ErvaringenSite

  Ervaringen Gentle Herd

  De modebranche is waarschijnlijk de meest vertegenwoordigde branche op het internet. Op iedere virtuele straathoek bevindt zich wel een online shop die kleding en accessoires te bieden heeft. Omdat er zoveel keuze is vind je het wellicht lastig om voor een betrouwbare webshop te kiezen. Wij willen je graag ondersteunen bij het maken van de juiste keuze. Dat doen we door je op onze website reviews van klanten te bieden. Zij schrijven in hun reviews over hun ervaring en geven commentaar op de werkwijze en service van de diverse online shops. Het enige dat jij hoeft te doen is die reviews te lezen zodat je te weten komt welke webwinkels het meest betrouwbaar zijn en de beste kwaliteit te bieden hebben.

  Over Gentle Herd

  Gentle Herd is een online shop die kleding voor dames en heren verkoopt die voornamelijk van kasjmier en wol gemaakt is. De wol die gebruikt wordt voor de productie van de aangeboden artikelen komt van schapenkuddes in Mongolië. Daarbij maakt Gentle Herd gebruik van milieuvriendelijke standaard fok-, voedings- en scheermiddelen om de constante kwaliteit van de wol te kunnen garanderen. Heb je vragen over de duurzaamheid van de producten van Gentle Herd? Je vindt in de rubriek met veelgestelde vragen diverse antwoorden over dit onderwerp en andere die van belang zijn. De klantenservice van de site is per e-mail of sociale media bereikbaar.

  buying my DREAM wardrobe! online shop with me♡ (things i never thought i'd buy - pinterest inspired)

  De diverse producten van Gentle Herd

  Er zijn in de webshop van Gentle Herd diverse collecties kleding verkrijgbaar. Zowel mannen als vrouwen hebben de keuze uit verschillende kledingstukken waaronder shirts en tops, jassen, sweaters, hoodies en cardigans. Niet alleen kun je de aangeboden artikelen voor jezelf bestellen, je kunt ze ook in speciale cadeauverpakking aan iemand schenken. Hoe makkelijk is het om een bestelling bij Gentle Herd te plaatsen? De producten die er te koop zijn kun je eenvoudig bestellen door de juiste maat en kleur te kiezen waarna je veilig kunt afrekenen met methodes zoals PayPal of creditcard. Hoeveel bezorgkosten betaal je bij Gentle Herd? Op het moment dat je jouw adresgegevens vermeld worden de leverkosten berekend. Deze hangen af van het aantal artikelen dat je besteld en waar ze bezorgd mogen worden.

  Reviews over Gentle Herd

  Ben jij al klant van deze online shop? Dan ben jij de aangewezen persoon om ons te kunnen helpen. Wij vinden het namelijk heel belangrijk dat iedere consument het recht heeft om te weten hoe online bedrijven met hun klanten omgaan. Wij kunnen andere klanten echter alleen helpen als mensen zoals jij een review achterlaten op onze website. Dat is dan ook precies wat we van je vragen. Door een beoordeling over Gentle Herd te publiceren maak je het voor ons op die manier mogelijk om een duidelijk beeld te tonen hoe klanten zoals jij denken over de betrouwbaarheid en kwaliteit van deze online winkel. Door jouw ervaring met anderen te delen maak je het voor hen een stuk makkelijker om meer te weten te komen over de plus- en minpunten van het winkelen bij Gentle Herd.

  Gentle Herd
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Gentle Herd

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Gentle Herd een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Gentle Herd. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Gentle Herd actief?

  Gentle Herd is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Gentle Herd gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.