100% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

V
Victor
Ik was op zoek naar die specifieke sneakers die overal uitverkocht waren, maar gelukkig had Footshop ze nog in mijn maat beschikbaar. Omdat ik nog nooit van Footshop had gehoord en veel negatieve r...Lees verder
W
W. Dogan
Als klant van Footshop kan ik zeggen dat mijn ervaring absoluut positief was. Eerst was ik wat twijfelachtig omdat het een buitenlands bedrijf was, maar al mijn zorgen verdwenen snel. Binnen een da...Lees verder
G
gilles
Ik heb pas geleden schoenen gekocht bij hen en in het begin was ik beetje bezorgd door de negatieve recensies die ik had gelezen. Ik had per ongeluk het verkeerde paar schoenen besteld en wilde ze ...Lees verder
D
David Goffin
Graag deel ik mijn positieve ervaring met Footshop. Normaal gezien schrijf ik nooit reviews, maar ik vind de negatieve beoordelingen echt onterecht. Ik heb in november Asics schoenen besteld en die...Lees verder
M
Marion
Na het lezen van enkele recensies dacht ik, waarom niet meedoen aan die loting? En wat denk je? Ik heb gewonnen! De schoenen werden op dinsdag 10 mei verzonden en keurig afgeleverd op 13 mei. De se...Lees verder

Reviews (8)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Sneakers in mijn maat

  Ik was op zoek naar die specifieke sneakers die overal uitverkocht waren, maar gelukkig had Footshop ze nog in mijn maat beschikbaar. Omdat ik nog nooit van Footshop had gehoord en veel negatieve reviews had gelezen, twijfelde ik eerst of ik hier wilde bestellen. Uiteindelijk heb ik toch de sneakers besteld en ik was aangenaam verrast over de goede service. Zelfs tijdens drukke periodes zoals Black Friday en de feestdagen werden de sneakers snel geleverd. Het product kwam overeen met de beschrijving en ik werd goed op de hoogte gehouden van de verzendstatus van mijn bestelling. Al met al was mijn ervaring met Footshop positief en ik zou zeker weer hier bestellen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Schoenen

  Als klant van Footshop kan ik zeggen dat mijn ervaring absoluut positief was. Eerst was ik wat twijfelachtig omdat het een buitenlands bedrijf was, maar al mijn zorgen verdwenen snel. Binnen een dag kreeg ik een professioneel antwoord op mijn vraag en kon ik mijn pakket volgen. De levering was heel snel, binnen 5 werkdagen van Tsjechië naar Nederland. Mensen die lang wachten moeten naar zichzelf kijken en niet naar het bedrijf wijzen. Footshop werkt samen met Adidas en helpt bij het ontwikkelen van schoenen. Ik zal zeker weer bestellen bij dit bedrijf in de toekomst. Kortom, Footshop is een heel professioneel bedrijf dat ik zeker aanraad.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van sportschoenen

  Ik heb pas geleden schoenen gekocht bij hen en in het begin was ik beetje bezorgd door de negatieve recensies die ik had gelezen. Ik had per ongeluk het verkeerde paar schoenen besteld en wilde ze terugsturen. Gelukkig hebben ze heel snel en vriendelijk gereageerd op mijn e-mails. Ze boden echt een top service aan en uiteindelijk is alles goed opgelost. Mijn pakket werd netjes opgehaald aan de deur en ik heb mijn geld teruggekregen. Volgens mij zijn al die negatieve reviews onterecht, daarom schrijf ik nu zelf ook een recensie. Ik zou zeker opnieuw bij hen bestellen in de toekomst.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop Asics schoenen

  Graag deel ik mijn positieve ervaring met Footshop. Normaal gezien schrijf ik nooit reviews, maar ik vind de negatieve beoordelingen echt onterecht. Ik heb in november Asics schoenen besteld en die werden keurig binnen enkele dagen bij mij thuis afgeleverd. Spijtig genoeg waren ze te groot, dus heb ik ze teruggestuurd. Ondanks dat ik wat laat was (pas op 10 januari teruggestuurd), kreeg ik toch netjes mijn geld terug. Ik was eerst wat sceptisch over het bestellen en retourneren, maar alles verliep vlotjes. Dankjewel Footshop voor de goede service!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Lotingswinst

  Na het lezen van enkele recensies dacht ik, waarom niet meedoen aan die loting? En wat denk je? Ik heb gewonnen! De schoenen werden op dinsdag 10 mei verzonden en keurig afgeleverd op 13 mei. De service was top en ik zal hier zeker opnieuw bestellen!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  coole schoenen

  Ik was echt blij hoe rap mijn schoenen bij me waren en ze zagen er nog goed uit ook! Alleen waren sommige mails wat verwarrend omdat ze in een taal waren die ik niet begreep, maar het ging gewoon over de levering.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Schoenen uit Tsjechië

  In het begin was ik een beetje bezorgd vanwege de negatieve reviews die ik op het internet had gelezen, maar gelukkig werden de schoenen op tijd geleverd en ik ben er echt blij mee. De kwaliteit van de schoenen is top en ze zien er precies hetzelfde uit als op de foto's. Het bestellen verliep vlotjes en ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. De klantendienst was ook super behulpzaam en vriendelijk toen ik wat vragen had. Al bij al een hele goede ervaring bij Footshop.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Sneakers besteld

  Ik ben echt blij met mijn nieuwe schoenen die ik heb gekocht bij Footshop. Ik heb sneakers besteld en ze waren heel snel geleverd. De prijs was veel beter dan in andere winkels en ik kreeg regelmatig updates via e-mail over mijn bestelling. Ik ga zeker nog vaker bij hen bestellen in de toekomst, omdat ik zo'n goede ervaring had.


Anderen bekeken ook