ErvaringenSite

  Ervaringen MONA Mode

  Voor de vrouw die houdt van tijdloze, stijlvolle kleding van hoge kwaliteit waar je nog lang plezier van zult hebben, kun je terecht bij MONA Mode. Zij zijn zelfs zo overtuigd van de kwaliteit dat zij maar liefst 5 jaar garantie biedt op al hun producten. Hoe de ervaringen van klanten van MONA Mode zijn met dit bedrijf lees je hier bij ErvaringenSite.

  Over MONA Mode


  MONA Mode bestaat al sinds 1930, in het begin was het nog een klein postorderbedrijf dat opereerde vanuit Chemnitz, Duitsland. Zij verkopen stijlvolle en hoogwaardige dameskleding waarbij zij geloven in het leveren van een goede service en een hoge kwaliteit. Zij houden de trends in de mode nauwlettend in de gaten en combineren deze met klassieke elementen. Deze komen samen in unieke, elegante modellen. Zo zorgen zij ervoor dat hun klanten altijd chic en modieus gekleed kunnen gaan. Bij MONA Mode kun je sinds 2004 het assortiment online bekijken en bestellen, maar je kunt ook nog steeds de catalogus aanvragen en daar bestellingen uit doen via een bestelkaart.

  FashionTrends MONA Mode ONLINE bestellen | plussize | UdPP | Mamacobeauty

  Diensten


  Bij MONA Mode kun je allerlei dameskleding kopen zoals:

  • Jurken
  • Jassen
  • Jeans
  • Broeken
  • Blouses
  • Lingerie
  • Etc.

  Wanneer je op zoek bent naar een jurk bijvoorbeeld kun je je zoekopdracht verder verfijnen door te kiezen voor een prijsfilter, merk, kleur en maat.

  Om je outfit helemaal af te kunnen maken bieden zij daarbij ook vele soorten damesschoenen en accessoires aan.

  Heb je even geen idee wat je precies zoekt? Dan kun je in de categorie ‘Inspiratie’ ideeën opdoen. Je vindt daar een opsomming van de laatste trends of van speciale gelegenheden met bijbehorende artikelen. Denk bijvoorbeeld aan een bruiloft, strandlooks, landelijk, kant, bloemenborduursels, etc. Voor nog meer inspiratie kun je het online MONA MAGazine bekijken, deze is bedoeld voor vrouwen vanaf 50 jaar die van mode houden. Hier krijg je een kijkje achter de schermen van MONA, en zie je de laatste trends en lifestyle artikelen.

  Betalen en verzenden

  De verzendkosten voor de artikelen zijn € 5,95 per bestelling. Je kunt bij MONA mode gespreid betalen maar ook gewoon via iDEAL, PayPal, acceptgiro, creditcard of je kunt kiezen voor een bestelling onder rembours. De levertijd is gewoonlijk 3 tot 5 werkdagen wanneer een artikel op voorraad is. Als er bij een artikel het 24-uursservicelogo staat, kun je het extra snel laten bezorgen. Voor deze service wordt een toeslag van € 7,95 bovenop de standaard verzendkosten berekend.

  Klachten


  Bij MONA Mode krijg je 5 jaar garantie. Wanneer een artikel binnen deze tijd tekortkomingen vertoont, kun je het inclusief de rekening retoursturen. Zij zullen het artikel kosteloos herstellen, omruilen of voor gelijkwaardige vervanging zorgen. Via ‘Uw mededeling’ kun je eventuele klachten doorgeven. Zij proberen dan eerst in overleg met jou tot een goede oplossing te komen. Binnen 14 dagen na ontvangst krijg je van hen in ieder geval een antwoord hierop. Lukt het niet om de klacht onderling op te lossen dan kun je het geschil voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel Waarborg.

  Wat is jouw ervaring met MONA Mode?


  Heb jij al vaker kleding bij hen besteld en ben je zeer te spreken over deze aanbieder of was het voor jou juist, eens maar nooit weer? En waarom dan precies? Vertel hier alles over jouw ervaringen zodat anderen hier weer profijt van kunnen hebben!

  Wat zijn de ervaringen van de klanten van MONA Mode, is de kleding van de beloofde hoge kwaliteit? En zijn de prijzen en de keuzemogelijkheden goed?

  MONA Mode
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  3
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4.8
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  3.2
  Leveren
  rating
  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Vest en broek

  Denk dat ik hetzelfde tegenkom als vermeld hierboven! Zogezegd geleverd op ander adres dan opgegeven, dus niets ontvangen. Morgen contact klantendienst, indien geen oplossing neem ik verdere stappen!

  Door: Annie Van der voorde16-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  lang geleden 1 stuk (niet tevreden over)

  stop met papierverspilling aan ongevraagde
  katalogussen!!!! BEN HET BEU!

  Door: Nicole Van Soom29-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  twee broeken

  Goederen niet geleverd na 2 maand. Wél betaald bij de bestelling. Pakket blijkbaar verloren bij transporteur. Per mail werd gevraagd of ik de goederen toch wenste te ontvangen. Uiteraard vermits ze al 2 maanden eerder waren betaald ! Goederen werden nageleverd. De prijs voor het nabestellen werd opnieuw in rekening gebracht !!! Hiervoor kreeg ik een betalingsherinnering. Mailen en bewijzen leveren helpt niet bij de klantendienst. Heb klacht ingediend voor dubbele aanrekening bij E-commerce. NOOIT meer Mona !

  Door: suzy16-08-2019
  Nicole Van Soom29-10-2020

  vandaag nieuwe (papieren!) katalogus ontvangen die was toegekomen bij buren. 10 dagen geleden was het van hetzelfde en heb toen gevraagd mijn huisnummer te verbeteren (hernummering door gemeente 4 jaar geleden) STOP met uw papieren katalogussen.... ik kijk en bestel enkel online!!!!!!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  GEEN katalogus meer

  Ik wens GEEN katalogus meer te ontvangen.Ik bestelde 1stuk en er was een gat aan de patte van de polo.Ik vindt het ook te duur.
  Dus stop met mij die boeken op te sturen ,ik zal toch niets bestellen


  Bedankt

  Door: De Bruyker Monique22-08-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Never again Mona mode

  Van het eerste moment is alles misgelopen. Computer die vanzelf mijn adres verandert, bestelling die niet bestaat maar wel op mijn bankoverzicht gereserveerd staat, een bestelling die er dus plots wel is maar een verkeerd verzendnr. bij B-post heeft en dus niet traceerbaar is, klantendienst die gelaten en ongeïnteresseerd mijn verhaal aanhoord en niet de minste moeite doet een oplossing te zoeken .... Ik heb het gehad. Dus Mona mode never again

  Door: Leemans Myriam08-08-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Schrijf zelf een review over MONA Mode

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is MONA Mode een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 5 ervaringen geplaatst over MONA Mode. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is MONA Mode actief?

  MONA Mode is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van MONA Mode gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.