ErvaringenSite

  Ervaringen Klingel

  Weet wat anderen vinden van deze onderneming. Klingel.be is een bedrijf wat een online shop is waar je bladen en abonnementen kunt krijgen. Het is mogelijk om tal van verschillende kleding te kopen en te krijgen. Er zijn ook verschillende cadeaubonnen te geven. Het is mooi om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Kijk naar de verschillende opties en hoe ook jij hier gebruik van kunt maken. Kies ervoor om de reviews te lezen over Klingel.be om zo een goed beeld te krijgen van de verschillende meningen over hun. Het is goed om te zien wat er allemaal kan en hoe ook jij hier van kunt leren. Kijk naar de mogelijkheden om ook een review achter te laten en om op die manier te laten zien wat je van Klingel.be vindt of van een ander organisatie. Hierdoor kun je anderen helpen. Iets wat natuurlijk altijd gewaardeerd wordt.

  Over klingel.be

  Het online kopen van kleren was nog nooit zo gemakkelijk dan op Klingel.be. Het is mooi om te zien welke verschillende mogelijkheden er zijn. Kijk naar de opties om te ontdekken welke verschillende kleren er zijn. Het maakt niet uit wat je zoekt. Het kan gaan om:

  • Een schitterende outfit voor jezelf
  • Een paar trendy paar nieuwe schoenen
  • Woonaccessoires voor de woning
  • sommige handige keukenhulpjes
  • Volop prachtige sieraden voor hem en ook voor haar
  • Verschillende modieuze mode accessoires

  Er is volop!

  Klingande - Jubel (Official Video HD)

  Diensten van klingel.be

  Klingel.be heeft een ruim assortiment van kleren voor vrouwen in eigenlijk iedere leeftijdsgroep. Het maakt niet uit of je nu 21, 31, 41, 51, 61, of zelfs 71 bent! Bij Klingel.be kun je het allemaal vinden. Je pakt er thuis een kopje koffie bij en gaat er dan mee op pad. Het is volop genieten.
  Je bestelt het via de webshop en krijgt het dan thuis via Kiala of de post. De volgende merken vindt je allemaal in de shop: Rabe, Frank Walder, Julietta, m.collection, Stenau, Lebek, Babista, Brühl, Cabano, delmod, Elene Exclusiv, Explorer, Olsen, Olymp, SE Blusen, Signora M, Toni dress, Mona, Trigema.

  Klachten, tips en complimenten over klingel.be

  Ben je ergens niet tevreden over? Wil je het retourneren? Dan kan dat binnen 14 dagen bij Klingel.be. Als je een klacht hebt dan kun je die natuurlijk indienen bij hun om ze zo te helpen hun dienstverlening te verbeteren. Voor jou is het natuurlijk fijn om ook je klacht opgelost te zien. Het is goed om ook je mening hierna nog een keer te plaatsen op ErvaringenSite. Je helpt anderen ermee om een goed beeld van dit bedrijf te krijgen.

  Heb jij ervaring met klingel.be

  Het is goed om ook jouw mening op ErvaringenSite achter te laten. Op die manier is het mogelijk om anderen te helpen. Het is heerlijk ook om je hart te luchten of om juist een compliment weg te geven.

  Ervaringen over klingel.be van klanten die u voorgingen. Bestellen en retourneren makkelijk? Lees reviews hier bij ErvaringenSite

  Klingel
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  8,8
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  9
  Service
  rating
  9
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  7

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  gratis retourneren

  altijd wel wat leuks te vinden voor mij hier!

  en het is prettig dat je gratis kunt retourneren, dan kun je eerst even passen en loop je gewoon minder risisco's.

  Door: Karen25-08-2016
  Spartoo22-06-2016

  Beste Shanti, Vervelend om dit te horen. Ik reageer hierop namens Spartoo.be. De gegevens die wij vragen zijn nodig voor de verificatie van personen, dus of we met de juiste persoon te maken hebben. Uiteraard kan je ervan uitgaan dat wij deze gegevens niet aan derden verstrekken/verkopen. Bij de bestelling laat je ook jouw e-mailadres achter en op deze manier kunnen we jou vertellen wat de status is van jouw bestelling. Wellicht is hierbij een ander e-mailadres of een aliasadres gebruikt. Voor de nieuwsbrieven kan je je elk moment uitschrijven onderaan de nieuwsbrief. Wij mailen niet zonder dat jij ons daar toestemming voor geeft. We willen dit graag oplossen en vragen je daarom contact met ons op te nemen via marketingnl@spartoo.com. Ik wil je verzekeren dat wat op onze website staat ook aanwezig is in ons magazijn in Frankrijk. Met vriendelijke groet, Paul Hulzentop Mederwerker Marketing België bij Spartoo.be

  Shanti23-06-2016

  Beste Paul Hulzentop, je komt niet zomaar op jullie pagina om je persoonsgegevens in te vullen. Eerst moet je op jullie webshop een product in het winkelmandje doen, daarna op bestellen klikken en pas daarna kun je een account aanmaken en al je gegevens invullen. Daarom is het heel ongeloofwaardig dat Spartoo volhoudt mijn bestelling niet te hebben ontvangen terwijl jullie mij wel mailen op het emailadres dat bij de bestelling is ingevuld. Mijn advies: neem de klant serieus, wees gewoon eerlijk en transparant. Als vrouwen schoenen willen dan willen ze schoenen. Biedt daarom direct een oplossing aan. Geef gewoon een bankrekeningnummer waar het geld op gestort kan worden en communiceer wanneer de bestelling zal worden afgeleverd. Ik heb dagenlang gecommuniceerd met Spartoo. Er was naar mijn mening van jullie kant geen wil tot verkoop, ik merkte dat er van jullie kant alleen behoefte was aan klantcontact en aftasten wat ik wilde. En een kopie van mijn bankafschrift vragen om uit te zoeken waar het mis is gegaan in jullie administratie is natuurlijk helemaal vreemd. Ik ben niet op zoek naar een oplossing van Spartoo want ik heb al leuke schoenen gekocht bij Paul Warmer. Een fysieke winkel vind ik toch gezelliger en makkelijker.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9,5
  rating

  Mooie kleding gekocht bij Klingel

  Wat hebben ze mooie en goedkope kleding bij Klingel zeg. Ik wil graag goedkope kleding die degelijk is. Dat is hier zeker het geval. Toppie!

  Door: Harry Mengers04-04-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Schrijf zelf een review over Klingel

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Klingel een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Klingel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Klingel actief?

  Klingel is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Klingel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.