ErvaringenSite

  Ervaringen Happy-Size.nl

  Heb je als man of vrouw een maatje meer en ben je op zoek naar passende kleding? Neem dan rustig de tijd om het aanbod van Happy-Size.nl eens te bekijken. Als je ooit al een bestelling bij deze webshop hebt geplaatst, kun je op deze pagina ook een review over jouw persoonlijke ervaringen met de producten en diensten van Happy-Size.nl schrijven. Het maakt niet uit of je ervaring positief of negatief was, want hier worden alle geschreven reviews gepubliceerd. Dankzij jouw eerlijk verslag kunnen andere potentiële klanten voor zichzelf beslissen of ze al dan niet een shirt, broek of jeans bij deze webshop voor grote maten willen bestellen.

  Over Happy-Size.nl

  Happy-Size.nl is een Nederlandse webshop die is gespecialiseerd in mode voor grote maten, zowel voor dames als voor heren. De zaakvoerders van deze onderneming vinden het jammer dat veel mode voor gezette dames en heren vooral effen en flatterend is. Happy-Size.nl is van mening dat iedereen vooral moet dragen wat hij of zij mooi vindt en zich goed in voelt. De kleding van deze online kledingwinkel gaat tot maat 62 en is van top tot teen afgestemd op mensen met rondingen. Ongeacht de maat die je bestelt, zou volgens hen alle kleding mooi vallen, comfortabel zijn en je figuur extra accentueren. Tot slot zou je de meeste plus size kleding van Happy-Size.nl niet zomaar ergens anders tegenkomen, omdat de mode van hun eigen merken exclusief bij hen verkrijgbaar is.

  Onlineshop: 10 Tipps für mehr Umsatz 1/3 [kleine Shops]

  Producten en diensten van Happy-Size.nl

  Wanneer je naar de website van Happy-Size.nl surft, zie je dat je in eerste instantie kunt kiezen uit een aantal categorieën, zoals 'dames', 'heren', 'inspiratie', 'merken', 'nieuw' en 'sale'. Er is ook een zoekfunctie als je op de website gericht naar een bepaald item wilt zoeken. Je kunt er ook voor kiezen om te klikken op een van de voorgestelde topcategorieën, zoals 'jeans' of 'jassen en mantels'. Happy-Size.nl stelt een optimale pasvorm, plus size modeadvies, een veilige online bestelling en betaling, een snelle levering en 14 dagen retourrecht aan te bieden. Als je een item leuk vindt, kun je het toevoegen aan je persoonlijke notitieblok, en als je op de hoogte wilt blijven van acties, kortingen en trends kun je je via de website aanmelden voor de nieuwsbrief. Tot slot kun je voor vragen en opmerkingen telefonisch, per e-mail of via het contactformulier contact opnemen met de klantenservice van Happy-Size.nl.

  Complimenten, klachten en tips voor Happy-Size.nl

  Ben je een man of vrouw met een maatje meer en heb je in het verleden al online kleding gekocht bij Happy-Size.nl? Indien ja, zou je eventueel bereid zijn om een informatieve review over je persoonlijke ervaring met de producten en diensten van deze webshop te schrijven? Zo kun je andere potentiële klanten namelijk helpen om een geïnformeerde beslissing te maken om al dan niet een jurk, lingerie of een paar schoenen bij deze online kledingwinkel voor grotere maten te bestellen. Worden producten inderdaad snel geleverd? Kun je probleemloos ongedragen items binnen de 14 dagen terugsturen? En is de klantenservice van Happy-Size.nl vlot bereikbaar tijdens de weergegeven openingsuren? Onze bezoekers kijken alvast uit naar jouw bondig verslag! Zou je graag willen lezen wat mensen schrijven over andere bedrijven? Neem dan snel een kijkje op deze pagina en ontdek welke bedrijven aansluiten bij jouw wensen en behoeften!

  Happy-Size.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Happy-Size.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Happy-Size.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Happy-Size.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Happy-Size.nl actief?

  Happy-Size.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Happy-Size.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.