljoen euro. In het jaar dat daarop volgde onderging het bedrijf een flinke metamorfose. Het logo, labels, website en alle andere visuele communicatie kregen een nieuwe identiteit. Sinds 2017 opereert het bedrijf carbon neutraal. Bij het bedrijf werken ongeveer 950 mensen, waarvan 500 in de eigen fabriek in Slowakije.

  Producten en diensten van Eterna
  Eterna ontwerpt en produceert blouses, shirts, polo’s, stropdassen en mondkapjes voor mannen en vrouwen. Alle producten worden zo duurzaam mogelijk geproduceerd. Hiervoor heeft Eterna het OEKO-TEX 100 Plus level certfificaat behaald. Het bedrijf zegt te streven naar transparantie. Om dit ook daadwerkelijk te bereiken kun je van alle producten de oorsprong achterhalen door de EAN code in te voeren op de website. Als je deze code invoert kun je de hele keten van grondstof tot eindproduct bekijken.

  Het bedrijf maakt voor zijn kledingstukken gebruik van natuurlijke producten zoals katoen uit de Verenigde Staten. Dit katoen komt niet voort uit monocultuur zodat de productie hiervan minder impact heeft op de natuur.

  Tijdens COVID is het bedrijf begonnen met de productie van mondkapjes die passen bij de blouses en shirts die ze produceren. Van oorsprong bied het bedrijf kledingstukken aan die tijdloos en elegant zijn, en naar eigen zeggen zeer geschikt voor in het bedrijfsleven.

  Ervaringen, klachten en tips over Eterna
  Vertel ons wat jouw ervaring is met dit bedrijf en de kleding die ze verkopen. Op afstand is het vaak lastig om in te schatten of een bedrijf goede kwaliteit en service levert, maar jouw ervaring kan anderen helpen om hier een beter beeld van te krijgen. Deel jouw ervaring in een review en help een ander.

  ONLINE SHOP AUFBAUEN - Die 5 wichtigsten Fragen zum Geld verdienen mit einem Onlineshop

  Eterna
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Eterna

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Eterna een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Eterna. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Eterna actief?

  Eterna is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Eterna gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.