ErvaringenSite

  Ervaringen Growing Concepts

  Heeft u een gezellig huis, maar bent u van mening dat er meer groen en natuur aangebracht moet worden. Dan is een kijkje nemen op de site van Growing Concepts wellicht interessant. Althans als u de website van het bedrijf mag geloven. Ze claimen handgemaakte woonaccessoires en planten aan te bieden die ontworpen zijn vanuit de liefde voor de natuur. Dat klinkt natuurlijk erg interessant en misschien wel precies waar u naar op zoek bent. Maar hoe weet u nu als klant of dit een betrouwbaar bedrijf is? Hoe zit het met de kwaliteit van de producten? En komen ze gemaakte afspraken na? Hier op ErvaringenSite leest u reviews met daar in meningen en ervaringen van consumenten die u voor zijn gegaan. Op basis van wat u hier leest krijgt u een helder beeld wat u kan verwachten van Growing Concepts.

  Over Growing Concepts

  Het bedrijf Growing Concepts is opgericht in 2015 in Haarlem en levert zogeheten groene mini ecosystemen, planten en woonaccessoires aan haar klanten. Natuur is een leidraad door het bedrijf, zowel in haar handgemaakte natuurlijke producten als ook in haar manier van zaken doen. Ze willen zo duurzaam mogelijk opereren en doen daarom ook zaken met lokale partners. Een aantal producten die ze gebruiken voor hun interieur accessoires worden gemaakt door een Haarlems buurbedrijf. Ze kopen planten in bij diverse kwekers in de buurt en maken daarmee creaties voor thuis of op het werk. Een deel van de opbrengst van Growing Concepts gaat naar Trees for All, een organisatie dat nieuwe bomen plant en daarmee dragen ze hun steentje bij aan een beter klimaat. Bestellingen boven de vijftig euro worden gratis thuisbezorgd en indien besteld voor drie uur ’s middags nog de volgende dag bezorgd. Wanneer u vragen heeft met betrekking tot de producten en/ of het bedrijf dan kunt u contact opnemen met de klantenservice.

  ONLINE SHOP MET MIJ 👩‍💻 & TRY-ON SHOPLOG 🛍 | Irina Touw

  Producten en diensten Growing Concepts

  Het bedrijf Growing Concepts heeft op haar website haar aanbod verdeeld in vier productgroepen. Onder de noemer Planten & Ecosystemen bieden ze verschillende glazen terrariums met daarin aarde, schimmel, planten en mossen en creëren daarmee als het ware kleine ecosystemen. Deze terrariums bieden ze aan in diverse vormen en maten en worden allen met handleiding geleverd, zodat u weet hoe de verzorging moet plaatsvinden. Onder deze noemer zijn ook planten te vinden om de terrariums mee aan te vullen dan wel aan te passen. Growing Concepts biedt daarnaast verschillende woonaccessoires, zoals handgemaakte houten wanddecoraties, aroma diffusers, lampen, kaarsen, maar ook boeken en organische essential oliën. De derde productgroep heeft betrekking op de zogeheten Huldra Wall. Dit is een modulair wanddecoratie concept waarbij verschillende houten panelen gecombineerd kunnen worden, al dan niet met mos begroeid. Daarnaast hebben ze nog een aantal artikelen gericht op de feestdagen, zoals ecosystemen met een kerstthema, kerstballen, maar ook speciale kaarsen. Wat terugkeert bij de aangeboden producten van Growing Concepts is dat ze een klein stukje natuur brengen in uw huis en/ of werkomgeving.

  Ervaringen, mening, klachten, review Growing Concepts

  Bent u reeds bekend met Growing Concepts dan willen wij u vragen om hier op onze site een review achter te laten, met daarin uw mening en ervaringen met betrekking tot het bedrijf. Uw informatie is erg interessant voor iemand die op het punt staat een keuze te maken om al dan niet zaken met Growing Concepts te doen. Uw genomen moeite wordt daarom erg gewaardeerd.

  Growing Concepts
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Growing Concepts

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Growing Concepts een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Growing Concepts. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Growing Concepts actief?

  Growing Concepts is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Growing Concepts gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.