Fanatical

Alle reviews

Fanatical

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Inktwereld merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten
Inktwereld
1 reviews

Moet je voor persoonlijke of professionele doeleinden documenten printen en wil je graag weten waar je online printerinkt kunt kopen? Dan zou het a...

Disposables.bio merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten
Disposables.bio
1 reviews

In de huidige tijd wordt men zich gelukkig steeds meer bewust van het feit dat we goed moeten zorgen voor de omgeving waarin wij leven. Het gebruik...

Printwinkel merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten
Printwinkel
1 reviews

Printers zijn vandaag de dag niet meer uit ons bestaan weg te denken. Even snel een document uitprinten, in zwart/wit of kleur. En dan blijken bijv...

HEMA merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
HEMA
1 reviews

HEMA: wie kent deze winkel niet? De HEMA is een van de bekendste warenhuisketens en verkoopt zowel food als non-food.Over HEMA Ooit wel eens naged...

Fanatical

Games kunnen bemachtigen met een boeiende inhoud en daarbij ook nog geld besparen bij aankoop met verkregen fikse kortingen, daar wordt elke gameliefhebber gelukkig van. Game-providers maken gamesbestemmingen beschikbaar over de gehele wereld. Zij het volledig digitaal of als fysieke producten op een cd-rom- of dvd-rom-schijf. Bent u op zoek naar een betrouwbare gameprovider, waar veilig betalen is gegarandeerd? Neem dan een kijkje hier bij ErvaringenSite en krijg inzage in het functioneren van de diverse bedrijven. De ervaringen van klanten liegen er niet om! Doorloop de reviews en laat ook uw eigen ervaring over de bedrijven achter op onze site.

Over Fanatical
Fanatical startte in de jaren 90 met de verkoop van betaalbare software en games voor iedereen op pc-cd-rom. Zij lanceerden in 2012 de Bundle Stars om aan de groeiende wereldwijde vraag naar digitale games te voldoen. Sindsdien heeft de online winkel meer dan 80 miljoen sleutels verkocht aan gamers in meer dan 200 landen, allemaal afkomstig van officiële uitgevers. Fanatical is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk. Dit bedrijf is eigendom van en wordt beheerd door Focus Multimedia Limited (Fandom), 's werelds grootste fanplatform. Focus werkt al meer dan 25 jaar succesvol samen met pc-ontwikkelaars en uitgevers van elke omvang. Zij zijn lid van UKIE, een handelsorganisatie voor de Britse games- en interactieve entertainmentindustrie.

Producten en diensten van Fanatical
Met Fanatical hebt u een keuze uit een selectie van meer dan 8.000 officieel gelicentieerde digitale games van meer dan 1000 uitgevers. Het productassortiment van Fanatical beslaat computerspellen en software, die alleen digitaal te downloaden zijn. Fanatical verkoopt geen fysieke producten op cd-rom- of dvd-rom-schijven. Als digital only retailer verkoopt Fanatical games voor Windows-, Linux- en Mac-platforms. In 2020 had de site meer dan 330 miljoen maandelijkse bezoekers.

Verzending, garantie & betaling bijFanatical
Betalen bij Fanatical kan onder meer met credit cards, PayPal, iDEAL, Sofort en Paysafecard. De website controleert het IP-adres van uw apparaat om uw geografische locatie te detecteren en hen in staat te stellen de juiste productprijzen voor uw regio weer te geven. Zij houden altijd van feedback van hun community via Twitter, Facebook en de Steam Community-groep.

Complimenten, klachten en tips voor Fanatical
Fanatical zegt er altijd voor te kiezen om integer te handelen en ervoor te zorgen dat al hun producten een officiële licentie hebben, wat al de klanten en uitgeverspartners ten goede komt. Klachten kunnen worden gemeld via support@fanatical.com. Ook voor terugbetalingen. Indien men de mening is toegedaan recht te maken op een terugbetaling, dan mag men contact nemen met Fanatical Customer Service. Fanatical zegt te bewijzen dat  99% van de vragen van klanten binnen 1 dag wordt opgelost met behulp van hun ticketsysteem

Behoort u al tot het team van gamers bij Fanatical? Wat vindt u van het game-assortiment van Fanatical? Komt u aan uw trekken bij hen? Hoe is de technische ondersteuning en dienstverleneing? Laat het ons weten op ErvaringenSite. U bent zelf ook welkom om de overige reviews te lezen op onze site over Fanatical.        

Bent u nog niet bekend met  Fanatical en haar game-assortiment? Neem dan even een kijkje hier op evaringensite.be. En laat ons ook weten over uw eigen ervaring.