ErvaringenSite

  Ervaringen Footshop

  Wat kleding en schoenen betreft bestaan er inmiddels veel verschillende stijlen. Online shops spelen daar handig op in door dit soort producten aan te bieden. Omdat er zoveel verschillende online shops te vinden zijn is het soms niet makkelijk om overtuigd te worden van wat een onbekende webshop te bieden heeft. Daarom raden we je aan om gebruik te maken van de reviews die klanten op onze website posten. Je vindt daar in detail beschreven wat zij hebben meegemaakt en hoe zij de diverse shops waarderen. Op die manier hopen we je mogelijkheid te bieden om eenvoudig en snel de juiste shop te kunnen kiezen zodat je de service en kwaliteit krijgt die je zoekt.

  Over Footshop

  Footshop is een Tsjechisch bedrijf dat in 2011 het levenslicht zag. Het bedrijfje werd opgericht door Peter die sinds zijn 11e sneakers spaarde, kennis maakte met skateboarden en later zelfs hip-hop concerten organiseerde. Hij had voor de oprichting net genoeg geld om 50 paar sneakers te kopen en aan te bieden. Inmiddels is dat assortiment gegroeid en worden de producten wereldwijd verkocht. Heb je vragen over de producten uit de diverse collecties? Neem dan contact op met de klantenservice die je op werkdagen telefonisch en schriftelijk kunt bereiken. Je krijgt daar informatie over de aangeboden artikelen, bestellingen en bezorgtijden. Om een bestelling te kunnen betalen kun je bij deze online shop gebruik maken van PayPal en creditcard.

  All about running a ONLINE SHOP + quick office tour! ~ Frannerd

  De producten van Footshop

  Het assortiment is sinds de opening van de online shop veel uitgebreider geworden. Footshop verkocht in het begin alleen skateboard sneakers maar begon al snel met het aanbieden van streetwear van grote merken. Inmiddels zijn er collecties te koop van merken zoals Adidas, Nike, Vans en Yeezy. Het aanbod bestaat ondertussen niet meer uit alleen maar schoenen. Ook voor kleding en accessoires zoals heuptasjes, veters en rugzakken kun je bij Footshop winkelen. Je krijgt tijdens het bestellen van de producten de mogelijkheid om de leveringstermijn zelf te kiezen. Een normale standaard levering is ongeveer 4 werkdagen onderweg. Je kunt hier ook giftcards kopen en weggeven zodat de ontvanger zelf kan kiezen uit de artikelen die er in deze online shop aangeboden worden.

  Reviews over Footshop

  Wil jij als klant van Footshop deel uitmaken van de steeds groter wordende groep consumenten die reviews schrijven en lezen? Accepteer dan ons aanbod om een review op onze website te plaatsen. Op die manier geef je nieuwe klanten duidelijk inzicht in de manier van werken van deze online shop en je wijst hen op de voor- en nadelen van het winkelen in deze webshop. Omdat we jouw beoordeling samenvoegen met die van andere klanten die al ervaring hebben met Footshop kunnen we op een overzichtelijke manier laten zien hoe jullie gezamenlijk deze online winkel waarderen. Nieuwe klanten hoeven daardoor niet langer te twijfelen en kunnen weloverwogen besluiten of ze hier de service zullen krijgen waar iedereen recht op heeft. Als jij zelf ook reviews leest dan weet je hoe zeer jouw bijdrage op prijs gesteld zal worden.

  Footshop
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Footshop

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Footshop een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Footshop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Footshop actief?

  Footshop is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Footshop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.