ErvaringenSite

  Ervaringen Govee

  Heb je binnenkort een feestje thuis en wil je eens anders met de verlichting in je huis doen? Dan zal een zoektocht op internet naar verlichting aardig wat opties en alternatieven opleveren. Zo kan het zijn dat je ook het bedrijf Govee tegenkomt. Ze bieden onder ander LED-verlichting aan die je op afstand kan bedienen. Ze claimen hoogwaardige producten te verkopen en je leven slimmer te willen maken, maar dat is natuurlijk lastig in te schatten van achter je computer. Hoe weet je nu of het bedrijf te vertrouwen is en of de producten die ze bieden ook daadwerkelijk van hoogwaardige kwaliteit zijn? Hier op Ervaringensite.be lees je reviews met daarin meningen en ervaringen van mensen die je voor zijn gegaan. Echte mensen, echte reviews dat is wat je hier op onze site kunt vinden. Op basis van wat je leest kun je een gedegen oordeel vormen over Govee en haar producten.

  Over Govee

  Het bedrijf Govee is opgericht in 2017 in China en biedt hoogwaardige LED-Verlichting en slimme huishoudelijk apparaten aan. Men heeft een apparte website voor Amerika, Canada, Engelang en voor Europa. Govee heeft als slogan Making Life Smarter en dit is wat ze dan ook na streven. Ze maken zoals ze zelf zeggen baanbrekende LED-verlichting en willen leider in de verlichtingsindustrie worden. Ze spenderen veel tijd en energie in R&D en zijn continu op zoek naar nieuwe producten en mogelijkheden als het gaat om verlichting al dan niet in combinatie met slimme apparaten. Govee biedt de consument slimme producten voor in huis, zoals slimme gloeilampen, huis beveiligingsapparaten, binnen thermometers en LED-stripverlichting die allen via een app te bedienen zijn.

  Producten en diensten Govee

  Kijkend naar de producten van Govee, dan zie je dat het grootste aandeel LED-verlichting is. Ze bieden verlichting voor zowel binnen, buiten als voor in de auto aan. Voor binnen verlichting hebben ze verschillende LED-strips die op verschillende plekken in huis geïnstalleerd kunnen worden en je kan bedienen via Bluetooth. Ook hebben ze producten om de achterkant van je tv te doen oplichten wanneer je tv kijkt of een computer spel aan het doen bent. Daarnaast hebben ze een vloer- en tafellampen die ook weer in te stellen zijn op afstand en waar iedere gewenste kleur mee gecreëerd kan worden. De Smart LED-lamp is een lamp die je in plaats van een gloeilamp in bijvoorbeeld de eetkamer lamp draait en je daarmee mogelijk maakt om deze op afstand te bedienen. Voor buiten verlichting heeft Govee LED-strips die speciaal voor buiten ontwikkeld zijn. Ze hebben verder tuinverlichting zowel om in de grond te steken als om op te hangen. Ook de buitenverlichting is allemaal op afstand en met een app te bedienen. Ook voor in en zelfs onder de auto kun je kiezen voor diverse LED-strips die in alle kleuren die je maar wil in te stellen zijn.
  Naast de divers verlichtingsopties hebben ze producten in de categorie Home Improvement. Hierin vind je producten als de Thermo-Hygrometers, die de temperatuur en luchtvochtigheid meten. Maar ook bijvoorbeeld Smart Wifi stekkers. Deze stekkers kun je via een tijdschema instellen, maar ook via je stem of afstandsbediening besturen.

  Ervaringen, mening, tips, klachten, review, Govee

  Heb je producten van Govee in huis? Heb je misschien onlangs LED-verlichting in jouw woonkamer van het bedrijf Govee opgehangen? Of heb je misschien je auto van binnen versierd met de LED-strips? In alle gevallen dat je bekend bent met het bedrijf en je een mening kan vormen of dat wat ze aanbieden, dan willen we je vragen om hier op Ervaringensite.be een review achter te laten. Jouw mening en ervaringen zijn erg interessant voor anderen om te lezen. Misschien heb je wel tips of zelfs klachten over het bedrijf, ook dan horen we het graag.

  Govee
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Govee

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Govee een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Govee. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Govee actief?

  Govee is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Govee gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.