Forzieri

Alle reviews

Forzieri

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Sinner merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

Sinner

1 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

Van Dalen merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten

Van Dalen

1 reviews

Loopt u al jaren het lekkerst in een echte Van Dalen schoen, of hecht u aan een hoge kwaliteit op schoenengebied maar bent u nog niet bekend met di...

Hipinderegen.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten

Hipinderegen.nl

1 reviews

Helaas regent het in België nog wel eens, dus moet je je saaie regenjas weer aan of dat oncomfortabele, lelijke regenpak. Je ziet er niet uit,...

To Be Dressed merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

To Be Dressed

13 reviews

Waar het kleding betreft, zijn veel mensen niet tevreden met een gewoon T-shirt of een gewoon leuk paar schoenen. Echte merken is wat zij zoeken. M...

Forzieri

Niet iedereen vindt modeaccessoires even mooi en dat is maar goed ook anders zouden we allemaal hetzelfde dragen. Maar ongeacht waar je smaak naar uit gaat zodra je een artikel in een webshop gaat bestellen heb je recht op kwaliteit en goed service. Het is tegenwoordig niet makkelijk om vooraf te weten of een online shop betrouwbaar is of hoe het staat met de kwaliteit van de aangeboden producten. De nieuwe manier om daar achter te komen is door het lezen van reviews van klanten. Om het je makkelijk te maken bieden wij je deze reviews op onze website zodat je direct kunt lezen welke commentaren en klachten andere consumenten over webshops hebben. Wij verwachten dat je op die manier zult kunnen kiezen voor een online shop die de beste kwaliteit en klantvriendelijkheid te bieden heeft.

Over Forzieri
Forzieri is een Italiaanse online shop die werkt vanuit de stad Florence. In deze shop worden modeaccessoires verkocht van bekende mode-iconen en opkomend talent. Het bedrijf heeft met de naam Forzieri dat schatkist in het Italiaans betekend gekozen voor een indicatie welk soort producten er verkocht worden. Voor vragen kun je gebruik maken van de rubriek met veelgestelde vragen, als je klachten hebt over een product of bestelling dan kun je de klantenservice van het merk zowel schriftelijk als telefonisch bereiken. Forzieri hanteert een retourbeleid van 28 dagen, alhoewel je binnen 14 moet melden dat je een product wenst terug te sturen. Voor het betalen van bestellingen heb de mogelijkheid om te kiezen uit PayPal, creditcard of bankoverschrijving.

De producten en diensten van Forzieri
Als eerste zie je de nieuwe gelanceerde producten en het keuzemenu als je de site van Forzieri opent. Zowel dames als heren hebben er keuze uit diverse accessoires zoals schoenen, tassen en sieraden. Ook verkoopt de site inmiddels kleding en decoraties. Forzieri biedt onder meer artikelen van merken zoals Guiseppe Zanotti, Dolce & Gabana en Alexander McQueen. De producten die je besteld kun je al binnen een dag in huis hebben als je kiest voor de duurdere bezorgoptie. Normaal gezien zijn de producten 4 tot 5 werkdagen onderweg en de kosten voor het bezorgen betaal jij bij tijdens het afrekenen. Vraag jij je nu af hoe het gesteld staat met de kwaliteit en hoe betrouwbaar Forzieri is? Lees dan de reviews die klanten op onze website gepubliceerd hebben.

Reviews en commentaren over Forzieri
Als jij klant bent van Forzieri dan kun jij ook jouw review op onze website plaatsen. Je helpt ons zo om een nog completere beeld van deze online shop te kunnen laten zien. Bovendien help je op deze manier consumenten die deze webshop nog niet kennen en anderen die nog twijfelen of ze hier wel een bestelling moeten plaatsen. Jij kunt antwoord geven op vragen zoals hoe Forzieri met klachten omgaat. Bovendien willen consumenten weten hoe deze shop omgaat met klanten die producten terug willen sturen. Daarom zijn alle commentaren, klachten en tips welkom. Alleen zo weten nieuwe klanten precies wat hen te wachten staat en hoe betrouwbaar Forzieri werkelijk is.