50% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten? Schrijf een review

V
Victoria
Ik ga graag naar deze winkel omdat het personeel daar altijd vriendelijk en behulpzaam is. Als ze de maat van het kledingstuk dat ik wil niet hebben, dan kijken ze meteen na of ze het ergens anders...Lees verder
F
Finn De Winter
Ik was echt teleurgesteld in hoe lang het duurde voordat mijn bestelling aankwam, het duurde maar liefst 3 dagen. En dan, als ik iets wil terugsturen, moet ik ook nog eens 6.95 betalen! Dat is gewo...Lees verder

Reviews (2)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Goede klantenservice

  Ik ga graag naar deze winkel omdat het personeel daar altijd vriendelijk en behulpzaam is. Als ze de maat van het kledingstuk dat ik wil niet hebben, dan kijken ze meteen na of ze het ergens anders kunnen vinden. Ook handig dat ik mijn bestellingen gemakkelijk kan ophalen in het dichtstbijzijnde filiaal.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Trage bezorging en hoge retourkosten

  Ik was echt teleurgesteld in hoe lang het duurde voordat mijn bestelling aankwam, het duurde maar liefst 3 dagen. En dan, als ik iets wil terugsturen, moet ik ook nog eens 6.95 betalen! Dat is gewoon belachelijk en laat me als klant echt in de kou staan. Ik ga zeker niet opnieuw iets bestellen bij dit bedrijf.


Anderen bekeken ook