ErvaringenSite

  Ervaringen Freewear

  Ben je op zoek naar kleding voor dames, heren of kinderen? Dan zou het aanbod van Freewear misschien iets voor jou kunnen zijn. Of ben je al vertrouwd met de producten en diensten van deze onderneming? Grijp dan de kans om op deze pagina een informatieve review over jouw persoonlijke ervaring met dit bedrijf te schrijven. Jouw informatie kan namelijk bijzonder waardevol zijn voor potentiële klanten van Freewear, en hen helpen beslissen al dan niet een aankoop bij deze onderneming te doen. Het maakt overigens helemaal niet uit of jouw ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

  Over Freewear

  Freewear is een Nederlands bedrijf dat ooit begon met een kraam op de markt. De afgelopen jaren is deze onderneming uitgegroeid tot een heus begrip met zeven verschillende fysieke winkels in onder andere Huizen, Nijkerk en Soest. Dames, heren, jongens of meisjes ... bij dit bedrijf kun je winkelen voor het hele gezin. Er is zelfs een aanbod voor dames met een maatje meer. Bij Freewear zou je ook kunnen rekenen op deskundig advies en handige stylingtips. Bovendien zou het team van deze onderneming ook altijd open staan voor vernieuwing. Dit bedrijf biedt een uitgebreide collectie van hippe merken, waarbij er elke week opnieuw nieuwe items aan worden toegevoegd. Sinds 2016 heeft Freewear een webshop aan het assortiment toegevoegd. Dit geeft klanten de mogelijkheid makkelijk te winkelen in een veilige, online omgeving. Bovendien zou je ook kunnen zien welke items in welk filiaal beschikbaar zijn.

  Top 10 INEXPENSIVE Places to Shop Online pt. 2

  Producten en diensten van Freewear

  Naast de zeven fysieke winkels, beschikt Freewear dus ook over een webshop. Hier kun je klikken op een van de voorgestelde categorieën, zoals bijvoorbeeld dames, heren, meisjes, jongens, shop the look en sale. Elke categorie is verder opgedeeld in een aantal subcategorieën, zodat je vlot doorheen het menu kunt navigeren en makkelijker iets kunt vinden. Heb je een idee van datgene waarnaar je op zoek bent? Dan kun je een bepaalde term of omschrijving in het zoekvenster ingeven. Volgens de informatie op de website zou je bij deze onderneming kunnen rekenen op gratis verzending vanaf € 50, een snelle verzending, dagelijks nieuwe artikelen en binnen 2 tot 4 dagen geld retour. Voor vragen, opmerkingen of klachten kun je de klantenservice telefonisch, per e-mail of via WhatsApp bereiken. Uiteraard is het ook mogelijk om je vraag te stellen aan een verkoopmedewerker in een van de fysieke winkels.

  Complimenten, klachten en tips voor Freewear

  Heb je ooit al een broek, trui of accessoire bij dit bedrijf gekocht? Dan zouden we het erg op prijs stellen als je even de tijd zou willen om een korte, eerlijke review over Freewear te schrijven. Klopt het dat bestellingen vanaf € 50 gratis verzonden worden? Ben je tevreden over het productaanbod van dit bedrijf? Is de klantenservice makkelijk te bereiken als je vragen of opmerkingen hebt? Wij kijken alvast uit naar een verslag van jouw persoonlijke ervaring. Tot slot kun je hier klikken als je graag wilt weten wat onze bezoekers over gelijkaardige bedrijven schrijven.

  Freewear
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Freewear

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Freewear een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Freewear. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Freewear actief?

  Freewear is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Freewear gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.