ErvaringenSite

  Ervaringen Fleshjack

  Wil je graag weten waar je als man online gay seksspeeltjes kunt kopen? Dan zou het aanbod van Fleshjack misschien wel iets voor jou kunnen zijn. Of ben je al vertrouwd met de producten en diensten van dit bedrijf? Dan kun je op deze pagina een korte, eerlijke review over jouw persoonlijke ervaring met deze onderneming schrijven. Dit geeft andere potentiële klanten de gelegenheid om voor zichzelf te beslissen of Fleshjack zou kunnen aansluiten op hun persoonlijke wensen, waarden en behoeften. Omdat alle reviews op deze pagina hoe dan ook gepubliceerd worden, maakt het trouwens echt niet uit of jouw persoonlijke ervaring positief of negatief was.

  Over Fleshjack

  Fleshjack is een Amerikaanse onderneming die zijn hoofdkantoor heeft in Austin, Texas. Het verkoopt verschillende soorten seksspeeltjes voor mannen, waaronder bijvoorbeeld stamina training units, dildo's, classics en inserts. Dit bedrijf is niet alleen in Amerika, maar ook in andere werelddelen actief, zoals Europa. Via deze website heb je als man dus een ruime keuze aan sekstoys, waarbij je als klant zou kunnen rekenen op complete privacy. Ook de bestellingen zouden op een discrete manier in een neutrale, kartonnen doos worden geleverd, en ook de facturering gebeurt op de meest discrete manier, met alleen maar de vermelding ILF, LCC op je afschriften. Dit bedrijf staat ook bekend om zijn bekende FJ boys, zoals bijvoorbeeld Colby Keller en Boomer Banks, twee uiterst bekende pornosterren in deze wereld. Op de site kun je meer lezen over deze sterren, zoals waar ze geboren zijn en welk parcours ze hebben afgelegd. Hoe dan ook zouden jouw zekerheid en veiligheid Fleshjack's topprioriteit zijn!

  Chat KLIEN Online Shop yang TERLUCU!! 😂 [3]

  Producten en diensten van Fleshjack

  Heb je ooit al van deze onderneming gehoord en weet je min of meer naar wat je op zoek bent? Dan kun je een algemene of iets specifiekere term in het zoekvenster ingeven. Daarnaast kun je ook klikken op een van de knoppen met categorieën, zoals FJ Toys, FJ Boys, FJ-accessoires, Aanbiedingen en Fleshlight. De meeste van deze categorieën zijn verder opgedeeld in een aantal subcategorieën, zodat je vlotter door het aanbod zou kunnen navigeren. Volgens de informatie op de site van Fleshjack kun je bij dit bedrijf te allen tijde rekenen op veiligheid en discretie, inclusief een uiterst discrete verzending en vermelding op je rekeningafschriften. Heb je een vraag of opmerking voor het team van Fleshjack? Dan kun je de klantenservice telefonisch, per e-mail of via het online formulier bereiken.

  Complimenten, klachten en tips voor Fleshjack

  Heb je ooit al één of meerdere artikels via deze onderneming gekocht? Grijp dan snel de kans om op deze pagina een bondige, informatieve review over jouw ervaring met Fleshjack te schrijven. Ben je tevreden over de kwaliteit van de door dit bedrijf verkochte items? Verloopt alles inderdaad zo veilig en discreet als voorgesteld? Is de klantenservice makkelijk bereikbaar als je een vraag, opmerking of klacht hebt? Of wil je misschien graag enkele nuttige tips met onze bezoekers delen? Laat het ons zeker weten! En als je graag wilt weten wat mensen zoal over gelijkaardige bedrijven schrijven, hoef je alleen maar even hier te klikken. Veel leesplezier!

  Fleshjack
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Fleshjack

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Fleshjack een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Fleshjack. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Fleshjack actief?

  Fleshjack is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Seksshops

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Fleshjack gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.