ErvaringenSite

  Ervaringen Four Amsterdam

  Tegenwoordig wordt het mannen en vrouwen erg eenvoudig gemaakt om online kleding te bestellen. Er zijn virtuele winkels die gemixte assortimenten verkopen en andere shops richten zich alleen op dames of heren. Maar welke online shop je ook bezoekt, je verwacht goede service en kwaliteit. Maar hoe kom je meer te weten over een bepaalde webshop? Je kunt niet even een praatje maken met de klanten om erachter te komen wat je te wachten staat. Wat je wel kunt doen is de reviews lezen die klanten op onze website plaatsen. Zij schrijven daarin over hun ervaringen met de diverse shops en wat zij de voor- en nadelen van die webwinkels vinden. Op die manier kom je dus toch vrij eenvoudig te weten waar je uiteindelijk het beste terecht kunt voor de kleding die je zoekt.

  Over Four Amsterdam

  Four Amsterdam bestaat sinds 2012 als winkel die mode voor mannen verkoopt. Zoals de naam doet vermoeden vind je deze winkel in Amsterdam. Als dat te ver weg voor je is kun je gebruik maken van de online shop die al meerdere jaren bestaat. Als je vragen over producten uit het assortiment van Four Amsterdam hebt of als je een klacht over een bestelling wilt indienen dan kun je telefonisch en schriftelijk contact opnemen met de medewerkers in de winkel. Je kunt daarvoor een e-mail sturen of de live chat op de website gebruiken. De winkel is alle dagen van de week tot 18.00 uur geopend en om klanten op de hoogte te houden van nieuwe artikelen en promoties worden er regelmatig nieuwsbrieven verstuurd.

  ONLINE SHOP WITH ME FOR SPRING/SUMMER 2021 TRENDS | buying my dream wardrobe, shopping spree, trendy

  De producten van Four Amsterdam

  Bij Four Amsterdam wordt mannenmode aangeboden die een combinatie is van streetwear van eigentijdse en luxe merken. Zo worden er onder andere producten aangeboden van merken zoals Tom Ford, Balenciaga, Off-White, Givenchy en Saint Laurent. Four Amsterdam probeert nieuwe producten op een unieke manier op de markt te brengen met evenementen in de winkel. De artikelen die je in de online shop besteld zijn op vele veilige manieren af te rekenen. Zo kun je onder andere gebruik maken van PayPal, Klarna, creditcard en giftcards. Four Amsterdam verkoopt namelijk ook giftcards die je voor jezelf of iemand anders kunt bestellen. Een bestelling naar een adres in België of Nederland is normaal gesproken tussen de 1 en 3 werkdagen onderweg.

  Reviews over Four Amsterdam

  Wat vind jij als klant de plus- en minpunten van deze online shop? Laat andere consumenten lezen wat jouw ervaring met Four Amsterdam is door er een review over te schrijven die je geheel kosteloos op onze website kunt publiceren. De reden dat wij dit voor klanten mogelijk maken is omdat we iedereen willen laten zien welke kwaliteit en service deze webshop haar klanten te bieden heeft. Bovendien komen nieuwe klanten op deze manier meer te weten over onderwerpen zoals de behandeling van klachten en het terugsturen van producten waar klanten niet tevreden mee zijn. Daarom is het zo belangrijk dat jij jouw ervaring met ons deelt, alleen op die manier bereiken we het gewenste resultaat. Als je zelf ook reviews leest dan weet je hoe belangrijk ze inmiddels voor iedereen zijn.

  Four Amsterdam
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Four Amsterdam

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Four Amsterdam een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Four Amsterdam. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Four Amsterdam actief?

  Four Amsterdam is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Four Amsterdam gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.