ErvaringenSite

  Ervaringen WENZ

  Wenz
  Even geen zin om uit huis te gaan maar toch toe aan een nieuwe outfit? Via Wenz kunt u online klerenbestellen gemakkelijk van uit huis of waar u ook bent. Heeft u toch nog twijfels over de kleding stukken dan bent u via ErvaringenSite.nl terecht voor meer informatie over de producten die Wenz aan te bieden heeft. Via ErvaringenSite.nl geven mensen door middel van reviews en op- en aanmerkingen hun ervaring met Wenz, zodat u erover kunt nadenken of u uw kleding bij Wenz wilt bestellen of bij andere kledingzaken. U krijgt de gelegenheid om een nuchtere keuze te maken of het aanbod van Wenz past bij uw voorkeuren.

  Over Wenz
  Wenz is een online kleding shop voor damens en heren met een breed assortiment aan dames-heren kledingstukken, onder kleding, sieraden, interieurartikelen, schoenen en horloges. Wenz is niet alleen gespecialiseerd in kleding gerelateerde producten, maar ook woninginrichting en woontextiel. Bent u gericht op zoek naar een specifiek item, dan biedt Wenz de mogelijk deze gelijk te vinden met de zoekfunctie met selectiefilters, waardoor uw zoektocht wordt vergemakkelijkt en versneld. De mode bij Wenz is kwaliteit gericht. Goede afwerking, hoogwaardig materiaal en een uitstekende pasvorm zijn voor Wenz belangrijke speerpunten.

  Producten en diensten van Wenz
  Van sport en uitgaan tot casual, Wenz heeft een outfit voor iedere aangelegenheid. Weet u niet precies welke outfit u nodig heeft dan kunt op ‘trends’ klikken waar u kunt lezen hoe u uw outfit eenvoudig aanpast aan een trend naar keuze. Wenz helpt u dus op weg om de items zo te combineren dat het past bij uw eigen stijl. Wenz heeft ook merkkleding van onder anderen merken zoals Betty Barclay, Babista en Amy Vermont. Via wens kunt u dan ook een eigen account aanmaken en kans maken op kortingen en acties. De kleding maten variëren van 36 tot 50 en soms zelf groter. De website is eenmaal 24 uur geopend, dus het maakt niet uit hoe laat of waar u bent, u kunt altijd een kijkje nemen en online shoppen. Beslist.nl is een andere verkoop punt die ook kleding van Wenz aanbiedt.

  Complimenten, klachten en tips voor Wenz
  Wenz is erop gericht een stijl voor iedereen te hebben, zodat u zich fijn voelt in uw kleding. De site Wenz.nl geeft bij iedere product informatie. Heeft u toch nog enkele vragen? Of bent u ontevreden? Dan kunt u telefonische contact op nemen op 010 447 98 70 van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 21.00 en weekeinden van 8.30 tot 17.00 of u kunt mailen naar het email-adres: service@wenz.nl.

  Als u al bekend bent met de kledingstukken van Wenz schrijf ons hier via ErvaringSite.be uw mening over wat u van de service van Wenz vond. Hoe was de klantenservice? Kwamen de producten op tijd aan? Klopten de maten met wat de site aangeeft? Kreeg u de bestelling op tijd? Door uw beoordeling helpt u andere om meer te weten te komen over Wenz en haar kledingaanbod. Hier kunt u uw ervaring delen met anderen.

  ErvaringenSite biedt u ook de mogelijkheid om hier meer te lezen over het kleding- en woonaanbod van Wenz, het online shoppen bij Wenz en haar klantenservice. Lees hier de ervaringen van andere klanten die u voor gingen in het shoppen bij Wenz.

  Har Ek Maal ₹20 Rupees Only , World's Cheapest Online Shopping Website Real or Fake !!

  WENZ
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over WENZ

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is WENZ een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over WENZ. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is WENZ actief?

  WENZ is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van WENZ gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.