Green Man Gaming Reviews

: 10
80% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

E
elisa
Ik ben al een tijdje klant bij deze website en mijn ervaring is altijd positief geweest. De site is makkelijk te navigeren en ik heb nog nooit problemen gehad met het plaatsen van een bestelling. A...Lees verder
T
Thomas
Als grote fan van gamen ben ik echt blij met mijn aankoop bij deze online winkel. Het is mijn go-to plek geworden voor het kopen van PC-games. Ze hebben altijd kortingen op veel verschillende titel...Lees verder
N
N. Hermans
Ik hou normaal niet zo van groene mannen, maar deze ene heeft me echt verrast! Hij heeft me Tom Clancy's Rainbow Six Siege verkocht voor maar 3$. De prijs was heel laag en de service was super...Lees verder
N
Nina Delfosse
Ik was echt blij verrast door de snelle en efficiënte service van dit bedrijf. Binnen een paar minuten had ik de game-codes al in mijn inbox na mijn aankoop. Alles verliep vlot online en ik vond me...Lees verder
A
Amber
Ik heb tot nu toe nog geen problemen gehad met mijn aankopen op deze website, enkel soms jammer dat populaire titels uitverkocht zijn (maar ze worden snel weer aangevuld). De klantenservice is echt...Lees verder

Alle reviews (10)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankopen altijd vlot verlopen

  Ik ben al een tijdje klant bij deze website en mijn ervaring is altijd positief geweest. De site is makkelijk te navigeren en ik heb nog nooit problemen gehad met het plaatsen van een bestelling. Alles verloopt vlot en ik heb altijd kunnen profiteren van goede aanbiedingen. Het beloningsprogramma is ook erg leuk en heeft me al verschillende voordelen opgeleverd. Ik zou deze website zeker aanraden aan anderen die op zoek zijn naar een betrouwbare en efficiënte service.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop PC-games

  Als grote fan van gamen ben ik echt blij met mijn aankoop bij deze online winkel. Het is mijn go-to plek geworden voor het kopen van PC-games. Ze hebben altijd kortingen op veel verschillende titels en de prijzen en aanbiedingen zijn beter dan die van andere winkels. De website is makkelijk te gebruiken en het bestellen ging heel vlot. Ik ben echt blij met mijn aankoop en zal zeker nog eens bij hen langskomen in de toekomst.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop Tom Clancy's Rainbow Six Siege

  Ik hou normaal niet zo van groene mannen, maar deze ene heeft me echt verrast! Hij heeft me Tom Clancy's Rainbow Six Siege verkocht voor maar 3$. De prijs was heel laag en de service was supersnel. Ik kon makkelijk en snel mijn bestelling plaatsen, zonder gedoe. De levering was ook heel vlot, dus ik kon meteen beginnen spelen. Ik ben echt heel blij met mijn aankoop bij deze winkel.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Snelle service, makkelijk online

  Ik was echt blij verrast door de snelle en efficiënte service van dit bedrijf. Binnen een paar minuten had ik de game-codes al in mijn inbox na mijn aankoop. Alles verliep vlot online en ik vond meteen wat ik zocht. Ik ga dit bedrijf zeker aanraden aan mijn vrienden en zal hier zeker nog eens terugkomen om te shoppen in de toekomst.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop videogames

  Ik heb tot nu toe nog geen problemen gehad met mijn aankopen op deze website, enkel soms jammer dat populaire titels uitverkocht zijn (maar ze worden snel weer aangevuld). De klantenservice is echt professioneel en behulpzaam, en de prijzen zijn ook redelijk. De levering gebeurt ook snel en betrouwbaar.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  XP-process en kortingen

  Die XP-process is echt geweldig, ze geven je extra kortingen! De prijzen van games zijn echt goed, zelfs als er geen uitverkoop is. Ik koop al mijn PC-games hier.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Directe levering

  De levering was super snel! Echt een geweldige website als je wat geld wilt uitsparen en tegelijkertijd officiële ontwikkelaars wilt steunen in plaats van te kopen op schimmige grijze marktplaatsen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Scherpe aanbieding (-72%)

  De korting was echt top, 72% eraf, super goede code die ik meteen kon gebruiken! Ik ga zeker nog eens op deze site kijken!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Zomersale game

  OMG, ik heb een spel gekocht tijdens de zomersale en het was echt een goede deal! Maar toen hebben ze een fout gemaakt en de sleutels ingetrokken. Echt niet cool, man. Ik bedoel, het was niet mijn schuld dat ze het spel met 70% korting afgeprijsd hebben voor meer dan 12 uur, dat is gewoon hun fout! En dan doen ze alsof IK iets verkeerd heb gedaan. Nee hoor, dat is dus GMG. Echt teleurgesteld, jongens.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop zonder platform- en landactivering

  Dat was echt een enorme teleurstelling. Ik had net dat spel gekocht en toen bleek dat het helemaal niet beschikbaar was voor mijn platform en land. Ik voelde me echt belazerd en om het nog erger te maken, kon ik mijn geld niet eens terugkrijgen. Dit is echt een misleidende website die je beter kan ontwijken.


Anderen bekeken ook