Fluojasje

Alle reviews

Fluojasje

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Sinner merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

Sinner

1 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

websa

1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

Autovendi merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

Autovendi

2 reviews

Ongekend of niet? Autovendi.be! Het idee van de site ErvaringenSite is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo...

Subside Sports merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

Subside Sports

1 reviews

Ben je op zoek naar de shirts van alle voetbalclubs die dit seizoen de Champions League gehaald hebben? Of kan je dat shirt van jouw favoriete club...

Fluojasje

Draag je veiligheid hoog in het vaandel en ben je op zoek naar een geschikt fluojasje of ander item voor je kind, partner of jezelf? Neem dan zeker eens een kijkje bij het aanbod van Fluojasje. Of ben je al vertrouwd met de producten en diensten van deze onderneming? In dat geval zouden we het erg op prijs stellen als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om op deze pagina een bondige review over jouw persoonlijke ervaring met Fluojasje te schrijven. Omdat jouw informatie erg waardevol voor andere potentiële klanten kan zijn, kun je hen helpen beslissen of ze al dan niet een bestelling bij dit bedrijf willen plaatsen. 

Over Fluojasje
Fluojasje is een product van de Belgische onderneming Mares, een bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring dat zijn hoofdkantoor in Deinze in de provincie Oost-Vlaanderen heeft. De zaakvoerder van dit bedrijf is Xavier Mares. Bij Fluojasje kun je terecht voor fluohesjes, sport- en rugzakjes, armlichten, drinkflessen, reflecterende armbanden en ander nuttig fietsgerief met het logo van jouw bedrijf erop. Dankzij de jarenlange investering in nieuwe technologieën zou deze onderneming op de eerste lijn staan wat betreft degelijke reclamevoering. Mares beheert niet alleen de kennis, maar voegt ook relevante waarde toe die je aan reclame kunt geven. Het team van Mares en Fluojasje zou enthousiast voor je klaarstaan om je bij te staan in al je reclamebehoeften.

Producten en diensten van Fluojasje
Als je weet waarnaar je via deze website op zoek bent, kun je een algemene of specifieke term in het zoekvenster bovenaan intypen. Daarnaast kun je ook klikken op een van de voorgestelde producten, zoals kleurrijke fietsbellen, school- en sportkledij, nuttig schrijfgerief en natuurlijk ook fluojasjes. Wanneer je op een van deze items klikt, krijg je een volledige beschrijving van het product in kwestie, kun je een keuze maken uit talrijke maten en zie je de verschillende volumekortingen. Je kunt eveneens online een offerte aanvragen of direct je bestelling plaatsen. Op de website kun je ook terecht voor nuttige informatie en video's over het belang van zichtbaarheid in het verkeer, en over de verschillende maten en modellen die Fluohesje verkoopt. Is er iets niet duidelijk of heb je een praktische vraag voor het team van Fluojasje? Dan kun je de klantenservice per fax, telefonisch of via het formulier op de website bereiken.

Complimenten, klachten en tips voor Fluojasje
Heb je in een ver of recent verleden een bestelling bij deze onderneming geplaatst? Grijp dan de kans om op deze pagina een beknopte, eerlijke review over jouw persoonlijke ervaring met Fluojasje te schrijven. Zo kun je andere potentiële klanten helpen of het voor hen de moeite waard is om één of meerdere items bij dit bedrijf te bestellen. Ben je tevreden over de kwaliteit van de door deze onderneming verkochte artikelen? Hoe verliep het bestel- en betaalproces? En is dit bedrijf vlot bereikbaar als je vragen of opmerkingen hebt? Wij kijken alvast uit naar jouw uniek verslag! Tot slot kun je hier klikken als je benieuwd bent naar wat onze bezoekers over gelijkaardige bedrijven schrijven.