ErvaringenSite

  Ervaringen EU Gardencenter

  Een eigen tuin

  hebben is de droom van menige Nederlander. Dat is immers nog zo leuk om in de zomer in rond te lopen, omringd door natuur. Of liever je tuin gebruiken voor praktische zaken, zoals groenten en fruit kweken? Dat kan ook. Maar je beseft ongetwijfeld dat je hier een heleboel zaken voor nodig zal hebben om dit alles in goede banen te leiden. Bij EU Gardencenter vind je een webshop om alles wat met je tuin te maken heeft aan te schaffen en dan bij je deur te laten afleveren. Op ErvaringenSite zie je wat andere mensen te zeggen hebben over dit bedrijf, of ze er tevreden over zijn of niet, dus dat kun je natuurlijk zeer goed helpen om te bepalen of ook jij hier een aankoop zal doen. Lees gauw verder!

  Over EU Gardencenter
  EU Gardencenter is een Nederlands bedrijf, de grootste online growshop van Europa. De hoofdvestiging ligt in Amsterdam, maar het bedrijf levert doorheen Europa. Het bedrijf is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Je kunt EU Gardencenter contacteren via een telefoonnummer of per e-mail. Op de website is er ook een chatbot te vinden, voor dringende vragen. Ook is er een contactformulier, als je wil dat men je contacteert. Wil je op de hoogte blijven van wat er zich afspeelt bij dit bedrijf, dan kun je je inschrijven voor hun nieuwsbrief.

  Producten en diensten van EU Gardencenter
  EU Gardencenter is een webshop waar Europeanen terecht kunnen voor allerlei soorten tuinproducten. Er zijn een heleboel categorieën beschikbaar, zoals Bestrijding & bescherming, Electra, Klimaatbeheersing, Kweektenten, Kweekkasten, Kweekmediums, Kweeksystemen, Kweekverlichting, Meters & Testers, Plantenvoeding & supplementen, Water & irrigatie, Verpakkingen, Bouwmaterialen, Luchttechniek & geurbestrijding, Scharen & knippers, Potten & bodems en Rookaccessoires. Voor elk wat wils dus. Je kunt ook gewoon zoeken op Nieuwste of Populaire producten om te kijken wat er net is toegevoegd aan het aanbod, of waar andere tuinliefhebbers zoal interesse in hebben. Ook is er een sectie voor Aanbiedingen, waar je producten in afslag kan aanschaffen. EU Gardencenter verkoopt goederen van veel merken, denk aan Atami, BioQuant, F-Max, Ferro, Plagron en Secret Jardin.

  Wanneer je wil betalen voor je bestelling bij EU Gardencenter, kun je dit doen via Maetro, PayPal, iDeal, Visa, Mastercard, Bancontact Mister Cash, of per overboeking. Contact betalen is ook een optie. Je bestelling zal verzonden worden via DPD, en de kosten hiervan worden berekend aan de hand van het gewicht. Wil je je bestelling volgen, dan kun je dat doen via een track & trace code.

  Klachten, complimenten en tips voor EU Gardencenter
  EU Gardencenter biedt klanten tot 14 dagen na ontvangst van bestelling het recht om deze zonder opgave van reden te retourneren. Dit is niet gratis, hiervoor moet je zelf betalen. Wanneer je gebruik maakt van deze dienst, is de vraag natuurlijk waarom je je bestelling wil retourneren. Kun je hiervoor een korte beoordeling schrijven en die op ErvaringenSite plaatsen? Andere mensen zouden hier immers veel van kunnen leren, want jouw ervaringen met dit bedrijf zetten de toon voor hun indruk ervan. Dus ook als je een complimentje wil geven kun je dat hier doen. Deel jouw mening aan de hand van een review te schrijven en help potentiële klanten van EU Gardencenter verder.

  Was braucht man für einen Online-Shop? | WERDE DEIN EIGENER CHEF Folge 2

  EU Gardencenter
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over EU Gardencenter

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is EU Gardencenter een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over EU Gardencenter. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is EU Gardencenter actief?

  EU Gardencenter is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van EU Gardencenter gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.