ErvaringenSite

  Ervaringen Fluojasje

  Draag je veiligheid hoog in het vaandel en ben je op zoek naar een geschikt fluojasje of ander item voor je kind, partner of jezelf? Neem dan zeker eens een kijkje bij het aanbod van Fluojasje. Of ben je al vertrouwd met de producten en diensten van deze onderneming? In dat geval zouden we het erg op prijs stellen als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om op deze pagina een bondige review over jouw persoonlijke ervaring met Fluojasje te schrijven. Omdat jouw informatie erg waardevol voor andere potentiële klanten kan zijn, kun je hen helpen beslissen of ze al dan niet een bestelling bij dit bedrijf willen plaatsen.

  Over Fluojasje

  Fluojasje is een product van de Belgische onderneming Mares, een bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring dat zijn hoofdkantoor in Deinze in de provincie Oost-Vlaanderen heeft. De zaakvoerder van dit bedrijf is Xavier Mares. Bij Fluojasje kun je terecht voor fluohesjes, sport- en rugzakjes, armlichten, drinkflessen, reflecterende armbanden en ander nuttig fietsgerief met het logo van jouw bedrijf erop. Dankzij de jarenlange investering in nieuwe technologieën zou deze onderneming op de eerste lijn staan wat betreft degelijke reclamevoering. Mares beheert niet alleen de kennis, maar voegt ook relevante waarde toe die je aan reclame kunt geven. Het team van Mares en Fluojasje zou enthousiast voor je klaarstaan om je bij te staan in al je reclamebehoeften.

  Do you often shop online? Daily English Conversation Practice by Topic

  Producten en diensten van Fluojasje

  Als je weet waarnaar je via deze website op zoek bent, kun je een algemene of specifieke term in het zoekvenster bovenaan intypen. Daarnaast kun je ook klikken op een van de voorgestelde producten, zoals kleurrijke fietsbellen, school- en sportkledij, nuttig schrijfgerief en natuurlijk ook fluojasjes. Wanneer je op een van deze items klikt, krijg je een volledige beschrijving van het product in kwestie, kun je een keuze maken uit talrijke maten en zie je de verschillende volumekortingen. Je kunt eveneens online een offerte aanvragen of direct je bestelling plaatsen. Op de website kun je ook terecht voor nuttige informatie en video's over het belang van zichtbaarheid in het verkeer, en over de verschillende maten en modellen die Fluohesje verkoopt. Is er iets niet duidelijk of heb je een praktische vraag voor het team van Fluojasje? Dan kun je de klantenservice per fax, telefonisch of via het formulier op de website bereiken.

  Complimenten, klachten en tips voor Fluojasje

  Heb je in een ver of recent verleden een bestelling bij deze onderneming geplaatst? Grijp dan de kans om op deze pagina een beknopte, eerlijke review over jouw persoonlijke ervaring met Fluojasje te schrijven. Zo kun je andere potentiële klanten helpen of het voor hen de moeite waard is om één of meerdere items bij dit bedrijf te bestellen. Ben je tevreden over de kwaliteit van de door deze onderneming verkochte artikelen? Hoe verliep het bestel- en betaalproces? En is dit bedrijf vlot bereikbaar als je vragen of opmerkingen hebt? Wij kijken alvast uit naar jouw uniek verslag! Tot slot kun je hier klikken als je benieuwd bent naar wat onze bezoekers over gelijkaardige bedrijven schrijven.

  Fluojasje
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Fluojasje

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Fluojasje een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Fluojasje. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Fluojasje actief?

  Fluojasje is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor, Kinderen & baby

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Fluojasje gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.