ErvaringenSite

  Ervaringen Gymshark

  Gymshark is een merk, fabrikant en detailhandelaar van fitness kleding en accessoires. Het bedrijf heeft een hoodkantoor dat gevestigd is in Solihull in Engeland. In het jaar 2020 werd het bedrijf gewaardeerd op meer dan één miljard. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Gymshark lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent. Zo komt u dus ook nooit voor onverwachtse verrassingen te staan.

  Over Gymshark

  Gymshark is opgericht in 2012 door twee schoolvrienden: Ben Francis en Lewis Morgan. Beiden op 19-jarige leeftijd richtten zij het merk op tijdens hun studie aan de universiteit. Gymshark begon oorspronkelijk als een aanvulling bedrijf, zij verkocht bodybuilding supplementen via haar website. Pas vanaf 2013 begon het bedrijf met het ontwerpen en produceren van zijn eigen fitnesskleding. Aanvankelijk vervaardigde Ben Francis de kledingstukken in de garage van zijn ouders op een made-to-sell basis met behulp van een naaimachine en zeefdrukker die hij kocht van 1000 pond aan besparingen. Tijdens het eerste jaar verdiende Gymshark zo'n 500 pond aan omzet per dag.

  ASMR packing orders, info keperluan online shop

  Producten en diensten van Gymshark

  De producten van Gymshark worden rechtstreeks verkocht aan consumenten in bijna twee honderd landen via websites in dertien talen. Het bedrijf heeft wereldwijd vijf honderd mensen in dienst. Gymshark verkoopt fitness kleding voor mannen en vrouwen, waaronder trainingsvesten, hoodies, t-shirts, leggings en sport bh's. Terwijl het merk eigenlijk op mannen was gericht in het begin, was in 2020 ongeveer twee derde van de verkoop van het bedrijf aan vrouwen. Het bedrijf heeft geen fysieke winkels, maar opende in februari 2020 wel zijn eerste pop-up winkel in Covent Garden in Londen, in het Verenigd Koninkrijk.

  Maar hoe onderscheidt Gymshark zich dan van andere soortgelijke bedrijven? Gymshark was een van de eerste merken die uitgebreid gebruik maakte van influencer marketing door samen te werken met influencers op sociale media, waaronder bijvoorbeeld YouTube bodybuilders Nikki Blackketter en Lex Griffin. Het bedrijf blijft zijn product assortiment nog steeds op de markt brengen via social media influencers. Vanaf 2020 betaalde het bedrijf 125 influencers om het merk op social media te promoten. Gymshark heeft dan ook meer dan vijf miljoen volgers op Instagram.

  Aanbevelingen, klachten en tips over Gymshark

  Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf Gymshark? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Gymshark op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Gymshark vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Gymshark of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het Britse bedrijf Gymshark nu achter.

  Gymshark
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Gymshark

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Gymshark een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Gymshark. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Gymshark actief?

  Gymshark is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Gymshark gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.