ErvaringenSite

  Ervaringen Fun & Feest

  Iedereen is wel eens op een thema feestje geweest waarbij de een nog gekker verkleed is dan de ander. Het vinden van een geschikte outfit is vaak niet zo gemakkelijk en de grote vraag is waar ga je heen om te beginnen met zoeken. Niet ieder dorp of stad heeft een feestwinkel en dan kom je al gauw terug op internet. De uitdaging die je dan hebt als consument is dat je niet weet wie of wat er achter een webpagina of webwinkel schuil gaat. Hoe kun je vertrouwen op dat wat het bedrijf op haar webpagina vermeld. Fun & Feest is een webwinkel dat feestpruiken aanbiedt, maar hoe kom je als consument er nou achter of je ze kan vertrouwen zonder fysiek een bestelling bij ze te plaatsen. Gelukkig kun u hier op Ervaringensite.be terecht voor reviews van bedrijven en haar producten. Zo hebben mensen hier ook reviews achtergelaten over Fun & Feest en leest u hun ervaringen en mening over het bedrijf en haar producten.

  Over Fun & Feest

  Het bedrijf Fun & Feest is een online webwinkel voor feestpruiken. Ze zijn gevestigd in Heerhugowaard en zijn onderdeel van Shoppatners bv. Het magazijn van waaruit ze leveren heeft naast alle aangebodenpruikenook nog eens de grootste voorraad van feestartikelen, cadeaus en gadgets van Europa. In total hebben ze meer dan honderdduizend artikelen op voorraad. Hierdoor is Fun & Feest Feestpruiken winkel in staat om bestellingen relatief snel de deur uit doen. Als je voor drie uur in de middag bij ze bestelt dan is het de dag erna in huis.

  24 hour Online Shopping Challenge

  Producten & Diensten Fun & Feest

  Op de webwinkel van Fun & Feest kun je feestpruiken is alle soorten en smaken vinden. Het aanbod is erg uitgebreid. Voor heren zijn er bijvoorbeeld meer dan honderdvijftig verschillende pruiken te vinden en voor dames maar liefst meer dan driehonderdvijftig. Naast de onderverdeling tussen mannen – en vrouwen pruiken, kun je op de site van Fun & Feest de pruiken ook per thema opzoeken. Thema’s zoals Uit de oude tijd, Afro, Hippie tijd en bijvoorbeeld Indianen. Je kunt ook pruiken op kleur sorteren en je kunt eigenlijk geen kleur bedenken die ze niet hebben.

  Ervaringen, mening, suggesties, review, klachten Fun & Feest

  Wanneer u in het verleden een pruik via Fun & Feest heeft besteld? Dan willen we u vragen om hier een review achter te laten en daarin met ons uw ervaringen en mening over het bedrijf te delen. Bezoekt u de pagina van Fun & Feest ieder jaar om uw carnavalsoutfit complete te maken dan horen we het natuurlijk ook graag. Misschien heeft u in het verleden ooit iets besteld bij Fun & Feest en bent u juist niet te spreken over het bedrijf en haar producten. We zien graag van u hier een review met daarin niet alleen de positieve ervaringen, maar laat alstublieft ook de klachten hier beschreven worden. Allemaal nuttige informatie voor consumenten die op het punt staan een keuze te maken om al dan niet zaken te gaan doen met Fun & Feest.

  Fun & Feest
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Fun & Feest

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Fun & Feest een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Fun & Feest. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Fun & Feest actief?

  Fun & Feest is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kantoor, hobby & feest

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Fun & Feest gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.