Klingel Reviews: Deel je review & Lees ervaringen!

Alle reviews

Klingel

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Ontdek onafhankelijke recensies, klachten en ervaringen op onze site. Blijf goed geïnformeerd over waar u het beste uw aankopen kunt doen, of deel zelf een beoordeling over een winkel waar u recent een aankoop heeft gedaan. Zo draagt iedereen in België bij aan het onderscheiden van de goede en minder goede winkels!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

K
Karen
altijd wel wat leuks te vinden voor mij hier! en het is prettig dat je gratis kunt retourneren, dan kun je eerst even passen en loop je gewoon minder risisco's.Lees verder
H
Harry Mengers
Wat hebben ze mooie en goedkope kleding bij Klingel zeg. Ik wil graag goedkope kleding die degelijk is. Dat is hier zeker het geval. Toppie!Lees verder

Alle reviews (2)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  gratis retourneren

  altijd wel wat leuks te vinden voor mij hier!

  en het is prettig dat je gratis kunt retourneren, dan kun je eerst even passen en loop je gewoon minder risisco's.

  Beste Shanti,

  Vervelend om dit te horen. Ik reageer hierop namens Spartoo.be. De gegevens die wij vragen zijn nodig voor de verificatie van personen, dus of we met de juiste persoon te maken hebben. Uiteraard kan je ervan uitgaan dat wij deze gegevens niet aan derden verstrekken/verkopen.

  Bij de bestelling laat je ook jouw e-mailadres achter en op deze manier kunnen we jou vertellen wat de status is van jouw bestelling. Wellicht is hierbij een ander e-mailadres of een aliasadres gebruikt. Voor de nieuwsbrieven kan je je elk moment uitschrijven onderaan de nieuwsbrief. Wij mailen niet zonder dat jij ons daar toestemming voor geeft.

  We willen dit graag oplossen en vragen je daarom contact met ons op te nemen via marketingnl@spartoo.com. Ik wil je verzekeren dat wat op onze website staat ook aanwezig is in ons magazijn in Frankrijk.

  Met vriendelijke groet,

  Paul Hulzentop
  Mederwerker Marketing België bij Spartoo.be

  Beste Paul Hulzentop, je komt niet zomaar op jullie pagina om je persoonsgegevens in te vullen.
  Eerst moet je op jullie webshop een product in het winkelmandje doen, daarna op bestellen klikken en pas daarna kun je een account aanmaken en al je gegevens invullen.
  Daarom is het heel ongeloofwaardig dat Spartoo volhoudt mijn bestelling niet te hebben ontvangen terwijl jullie mij wel mailen op het emailadres dat bij de bestelling is ingevuld.
  Mijn advies: neem de klant serieus, wees gewoon eerlijk en transparant.
  Als vrouwen schoenen willen dan willen ze schoenen. Biedt daarom direct een oplossing aan.
  Geef gewoon een bankrekeningnummer waar het geld op gestort kan worden en communiceer wanneer de bestelling zal worden afgeleverd. Ik heb dagenlang gecommuniceerd met Spartoo.
  Er was naar mijn mening van jullie kant geen wil tot verkoop, ik merkte dat er van jullie kant alleen behoefte was aan klantcontact en aftasten wat ik wilde.
  En een kopie van mijn bankafschrift vragen om uit te zoeken waar het mis is gegaan in jullie administratie is natuurlijk helemaal vreemd.

  Ik ben niet op zoek naar een oplossing van Spartoo want ik heb al leuke schoenen gekocht bij Paul Warmer.
  Een fysieke winkel vind ik toch gezelliger en makkelijker.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mooie kleding gekocht bij Klingel

  Wat hebben ze mooie en goedkope kleding bij Klingel zeg. Ik wil graag goedkope kleding die degelijk is. Dat is hier zeker het geval. Toppie!


Anderen bekeken ook

Sinner merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

Sinner

1 reviews

Reviews in de ZonnebrillenbrancheReviews spelen een cruciale rol in de aankoopbeslissing van consumenten. Ze bieden waardevolle informatie over de ...

Subside Sports merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

Subside Sports

1 reviews

Voetbalshirt Industrie: Reviews, Menungen, Ervaringen In de voetbalshirt industrie is het delen van reviews, meningen en ervaringen van cruciaal be...

Boohoo merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten

Boohoo

41 reviews

Boohoo: Ervaringen You want it, we?ve got it! Boohoo was ooit ?Manchester?s best kept secret? maar heeft inmiddels zijn vleugels uitgeslagen naar ...

Superdry merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten

Superdry

7 reviews

De Mode-Industrie en de Kracht van Reviews In de wereld van mode draait alles om ontwerpen, trends en het vinden van de perfecte stijl die past bij...