ErvaringenSite

  Ervaringen FC Moto

  Interesse in deze Duitse webshop, maar geen idee of het bedrijf wat is? Gelukkig zijn er motorliefhebbers die je én voorgegaan zijn én hier een recensie over geschreven hebben. Dankzij hun mening en beoordeling, kun jij je een beeld vormen van de webwinkel. En kom gerust nog eens langs als je straks zelf ervaring hebt, met jouw review help jij op jouw beurt weer andere toekomstige klanten bij het maken van hun keuze.

  Veiligheid is prijzig, discount is fijn

  Motorrijden geeft veel mensen een gevoel van vrijheid. Zeker zodra het weer wat beter wordt, trekken hele hordes er op uit om kilometers asfalt onder hun banden te laten passeren. Maar hoe heerlijk dat gevoel van vrijheid ook is, op een motor ben je kwetsbaar. Gelukkig kan de juiste motorkleding en een goede helm de schade enigszins beperken tijdens een ongeluk door de bescherming die het de drager biedt.

  Goed materiaal is alleen erg prijzig, ook omdat je nog niet klaar bent met enkel een motorjas en een helm. Vaak heb je ook nog motorhandschoenen, een motorbroek, eventueel een niergordel, kol of sjaal, gehoorbeschermingen motorlaarzen. Maar in plaats van losse delen, kun je natuurlijk ook kiezen voor een motorpak. Ga je voor leer of gore-tex? Zodra je dat allemaal weet, kun je op zoek gaan naar een goede aanbieding of sale, waarbij je kwaliteit voor een voordelige of gereduceerde prijs kunt bemachtigen.

  Gary Hart heeft een stuk minder bescherming in de videoclip van zijn vrouw dan op een parcour

  Gear voor waaghalzen

  Beschermende kleding en aanverwanten zijn niet alleen voor motorrijders noodzakelijk. Er zijn ook andere outdoor sporten die wat extra aandacht verdienen. Als je tijdens de wintersport bijvoorbeeld graag ver buiten de piste skiet, of op een sneeuwscooter rond racet, verhoog je het risico op ongelukken.  Bekende merken

  Er zijn een aantal bekende merken die veel protective gear (en sommige ook losse armors) maken voor liefhebbers van sporten waarbij fysiek letsel makkelijker op te lopen valt dan bij een potje dammen. Denk bijvoorbeeld aan Berik, Scorpion, Arlen Ness, Arai, Matchless, Alpinestars, Abus, Büse, Bering, Icon en Puma. Uiteraard zijn er nog veel meer merken verkrijgbaar.

  FC Moto

  Dit is een webshop uit Duitsland die motorkleding en toebehoren verkoopt tegen gereduceerde tarieven. Daarnaast richten ze zich ook op andere extremere sporten en de wintersport. Alle bestellingen boven de 150 euro worden gratis verzonden, maar daar zit je natuurlijk al snel aan.

  Hoewel de shop ook een afdeling voor Fietsen heeft, gaat het hier niet alleen om een simpel fietstochtje over de fietspaden, maar cross, outdoor, off road, downhill, MTB (mountainbike), BMX en stunt. Je weet wel, op je hardst door het zand, sprong van een paar meter hier, achterwaartse salto daar, enzovoort.

  Reviews van en voor consumenten

  Heb jij onlangs ervaring opgedaan met deze webshop en wil je jouw mening graag delen met de rest van de wereld? Schrijf dan snel een recensie met een beoordeling. Daarmee help je toekomstige consumenten bij het maken van een keuze voor een bedrijf.

  FC Moto
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over FC Moto

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is FC Moto een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over FC Moto. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is FC Moto actief?

  FC Moto is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van FC Moto gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.