Gentle Herd Reviews

: 16
19% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

L
lien
Ik heb dus een boek besteld en betaald, maar een maand later heb ik het nog steeds niet ontvangen. Ze hebben me valse "trackingnummers" gegeven en ik kan hen niet telefonisch contacteren....Lees verder
J
J. Masson
Mijn spullen deden er veel te lang over om aan te komen en ze waren echt slecht ingepakt. Alles zat propvol en helemaal gekreukt. En de kwaliteit was echt ondermaats voor de prijs die ik ervoor bet...Lees verder
K
Kaya
Ik heb dus een haarverzorgingsproduct besteld en raad eens wat? De doos kwam aan en er zaten geen instructies bij. En nee, niet eens in het Nederlands!!! Alles op de doos is in het Chinees geschrev...Lees verder
L
Louise
Onlangs heb ik een haarborstel gekocht bij Gentle Herd en ik moet zeggen dat mijn ervaring gemengd was. Ik werd aangetrokken door de mooie prijs van 21,99 euro met gratis verzending, maar helaas bl...Lees verder
A
Alexander
Ik heb een kasjmieren vest gekocht. Het is echt mooi en zacht, maar eerlijk gezegd, het laat meer pluisjes achter dan mijn pluizige huisdier! Echt slechte kwaliteit stof. Na de eerste wasbeurt zat ...Lees verder

Alle reviews (16)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn snelle boekbestelling

  Ik heb dus een boek besteld en betaald, maar een maand later heb ik het nog steeds niet ontvangen. Ze hebben me valse "trackingnummers" gegeven en ik kan hen niet telefonisch contacteren. Ik moet constant achter hen aan hollen en krijg telkens tegenstrijdige informatie. Echt teleurstellend.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  - lange wachttijd, slechte kwaliteit spullen

  Mijn spullen deden er veel te lang over om aan te komen en ze waren echt slecht ingepakt. Alles zat propvol en helemaal gekreukt. En de kwaliteit was echt ondermaats voor de prijs die ik ervoor betaald heb.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  haarverzorgingsproduct

  Ik heb dus een haarverzorgingsproduct besteld en raad eens wat? De doos kwam aan en er zaten geen instructies bij. En nee, niet eens in het Nederlands!!! Alles op de doos is in het Chinees geschreven. En de klantenservice reageert gewoon niet. Niet echt top! Ik zou het niet aanraden.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  brosse à lisser les cheveux

  Onlangs heb ik een haarborstel gekocht bij Gentle Herd en ik moet zeggen dat mijn ervaring gemengd was. Ik werd aangetrokken door de mooie prijs van 21,99 euro met gratis verzending, maar helaas bleef mijn pakket enkele dagen in "transit" zonder op zijn bestemming te komen. Dat maakte het wachten een beetje frustrerend en heeft mijn online winkelervaring negatief beïnvloed. Ik hoop dat dit probleem in de toekomst wordt opgelost om een betere klanttevredenheid te garanderen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van een kasjmieren vest

  Ik heb een kasjmieren vest gekocht. Het is echt mooi en zacht, maar eerlijk gezegd, het laat meer pluisjes achter dan mijn pluizige huisdier! Echt slechte kwaliteit stof. Na de eerste wasbeurt zat de machine vol pluisjes en nu vind ik overal pluisjes. Ik zou dit zogenaamde kasjmier echt niet aanraden.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Geannuleerde bestelling

  Het spijt me om te horen dat je bestelling geannuleerd werd vanwege logistieke problemen. Ik snap dat dit heel frustrerend kan zijn, zeker als je nog geen terugbetaling hebt ontvangen. Het is belangrijk dat ze dit snel en goed oplossen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van twee jassen

  Ik heb al verschillende dingen gekocht in deze winkel, waaronder twee jassen. Die jassen zijn echt super mooi en van goede kwaliteit. De verzending verliep vlot en ik kon gemakkelijk de trackinginformatie op de website volgen. Maar bij mijn laatste aankoop liep ik tegen een probleempje aan. Na de aankoop (op 21/9) stond er dat het item mogelijk 15 dagen zou duren om te verzenden. Na slechts 2 dagen werd het verzonden, maar leek het vast te zitten in China voor 6 dagen. Na een e-mail te sturen over de status van de verzending, kwam er eindelijk beweging en uiteindelijk arriveerde het pakket met wat vertraging. Het item zelf is echt prachtig, maar de communicatie over de vertraging had beter gekund.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Trage levering

  Ik heb iets besteld bij die winkel en het heeft wel twee weken geduurd voor het eindelijk geleverd werd. Toen ik uiteindelijk een trackingnummer kreeg, bleek het niet te werken en kreeg ik geen reactie van de klantendienst toen ik probeerde contact op te nemen. Dit maakte de hele ervaring nogal teleurstellend en ik denk niet dat ik hier nog iets zal bestellen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van 3 jurken

  Ik heb op 1 juli drie jurken gekocht en twee dagen later kreeg ik een e-mail dat mijn bestelling was verzonden. Maar later ontving ik een andere e-mail waarin stond dat twee van de jurken niet meer beschikbaar waren en ze zouden me binnen 7-15 werkdagen terugbetalen. Pas op 20 juli ontving ik eindelijk de jurk. Maar nu is het al 26 juli en ik heb nog steeds geen terugbetaling gekregen voor de jurken die ik niet heb ontvangen. Ik heb hen talloze e-mails gestuurd, maar ze antwoorden gewoon niet. Wees voorzichtig als je hier iets wilt kopen! Ga ergens anders shoppen, dit is overduidelijk een Chinees bedrijf dat goedkope producten verkoopt voor hoge prijzen. De kwaliteit van de producten komt niet overeen met de foto's en de klantenservice is gewoon waardeloos!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Lange wachttijd, gebrek aan communicatie

  Ik ben echt teleurgesteld in de service van dit bedrijf. Het heeft 6 hele weken geduurd voordat ik mijn bestelling kreeg en ik kreeg helemaal geen updates over waar mijn pakket was. Ik heb verschillende e-mails gestuurd, maar kreeg geen enkele reactie. En er was zelfs geen trackingnummer, dus ik wist niet waar mijn bestelling was. De klantenservice is echt schandalig en ik zal niet snel meer iets bestellen bij dit bedrijf.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van kledingstukken

  Niet aan te bevelen! De kleding is echt van slechte kwaliteit, de maten en materialen zijn heel wisselend. De naden zitten los en er zijn overal draden die loshangen. En alsof dat nog niet genoeg is, was de levering ook nog eens onvolledig en geld terugkrijgen is echt een gedoe.


Anderen bekeken ook